Juni0r 0 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Ruletka jest gites, bo przynajmniej można zdobyć za lucky - zmianę koloru rage'a xD o ile to w ogóle prawda xD Jak ktoś chce zostać przeleciany przez Alisę to wysyłacie inv. na PSN Lockershaft Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 (edytowane) a to twoja Alisa byla ;P zaskoczyles mnie nia troche. Zauwazylem ze grajac z polaczkami mam zazwyczaj sygnal 4 czasem 5 i fajnie sie gra. Edytowane 26 Listopada 2009 przez Redmitsu Cytuj Odnośnik do komentarza
Guardian19 0 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 (edytowane) a to twoja Alisa byla ;P zaskoczyles mnie ja troche. Zauwazylem ze grajac z polaczkami mam zazwyczaj sygnal 4 czasem 5 i fajnie sie gra. hmm... polaczkiem to może jesteś Ty fr****e, Ja jestem Polakiem. Sorry za offtop ale zwyczajnie się wkur****m... Edytowane 26 Listopada 2009 przez Guardian19 Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 po prostu zagrajmy, polaczku ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 a to twoja Alisa byla ;P zaskoczyles mnie ja troche. Zauwazylem ze grajac z polaczkami mam zazwyczaj sygnal 4 czasem 5 i fajnie sie gra. hmm... polaczkiem to może jesteś Ty fr****e, Ja jestem Polakiem. Sorry za offtop ale zwyczajnie się wkur****m... lol żeby nie było, że offtop: jak się zakłada kajdanki Leiem? Próbowałem i nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza
Guardian19 0 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 po prostu zagrajmy, polaczku ; ) Nie ma sprawy będziesz może na AoT nawet offline zagramy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Juni0r 0 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 po prostu zagrajmy, polaczku ; ) Widzę że ktoś się prosi... xD "Size Does Matter" - Ale w tym przypadku jednak zrobi to OGROMNĄ xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 (edytowane) palatynka wpadła, wiec teraz cala swoje energie skupiam na rozgrywkę VS. szykujcie się R O D A C Y, bo nie będzie łatwo!!! Sheriff juz na lini ^ ^ Edytowane 27 Listopada 2009 przez mevek Cytuj Odnośnik do komentarza
Zuum88 0 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Zakupie router to obadamy polski poziom gry online Tam wyzej ostro żeby nie było, że offtop: jak się zakłada kajdanki Leiem? Próbowałem i nie mogę Leiem kajdanki mozna zalozyc tylko, jesli przeciwnik bedzie na tyle hp, zeby go zakajdankowac + musisz miec leiem wyekwipowane leather jacket i p,P+1+2 wszystkie item moves Cytuj Odnośnik do komentarza
Trzcina 11 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 (edytowane) Yeh, mam tekkena na weekend, wiec jakby ktorys z wyjadaczy sie odzwal i pogral pare VS to byloby fajnie Moze ktos z wrocka, w sumei to nikogo z was nie znam, kazdy z kim gralem albo juz dawno przestal, albo jest za slaby (hi veron ;p ). A tak na powaznie, milobyloby pograc z polakami, moze jaki spokoj a nie ciagly random, etc Edytowane 27 Listopada 2009 przez Trzcina Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 chetnie zagram z toba Cytuj Odnośnik do komentarza
Trzcina 11 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Troche wrazen na goraco Rozegralem chyba z 15 walk, non ranked, z czego chyba z 12 bylo z Lawem... jakies dziwne nowe zagrania i mashowanie punchy (glupi pomysl na moje d+1,2 - gram kingiem ;] ). Na niebieskim gralo sie REWELACYJNIE, ciezko bylo wyczuc ze to nie jest offline, na zielonym gra sie troche gorzej, mam wrazenie ze gra gubi klatki animacji, ale nie przeszkadza to w ogole w graniu.. zolty jest dziwny, raz bedzie git, innym razem minimalny lag. Ale udalo mi sie nie przegrac zadnej walki, chociaz raz bylo blisko 2-2 w rundach i obaj na rage ;] Przypomnialy mi sie stare dobre czasy wrzeszczenia do ekrany 'no co on ku.wa zrobil'. Wazne ze na zadnym z nich nie wyrywaja sie z Shining Wizarda ;] Raz mi nawet wszedl iSW w jugglu a to znaczy ze naprawde gra sie DOBRZE. Zmienilem tez kabel z hdmi i na component i zdecydowanie bardziej podoba mi sie ta gra w ten sposob, odrobine bardziej przymazane, ale nie widac paskudnych pikseli ktore wala po oczach na kablu hdmi. Nie zmienia to faktu ze graficznie to dalej strasznie biedna gra W kazdym razie online jest i dziala dobrze, jak pogram ze znajomymi (pewnie wieczor dopiero) to bede wiedzial czy faktycznie online moze zastapic zjazd ekipy na ktory w obecnych czasach nie mam sily ani czasu (ani ekipy ktora umarla ;] ). Jest fajnie (^_^)b Cytuj Odnośnik do komentarza
XFrizenX 0 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Trzcina jak chcesz to moge dzisiaj podejsc tam do Ciebie bo nic akurat nie robie. Jak cos to slij mi pm albo pisz pod 722330713 Cytuj Odnośnik do komentarza
Juni0r 0 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Trzcina widzę kingiem pocina to może zagramy mirrora? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zuum88 0 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Ustawki robcie w innym temacie, albo na prwieie -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
Matt-JF 0 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Matt - zaakceptuj w koncu moje zaproszenie bo odrzucales, chyba ze z jakiegos powodu nie chcesz to spoko. Matt ma maksymalną liczbę znajomych, tez mu wysyłałem zap ale nic z tego. Matt wiesz co zrobić, wywal kilku leszczy z listy Ja potrzebuje miejsce dla tych z ktorymi gram w kz,i tak sony powinno pozwolic miec wieksza ilosc znajomych.Co jakis czas ci od bijatyk sa kasowani wiec moze na jakis czas wolny slot sie znajdzie zreszta szukajcie mnie 16-17 na player matchu OT-od wczoraj ciezko mi znalesc kogokolwiek wiecej niz 1-2kreski...mimo ze wyszukujac pojawiaja sie 4-5.. Pewnie to moj net(neo 2mb) ale czy ktos ma podobnie?Poczuje sie lepiej nie bedac sam Cytuj Odnośnik do komentarza
SAMEWISE 0 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Kurcze... sam się plułem w brodę, że coś wkręcają z tym patchem ale on naprawdę działa! Poprawę widać od razu - nawet ranking match już można grać^ ^ Nie wiem jak u was ale u mnie jak znajdzie jakieś połączenie na 5 krech to zaraz bedzie albo disconnect albo jeszcze co. Najczęściej wyskakują mi 3-4 kreski i gra się wypaśnie! Choć zdarzało się, że i na 2 dało rade ;p Ogólnie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony Cytuj Odnośnik do komentarza
XFrizenX 0 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Matt - tez mam neo 2 mb i wiekszosc z ktorymi gram ma 2 kreski polaczenia ale gra sie tak jak z tymi co mam 3-4. Nie wiem o co tu chodzi ale nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Matt - tez mam neo 2 mb i wiekszosc z ktorymi gram ma 2 kreski polaczenia ale gra sie tak jak z tymi co mam 3-4. Nie wiem o co tu chodzi ale nie narzekam +dokładnie. ja sam z matt_em mam 1 -czerwona, a gramy normalnie, No... może nie do końca, ale na pewno przyzwoicie +omawiając "Online" to naprawdę jestem bardzo zadowolony, wręcz pełen podziwu z postępu , jaki poczynili nasi Deweloperzy z Namco B. w końcu gra sie wysmienicie i nie ma mowy o łykaniu powtarzające sie w kolko akcji przez niemyślących napastników, a jeszcze tacy sie trafiają. +Replaye: zapisywanie ma swoje mocne + ,ponieważ jestem w stanie zapisać walkę osoby, która mi dokopała. następnie wrócić do practisa i prześledzić wszystkie ciosy, jakimi mnie obdarowała podczas VS i zatem sprawdzić, co mogę, a czego nie powinienem robić zwłaszcza w nowej postaci. aha... Frrrrrrizen, poczekaj na nas wszystkich, bo cie nie dogonimy!!! Ranking Up ^ ^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Juni0r 0 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Po polsku tłumacząc? Neostrada to Neostrata. Ja mając net 1mb downloadu mam upload rzędu 750kb w momencie zwiększenia szybkości (dzięki usłudze dla graczy) po 0.00 mam ok 3mb/2,1 mb. Wy mając w neostracie net 2mb macie upload rzędu !!! 200 kb !!! możecie sami sprawdzić w konsoli. Wystarczy że wejdziecie w Internet Settings (na PS3) i tam Internet Connection Test. Od kturegoś updatu dali opcje sprawdzania szybkości downloadu i up'a. Na komfort grania składają sie ob w/w czynniki, a w grach typu tekken na pewno up jest cholernie ważny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Trzcina 11 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 yeh. Pogralem troche wiecej online. Gralem z Machelem i mialem non stop 4 kreski (on mial mnei na 5)... potem pogralem z komandosem i on mial mnie na 1/2 ja jego tez na 2... wlaczylem 5 sekund pozniej gre z machelem i znowu na 5 kresek :S Co dziwne komandos nie ma problemu z graniem z innymi ludzmi... glupie to... chyba trzeba po prost znalezc ludzi z ktorymi 'net sie lubi' i na nich cwiczyc ;p Jakies randomowe walki sa rozne, raz 5, innym razem 4... Jezeli chodzi o sama gre to dostalem wciry od komandosa i jego bruce'a... Glupia postac ktora ciagnie cie przez cala arene i potem wali mega arene :S Idiotyczny z low z dasha ktory jest niekaralny... idiotyczny lokiec wybijajacy na 100 kilometrow do gory, tez niekaralny.. :o Albo ja jestem po prostu slaby Czy tylko ja mam problem z przestawieniem sie na parowanie zamiast blokowania? Bo zawsze mowie sobie 'musze cisnac przod' a i tak trzymam tyl.. Dzisiejsze walki strasznie mnie nakrecily... mam nadzieje ze namcock jeszcze popracuje i uzupelni braki jakie ma ta gra, ale najwazniejszy (online) dali rade naprawic na tyle zeby bylo przyjemnie ;] Chociaz nigdy nie jest tak dobrze zeby nie moglo byc lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zuum88 0 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Reszta bugow jest ciagle dokuczliwa, ale z czasem przyzwyczajania sie jest "w miare". Podczas ruletki pokazuja sie komus jakies gwiazdki/statki kosmiczne i inne (pipi)y ? 450 ruletek, pare razy roulette rush... ale (pipi)geo skarbu trafic nie potrafie -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
Bati 1 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Ja 3xskrzynie ze skarbem trafiłem już 3 razy kingiem i raz bobem, czyli mam trzy dodatkowe kolory rage dla kinga i jeden dla boba Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 @Trzcina CD+3 Bruce'a ma bodaj -12, więc Kingiem możesz tam spokojnie zrobić WS+4. CD+2 też jest chyba karalne, ale nie wiem, czy na coś więcej niż punche. Cytuj Odnośnik do komentarza
Punisher 2 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 (edytowane) [quote name='Trzcina' date='28 November 2009 - 18:17 PM' timestamp='1259425055' post='2010138' Jezeli chodzi o sama gre to dostalem wciry od komandosa i jego bruce'a... Glupia postac ktora ciagnie cie przez cala arene i potem wali mega arene :S Idiotyczny z low z dasha ktory jest niekaralny... idiotyczny lokiec wybijajacy na 100 kilometrow do gory, tez niekaralny.. :o Albo ja jestem po prostu slaby Bruce w porównaniu do TK5 i DR może być nazywany teraz Brucem Wszechmogącym,ma podobny power co w TTT.Ciekawe mylące seryjki,co chwila ch stun oraz inne neutral stun hity zbierające ze stepa,dobre punishery,niekaralne wybitki po których leci 100 spokojnie ze ścianą,sick wall i dość bezpieczna oraz bardzo bolesna zgadywanka jak zbierasz się po dostaniu hitów na ścianie,podejścia w jugglach od ściany do ściany,rzut na dwie ręce i niezły dmg z pojedynczych ciosów,które oferują na ch od razu stratę ponad 1/3 paska na dzień dobry. Jak chcesz się bardziej zrazić do Bruce'a to wpadaj na Olimp-najmłodszy z klanu Pawlo nim całkiem fajnie gra.Swoim Stevem przechodzę mękę jeśli gram z dobrym Brucem. Coś się pochrzaniło z cytowaniem chyba coś w quote'ach pomieszałem.Whateva. Edytowane 28 Listopada 2009 przez Punisher Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi