Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Featured Replies

Opublikowano

Kurva nie mogę. Wszyscy myśleli co też najbardziej niesamowity polski trener z niesamowitymi osiągnięciami i polski Klopp zrobi, co też taki kozak jeszcze pokaże. I chyba nikt nie stawiał, że odpowiedź doslownie brzmi "kompletnie nic i potem znowu Raków po roku" XDDD To jest taki niewypał jak moje życie m dr 

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 787,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Karny z kapelusza, Broź - nurek.    Pastuch z Białegostoku, który po zakończeniu meczu kopnął (sic!) rzeczniczkę prasową Legii zasługuje na sprawę w sądzie.  Co do burzącego się plebsu - jak się nie

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Swiadczy to o raczej wielkosci Legii. Najlepszy klub w historii Polski, mistrz kraju, zdobywca krajowego pucharu, zwyciezca grupy w LE, dwukrotny (srogi) pogromca mistrza Szkocji, grajac kaszane dekad

• KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE !!!

Opublikowano

Kwintesencją będzie jak się okaże, że częstochowski mikroklimat już nie służy Mareczkowi :kratoswoke:

Opublikowano

Chuj z tego będzie, wtedy to była autorska drużyna Pap Shoona od 2 ligi, teraz to zbieranina randomowych transferów z ostatniego sezonu.

Opublikowano

No Raków to się zrobił strasznym śmietnikiem po zdobyciu mistrza i odejściu Papszuna. Barath, Rodin, Myszor, jakiś murzyn z Kongo którego odrazu wypożyczyli, itd. Branie piłkarzy na ilość a nie jakość. Tam by trzeba było zrobić ostre wietrzenie szatni.

Opublikowano

Widać młode chłopaki tam z tyłu obsrani, ktoś stoi z pitbullem chyba :kekw: Jest moc kurwa. Czyli pewnie wpierdol i bitka pod stadionem po meczu.

Opublikowano

Nas nie interesuje, nas się chodzi o to że yyy, bo policja wogle jest na stadionie, oni będą wogle yyyy.... później bedą rozkminiali wogle kto co był i zresztą... nie interesuje nas

Opublikowano

Jak na końcu krzyczeli ARKA GDYNIA to poczułem zawód, że zabrakło KU*WA ŚWINIA.

Opublikowano
Godzinę temu, Kalel napisał(a):

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Aż mam flashbacki z lektury książki Jadczaka, gdzie też opisywał podobne akcje na Wiśle. Swoją drogą polecam też niedawno wydaną książkę o psychofansach - wojny niebieskie. Niby wszędzie o tym samym co u Jadczaka, ale parę smaczków jest :rayos:

Opublikowano

Polska piłka właśnie przez coś takiego nigdy nie zrobi kroku na przód. Mam nadzieje że ktoś w końcu zrozumie i pójdzie po rozum do głowy i podziękuje takim panom za współpracę raz na zawsze. Ale rozumiem że trzeba mieć jaja i to muszą być działania systemowe

Edytowane przez czapa

Opublikowano
44 minuty temu, czapa napisał(a):

Ale rozumiem że trzeba mieć jaja i to muszą być działania systemowe

Ale jakie działania systemowe? Żeby kibice nie mogli rozmawiać z kopaczami za dychę czy co? Jedna i druga strona cienka jak siki pająka. Po jednej stronie szrot, który odejdzie po sezonie, a po drugiej głąby z półświatka.

Opublikowano

To nie są kibice. Spróbuj wejść na trening jakiegoś klubu, myślisz że Cie wpuszczą? O tym mówie

Opublikowano

nie wiem jak w innych klubach ale w takim Widzewie są otwarte dla ludzi treningi, nie wszystkie oczywiście

Opublikowano

Jaga mistrzem, wątpię że Warta to odrobi

Gratulację zawsze miałem jakąś sympatię do Jagi, a ostatnie wydarzenia na meczu z wami na Widzewie mam w chuju

malinowe nosy z wro mogą się oblizać :vegeta_smile:

Opublikowano
3 minutes ago, Kaczi said:

Ktoś wie dlaczego mecz w Częstochowie nadal opóźniony?

Gradobicie

Opublikowano

Lech w 10, Korona wyrównuje. No jeszcze wszystko możliwe jeśli chodzi o 3 spadkowicza.