Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tekken 6 / Bloodline Rebellion

Featured Replies

Opublikowano

Taaaaak w końcu King na wyżynach ;D jak tylko czas pozwoli to pokaże kozakom |<URWA gdzie raki zimują ;D

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 368,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak chcecie sie spinać to idźcie sobie na PW z tego co ja zrozumialem z tytułu i opisu to jest to temat o Tekken 6

• A rozkminil ktos jak dokladnie dziala Ranking System i jaki wplyw na range maja Battle Points nie kumam tego w ogole mam 132 - 41 i nie moge wyjsc z Mastera w DR liczyly sie tylko progi punktowe a tut

• Po pierwsze nie kasowalem zadnych postow poza spamem Komandosa   Po drugie od opini na temat pisma maja swoj odpowiedni dzial i zal mi ze jestescie na tyle glupi ze nie potraficie nawet pisac na tem

Opublikowano
Niemożliwe,ze Drag spadł z czołówki na sam dół. :blink: Przecież zabrali mu tylko możliwość jugglowania po iWR+2

Zgadzam się, ta tier lista to jakaś ściema :blink: . Drag powinien być przynajmniej 3 klasy wyżej. :spox:

Opublikowano
SS Heihachi

S Kazuya Roger Leo King

A Bryan Lars Anna AK Miguel Lili

B Law Feng Raven Jin Alisa Steve Nina

C Jack Ganryu Marduk Bob Wang Lee Paul Lei

D Hwo Zaf Julia Asuka Yoshi Ling Baek

E Kuma Drag Bruce

DJ się nie zmieścił na tą listę :P Ciekawe, czy z tego względu ze jest w tej części tak słaby, czy wręcz odwrotnie.

Opublikowano

Fixed:

S Hei, Kaz, Lars

A DJ, King, Roger, AK, Anna, Law, Bryan, Leo, Miguel

B Lili, Jin, Feng, Nina, Alisa, Raven, Steve, Jack, Ganryu

C Asuka, Paul, Lei, Marduk, Bob, Lee, Wang, Hwo

D Zaf, Julia, Eddy, Yoshi, Ling, Drag

E Kuma, Bruce, Baek

PS. Drag w D :1pl:

Edytowane przez Tiny

Opublikowano

Fajnie, ze dla my fav postaci przypuszczenia (ot po ogladaniu wielu gier) sie sprawdzily - Lili jest silniejsza. W zasadzie to mi 3 rzeczy na krzyz byly potrzebne do pelni szczescia i wszystkie zyczenia niczym w bajce zostaly spelnione. teraz nic tylko lac SSmanow. Henryk i jego ranga zaczyna nudzic 8).

Opublikowano

Ci jak sie rozzalazja nad tym dragunovem. juz bez przesady. po prostu jak postacie sa tak rowne i zabierzesz jednej jej naj cios to tak sie dzieje.

Opublikowano
Fixed:

S Hei, Kaz, Lars

A DJ, King, Roger, AK, Anna, Law, Bryan, Leo, Miguel

B Lili, Jin, Feng, Nina, Alisa, Raven, Steve, Jack, Ganryu

C Asuka, Paul, Lei, Marduk, Bob, Lee, Wang, Hwo

D Zaf, Julia, Eddy, Yoshi, Ling, Drag

E Kuma, Bruce, Baek

PS. Drag w D :1pl:

A co do spadania to Lei tez troszkę zleciał bo BT d+1 nie ścina z tego co wczoraj oglądałem :(

a ja tyle na to sępie

Opublikowano

Lista i tak się zmieni jeszcze kilka razy. Kwesta czasu, jak zawsze. Ja się pytam gdzie jest jakaś walka z Hwo...

Opublikowano
Ci jak sie rozzalazja nad tym dragunovem. juz bez przesady. po prostu jak postacie sa tak rowne i zabierzesz jednej jej naj cios to tak sie dzieje.

No to kurde kim mam grać w BR??? Na szczęście Craig trochę sie poprawił dzięki nowym ciosom :dance: (już widze te moje zabójcze mix-up'y :spox: ) ale chciałem mieć jeszcze w zanadrzu jakiegoś topa z "budyń jugglami" :shifty: a teraz bede miał mid tiera z "budyń jugglami" :nerd:

A swoją drogą to Drag spadł dlatego że wszystkie postacie dostały kupe nowych ciosów, a on tylko jakiś wślizg z hit throwem na CH i jakąś (pipi)ową dwuhitówke :wtf:

Edytowane przez Cambion

Opublikowano

Myślałem, że kingiem też grasz, więc miałbyś problem z głowy..

Opublikowano

No tak ale na turnieju sie stresuje i mi SW w jugglach nie siedzi i GS w sumie też. A Drag teraz to za(pipi)isty prosty budyń nawet bez tego iWR+2 które nie juggluje na normal hicie bo można oczywiście zrolować. :dance:

PS. Dzięki za troskę Szypek. :piwo:

Edytowane przez Cambion

Opublikowano

A na wszelki - od jakiegos czasu filmiki z joyboxa by geesendou sa dostepne tez w wyzszej rozdzialce YT (xvid/h624@800+kbits) - czyli pod gra mamy link "obejrzyj w wyzszej rozdzielczosci" itd.

Nawiasem - po serii z joxboxa - poprostu O_O. Nowe mapy, balans,b! fix, klimat, w koncu ciekawe gry (sidestep delikatnie poprawiony na wzor T5:DR zostawiajac cala nowa dynamike gry z 6), drobiazgi (typu nowy glos 'prowadzacego') i ogolnie - naprawde, T6:BR to jest taki "tekken 6", ktorego chcialem zobaczyc, poprosu na ta chwile - miazga 2 x wieksza niz po ogladaniu T6. T6:BR jak narazie _dla mnie_ ma szanse przebic caloscia T5:DR.

A co do Larsa - pierwsza oficjalna konkurencja dla Mishima style, postac majaca inny styl jednoczesnie podobny, ale dalej inny - heh w ogole ma real dasha (typu "FF" w kazdej dashujacej grze), ogolnie niesamowite, ze pojawila sie kolejna postac efektywna jednoczesnie efektowna. Pieknie: ).

Edytowane przez solo/ng

Opublikowano
Nawiasem - po serii z joxboxa - poprostu O_O. Nowe mapy, balans,b! fix, klimat, w koncu ciekawe gry (sidestep delikatnie poprawiony na wzor T5:DR zostawiajac cala nowa dynamike gry z 6), drobiazgi (typu nowy glos 'prowadzacego') i ogolnie - naprawde, T6:BR to jest taki "tekken 6", ktorego chcialem zobaczyc, poprosu na ta chwile - miazga 2 x wieksza niz po ogladaniu T6. T6:BR jak narazie _dla mnie_ ma szanse przebic caloscia T5:DR.

Mam takie same przeczucia XD pozostaje nam tylko czekać XD Mam jedynie złe przeczucia jeśli chodzi o Stiva :-/

http://jp.youtube.com/watch?v=D_r1c427tio&...re=channel_page

Nie ma to jak porządne CH 4 u Leo 4:27

No i jeszcze to u LILI

dokładnie 5:22

Edytowane przez Bażant

Opublikowano

Oooooo 1,1,2 jest NCc ale wbija na scianę Oooooo

Opublikowano

z tym 1,1,2 jest cos dziwnego, on tym czasami kara ;o

Opublikowano

szyper, te gry sa mocno slabe ;o

add:

he zobaczcie customki, to asuka vs kaz , podobni nie? ( ;

Edytowane przez solo/ng

Opublikowano

To co, siłę postaci można ocenić. Poza tym wolę oglądać te walki niż np. Twoje :o

Opublikowano

Muzyka na pierwszej arenie jest rewelacyjna.

Opublikowano

szyper musi cos dogryz;), ja tez wole ogladac walki z joyboxa niz Twoje, ale jaki to ma zwiazek z tymi linkami.

Di - zgadzam sie, muzyka na tej arenie jest swietna, w podobnym stylu jak z T6 ta na czyms ala ~taras na wysokosci. Milutko sie bedzie gralo na takich arenach.

Anyway kilka sklepow podalo date wydania T6:BR w europie na 1 listopada 2009. W JP/USA bedzie klasycznie wczesniej, wiec jakos wrzesien 2009, oficjalne info mowi tez o Q3.

Edytowane przez solo/ng

Opublikowano

I tak nic nie przebije soundtracku z 1 mapy na tym filmiku:

Edytowane przez Redmitsu

Opublikowano
heheheheh pomimo że Mardukowi zmienili wygląd dalej uważam że jest obleśny. Zobaczcie tylko na tym filmiku.
Opublikowano

Hahahaaha.Straszna jest zlewa z ArmorKinga z głową boombermana xxxD