Scorp1on 8 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 "Lista gier w ktore mozna zagrac tylko na 1 konsoli robi sie coraz mniejsza" Jesli pojawi sie na 360 to spox, inni sobie pograja, mnie ten tytul juz nie kreci a szczerze powiedziawszy nigdy nie krecil, lecz przyjemnie sie gralo we 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aramis 10 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Bzdura, T3 katowało się na sonowskim padzie. Potem nadszedł czas DCka i jego koślawego pada. Po miesiącu okazało się, że spokojnie można na nim grać w takiego SC czy DoA2 na wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
TomisH 3 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Fragment wywiadu o którym od kilkunastu postów dyskutujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 A co do samej konwersji Tekken-a na Xboxa jestem jak najbardziej za. A ja za DOA4 i Extreme 2 na PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) Według mnie Tekken powinien zostać exclusive'em na Play'a,przez tyle lat (to przeszło 10 lat hehe xD) graliśmy na dualach itp. i nie widzę grania w tę grę na x'ie. P.S. Możecie mnie nawet nazwać Fanboy'iem PS'a ;P Edytowane 23 Lipca 2008 przez Pitrex Cytuj Odnośnik do komentarza
Bażant 0 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Przejściówka z x360 na DS to wydatek 200zł. Sama głupia przejściówka. Pewnie będą lagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Przejściówka Sniper powoduje opóźnienie od 60 do 80 ms. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krakers 4 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Scena Tekkena i tak będzie grać na PS3, więc w czym kłopot? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tundra 0 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Ja uwazam ze na obecnym padzie do X-Boxa nie da sie grac dobrze w Tekkena, mi to bez roznicy czy Tekken jest na jedna czy na wiele platform. I tak bedziemy grali na PS3, jesli gra wyjdzie na wiele platform to mozemy tylko na tym zyskac. Wiecej kasy zarobia wiec ceny moga byc mniejsze ( chociaz to zalezy od producenta) ale jesli scena Tekkena sie powiekszy to Namco dostanie kopa zeby gre wydawac i lepsza i szybciej, bo jesli X-Box'owcy sie przekonaja do tej gry, to tez bedzie wiekszy napór ze strony fanow zeby gra wychodzila na konsole, i byc moze juz nigdy sie nie zdazy ze premiera na PS3 bedzie tak pozno jak jest to w wypadku Tekken 6... Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Według mnie Tekken powinien zostać exclusive'em na Play'a,przez tyle lat (to przeszło 10 lat hehe xD) graliśmy na dualach itp. i nie widzę grania w tę grę na x'ie. P.S. Możecie mnie nawet nazwać Fanboy'iem PS'a ;P lol, a co tobie przeszkadzałoby w tym, że gra wyszłaby na Xboxa? I tak grałbyś na PS3, turnieje byłyby na PS3, więc w czym problem? A dzięki multiplatformowości w Tekkena mogłoby pograć też wiele osób, które grają w to tylko dla przyjemności, i którym pad od X'a z pewnością by nie przeszkadzał, przecież nie każdy musi być taki pro jak Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza
raVen20 1 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 podpisuję się pod Twoimi Słowami Snake. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 lol, a co tobie przeszkadzałoby w tym, że gra wyszłaby na Xboxa? I tak grałbyś na PS3, turnieje byłyby na PS3, więc w czym problem? W tym ze nie bylo sensu kupowania PS3 ?!?. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 lol, a co tobie przeszkadzałoby w tym, że gra wyszłaby na Xboxa? I tak grałbyś na PS3, turnieje byłyby na PS3, więc w czym problem? W tym ze nie bylo sensu kupowania PS3 ?!?. Nie kupisz PS3, więc tym samym zaoszczędzisz pieniądze. Boli? Cytuj Odnośnik do komentarza
raVen20 1 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 jeżeli Sony nie potrafi zadbać o swoich klientów to już ich sprawa. Jak dla mnie do nowy Tekken może wyjść nawet na Wii Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Nie kupisz PS3, więc tym samym zaoszczędzisz pieniądze. Boli? Spójrz na moją sygnature, a najlepiej kliknij na nią.... . Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 No super, ja mam 5 gier na BD i 6 z PSN. Nie będę płakał, jeśli Tekken 6 wyjdzie na X360. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bażant 0 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 No super, ja mam 5 gier na BD i 6 z PSN. Nie będę płakał, jeśli Tekken 6 wyjdzie na X360. Ja po prostu zamówię sobie z US albo JAP. Nieważne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vilgerfortz 0 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 (edytowane) Co za roznica czy pad z PS3 czy Xboxa i tak Ci ktorzy chca grac dobrze w Tekkena zainwestuja w arcade sticka. Ja sobie nie wyobrazam w tym momencie gry na jakimkolwiek padzie. Do tego artykul w tej gazecie jest bardzo wątpliwy i nie ufał bym zbytnio temu. Uwierze kiedy napisza cos podobnego w Famitsu lub innym bardziej znanym czasopismie. Co do premiery to Namco obiecalo, juz przed premiera automatowa, ze konsolowa wersja ukaze sie we wszystkich regionach w jednym czasie i nie bedzie podzialu na lepszych i gorszych. Pozostaje nam tylko czekac. PS. Gram w tekkena 6 juz od kilku miesiecy i powiem wam, ze jakos mnie jeszcze nie przekonal i w dalszym ciagu wole T5dr ktory wydaje sie byc bardziej zbalansowany i dopracowany. T6 jest jak dla mnie za bardzo agresywny o czym świadczy to ze SS juz nie wiele daje i nie da sie unikac ciosow tak jak kiedys, to samo z backdashem, nie jest to juz tak efektywne. Ogolnie powiem wam ze nie ma sie do czego spieszyc i nie nastawiajcie sie na arcydzielo bo gorycz w wyniku rozczarowania bedzie wieksza... Edytowane 24 Lipca 2008 przez Vilgerfortz Cytuj Odnośnik do komentarza
albrechtus 1 Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 wkurzyłbym się tylko, gdyby t6 ze względu na port na xboxa miał downgrade rozdzielczości do 720p lub okazałoby się, ze xbox dostanie bonusowe postacie lub inne elementy wpływające bezpośrednio na przebieg rozrywki.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Według mnie Tekken powinien zostać exclusive'em na Play'a,przez tyle lat (to przeszło 10 lat hehe xD) graliśmy na dualach itp. i nie widzę grania w tę grę na x'ie. P.S. Możecie mnie nawet nazwać Fanboy'iem PS'a ;P lol, a co tobie przeszkadzałoby w tym, że gra wyszłaby na Xboxa? I tak grałbyś na PS3, turnieje byłyby na PS3, więc w czym problem? A dzięki multiplatformowości w Tekkena mogłoby pograć też wiele osób, które grają w to tylko dla przyjemności, i którym pad od X'a z pewnością by nie przeszkadzał, przecież nie każdy musi być taki pro jak Ty. Jaki znowu pro ? co tobie znowu odwala ?? jeśli masz jakiś problem to powiedz mi to prosto w oczy już Ci to mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Omg... ani trochę się nie spodziewałem, że weźmiesz to aż tak do siebie o_O Napisałbym to do kogolwiek innego, bo to z "byciem pro" akurat nie miało tam znaczenia. Naprawdę nie możesz zrozumieć co chciałem powiedzieć w tym poście? Obiecuję że pisząc go nie miałem zamiaru obrażać cię, bo mam lepsze rzeczy do roboty. Poza tym po co offtopujesz, i jeszcze nakłaniasz do tego mnie? Nie łatwiej było napisać na gg? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 (edytowane) Zobacz na jego Avatar.... Taaaa.... Rozumiesz ? (powera Paula do dzisiaj się boje.... ). Poza tym co tak pochopne wnioski wyciągacie, Tekken 6 nie został oficjalnie jeszcze zapowiedziany na Xboxa więc nie rozumiem takiej paniki. Edytowane 24 Lipca 2008 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
Devil 3 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Tylko tekken 6 sie liczy, tylko on bedzie sie liczyl. czerwone lapki to najlepszy motyw, a balnsy w ogole sie nie licza. tekken 6. wreszcie pokazemy co Leszno potrafi. mam dwie karty t6. pisac, sprzedam ;] niech kazdy da oferte ;];] czekam, macie czas do poludnia ok. aha, marduk nie istnieje r.i.p. [*] [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
Vilgerfortz 0 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Po co komu te karty jak nie moga grac ? Ja moge ich miec ile chce BTW ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Devil 3 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 pierwsza walka polaka na yt czyli matta juz jest, wpiszscie matt in tekken 6 i zobaczycie jak wygral swoja 3cia walke w zyciu w te cudowna gre grafika zapiera dech w piersiach ,feng w pierwszym stroju wyglada tak niesamiwocie ze az chce sie plakac z radosci : Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi