Opublikowano 6 stycznia 200916 l Tak czytam dyskusję o polskich fuckach tudzież ich braku i wiem jedno. Uważam, że każdy polski Gracz w tym kraju powinien kupić polskie wydanie Killzone 2. Choćby po to, aby wynikiem sprzedaży podziekować SCEP za wysiłek włożony w polonizację gry. A komu nie będzie ona odpowiadać, zawsze może grać po angielsku - bo że taka opcja będzie nie ulega wątpliwości.
Opublikowano 6 stycznia 200916 l Hmm, gdyby kupować produkty każdej firmy tylko dlatego, że się stara to byłoby zajebiście na świecie
Opublikowano 6 stycznia 200916 l Otóż to. Nie rozumiem tych narzekań. Przecież możecie sobie ustawić polskie napisy i angielski dubbing. Oczywiście wolałbym, aby w niedzielny poranek z głośników oprócz wybuchów i wystrzałów dobiegały wszelkie ku#*y itp. , ale cieszmy sie tym co mamy. I'm only want to know KILLZONE2 will have to Collector's Edition? I just NEED one. Thank you Damn, first question and I am going to have to 'No comment' you on that one. Not talking CE yet, sorry. LOL Mamy styczeń, myślałem, że nie ma szans na wersje kolekcjonerską, a tu proszę bardzo. Edytowane 6 stycznia 200916 l przez YETI
Opublikowano 6 stycznia 200916 l Otóż to. Nie rozumiem tych narzekań. Przecież możecie sobie ustawić polskie napisy i angielski dubbing. Oczywiście wolałbym, aby w niedzielny poranek z głośników oprócz wybuchów i wystrzałów dobiegały wszelkie ku#*y itp. , ale cieszmy sie tym co mamy. No to tak jak mowilem jesli bedzie taka opcja to ja napewno kupie PL wersje . A z drogim Jacobssem się nie zgadzam bo ja lubie w gry wczuwac się poprostu na maxa:) Ja nie wymagam od gry ktora np dzieje sie w przyszlosci( czy filmu) Bog wie czego a raczej tego zebym poczul ze taki swiat w jakims tam sposob moze istniec...Dajmy na przyklad ksiazke "Nowy wspanialy swiat" z jednej strony jak ona jest daleka od realizmu a z drugiej czytając ją masz wrazenie ze to wszystko jest niezwkle prawdziwe..Wiem ze troche namieszalem ale moze zrozumiesz o co mi chodzi:D P.S. Wyobrazasz sobie Wiedzmina bez (pipi)?? W grze na PC byly przeklenstwa tak samo jak w ksiazkach i smiem twierdzic ze to byl niezwykly plus..dlaczego?? Bo czulem ze bohater to postać z krwi i kości a dialogi doprowadzały wogóle do łez( przy najmniej te ktore obadalem u kumpla:D ) Edytowane 6 stycznia 200916 l przez izon
Opublikowano 6 stycznia 200916 l Mi tam brak niecenzuralnych wrzutów nie będzie przeszkadzał w odbiorze gry, ani nie spowoduje mniejszego wczucia. Może dlatego że w realu nie brałem udziału w takim konflikcie jak w K2 i dlatego jeszcze się nie przyzwyczaiłem że na polu walki żołnieże rzucają fuckami No ale pewnie skoro w Hoolywoodzkim filmie zołnież zanim strzeli headshota musi rzucić jakiś fajny tekst z Fuckiem, nawiązując od razu do czyjejś matki i czyją siostrę włąsnie przeleciał to pewnie tak tez jest na prawdziwej wojnie
Opublikowano 6 stycznia 200916 l Killzone 2' (PS3) to Get Downloadable Content http://worthplaying.com/article.php?sid=58643
Opublikowano 6 stycznia 200916 l Fajnie ze jest polska wersja ale ja jakos nie przepadam za polskim jezykiem nie wiem czermu poprostu tak mam. nawet filmow z lektorem nie ogladam ale skoro bedzie opcja anglika to biore
Opublikowano 6 stycznia 200916 l Ja i tak wole grac po angielsku... a jedyne na co czekam przed zlozeniem preordera, to na info o wersji kolekcjonerskiej, bo cos sie z tym opierdzielaja... jak dadza ksiazeczke i dvd to olewam, ja chce figurke!
Opublikowano 6 stycznia 200916 l http://item.slide.com/r/1/36/i/xI-m0cu86j9...Th1IszyV6EI3c8/ :neko: :nosze: 1-czyżby w grze miała być miejscówka bardzo podobna do tej z trailera z 2005?! 2-jak wygląda ta woda z prawej.... reszta skanów-http://allgamesbeta.wordpress.com/2009/01/...clusive-review/ Edytowane 6 stycznia 200916 l przez Ficuś
Opublikowano 6 stycznia 200916 l Woda wyglada bardzo, ale to bardzo dobrze szkoda tylko, ze to jest jej jedyny plus. Jak mozna bylo latwo zauwazyc na niektorych filmikach z preview coda reakcje czasteczkowe wody nie byly zbyt piekne powiedzialbym nawet, ze byly tak jakby z poprzedniej generacji. Mam nadzieje, ze cos z tym jeszcze Panowie z Guerilla zrobili choc szczerze w to watpie. Calosciowo natomiast gra wyglada mega kozacko i juz nie moge sie doczekac premiery
Opublikowano 6 stycznia 200916 l pytanie o interakcje z wodą padło na forum playstation(sam nawet zadałem).Seb napisał,że w woda reaguje na kule,a idąc w niej zostawiamy za sobą "kółka" jednak większej interakcji z wodą (np możliwość tworzenia fal na niej jak w Res2) nie będzie czyli wygląd wody fenomenalny ale jej zachowanie już jak w poprzedniej generacji .Pytany czemu tak zrobili odpowiedział,że woda nie jest integralną częścią gameplaya i będziemy w niej chodzić raptem kilka chwil na całą rozgrywkę więc team uznał ,że nie warto się bawić btw-z neogafu-grafika w review code trochę ładniejsza niż w preview code-niektóre miejscówki mają nową kolorystykę i więcej detali.Różnica w grafice w multiplayerze między betą a review code podobno znaczna-każdy kto miał styczność z betką podobno w 5 sekund od uruchomienia zauważy jak się wszystko polepszyło. Edytowane 6 stycznia 200916 l przez Ficuś
Opublikowano 6 stycznia 200916 l Jestem za wersją PL pod jednym warunkiem. Żadnych polskich pseudo gwiazdeczek podkładających głosy. Żadnego Pazury, żadnych Mroczków i żadnej Cichopek. Chciałbym, żeby głosy podkładali ludzie wzięci z teatru, nieznani, którzy naprawdę potrafią zagrać swoje role, a nie czytać tylko z kartki. Bo jeśli tłumaczenie ma wyglądać tak jak w przypadku gier pecetowych (liczą się tylko nazwiska, a nie talent) to ja podziękuję i kupię anglika. Edytowane 6 stycznia 200916 l przez dunpeal
Opublikowano 6 stycznia 200916 l pytanie o interakcje z wodą padło na forum playstation(sam nawet zadałem).Seb napisał,że w woda reaguje na kule,a idąc w niej zostawiamy za sobą "kółka" jednak większej interakcji z wodą (np możliwość tworzenia fal na niej jak w Res2) nie będzie czyli wygląd wody fenomenalny ale jej zachowanie już jak w poprzedniej generacji .Pytany czemu tak zrobili odpowiedział,że woda nie jest integralną częścią gameplaya i będziemy w niej chodzić raptem kilka chwil na całą rozgrywkę więc team uznał ,że nie warto się bawić To nicht gut, ze tak powiem. Zawzse lubilem sie podniecac zaje**sta woda w grach. Nawet nie macie pojecia ile frajdy dala mi piekna woda w Girsach 2... ahhh. No coz w takim razie pozostalo mi sie cieszyc z faktu, ze przynajmniej sam jej wyglad jest zarabisty, a interakcje jakos sie przeboli Ps: Moze w KZ3 bedzie juz lepsza interakcja z woda. Jak myslicie?
Opublikowano 6 stycznia 200916 l jeśli serio na 10h gry w wodzie będziemy powiedzmy,że 10min lub mniej to do mnie to nie ma znaczenia Co innego np woda w takim Resistance2-tam duże części etapów rozgrywają się w wodzie więc zrobili ją bardzo interaktywną Więc jeśli dalej woda nie będzie częścią gameplayu to wg mnie nawet w K4 nie będą się nią zajmować
Opublikowano 6 stycznia 200916 l Jeszcze wracajac do jezyka to wsumie jest prosta sprawa...za pierwszym razem mozna przejsc sobie gre z oryginalnymi glosami i PL napisami a za drugim z dubbingiem..i ot co problem z glowy:D
Opublikowano 6 stycznia 200916 l Jeszcze wracajac do jezyka to wsumie jest prosta sprawa...za pierwszym razem mozna przejsc sobie gre z oryginalnymi glosami i PL napisami a za drugim z dubbingiem..i ot co problem z glowy:D Sądze identycznie, ale przez jakis czas balem sie ze bede musial wybierac miedzy polska a angielską bo chcialbym usłyszeć nareszcie dobry polski dubbing na konsoli ;]
Opublikowano 6 stycznia 200916 l Gralem juz...ehh...i jest tak jak powinno byc... Animacja wyznacza nowy standard...
Opublikowano 6 stycznia 200916 l Gralem juz...ehh...i jest tak jak powinno byc... Animacja wyznacza nowy standard... jak ?gdzie?kiedy?z kim? nie pisz akich brzydkich rzeczy A jak grafa,płynność animacji i ogólna budowa leveli?serio tak dobrze? Edytowane 6 stycznia 200916 l przez Ficuś
Opublikowano 6 stycznia 200916 l Grałem chwile w studiu...przy sporym audytorium . Z rzeczy ktore powalily, to animacja (o ktorej juz wspomnialem). Oswietlenie tez robi wrazenie, realizacja cutscenek...itd...widac ze zrobili wszystko zeby zblizyc sie do pamietnego trailera i wyszlo w niektorych mometach lepiej . Niestety do jakosci textur nadal mozna sie przyczepic...zreszta sami sie niedlugo przekonacie... A poza tym poczekajcie na recenzje ...nie chce nikomu zabierac chleba...
Opublikowano 6 stycznia 200916 l wiec moge spac spokojnie bo mi sie nawet w becie tekstury podobaly Bo w becie nie ma słabych tekstur, po prostu nie wszystkie są potraktowane efektami jak np praktycznie wszystkie tekstury w uncharted Ja pograłem trochę w betkę u Jakima i serio w tej grze te "słabe" tekstury są i tak na poziomie większości tekstur w takim CoD4/WW i innych flagowych fps Edytowane 6 stycznia 200916 l przez Ficuś
Opublikowano 6 stycznia 200916 l Baa dlatego po samej becie można śmiało twierdzić że szykuje sie najładniejszy fpp na konsole. Byle do 24 lutego
Opublikowano 6 stycznia 200916 l Do tych słabszych tekstur które bedą napewno w grze (grałem już w ukończona wersje) napewno przyczepią sie fanboje xboxa ale tekstury sa sprytnie pochowane. Jednak o całość nie musicie sie martwić bo w wielu momentach to co dzieje sie na ekranie wypada lepiej niż na słynnym trailerze z E3`05. Jak to zostało już wiele razy napisane Grafika i oczywiście ANIMACJA wyznacza nowy jakość wśród gier. Grałem krótko ale muzyka i całe udżwiekowienie też daja rade 8) A tak jak napisał kolega nie bede wiecej sie rozpisywał i odbierał chleba kolegą z PSX ^_^ Poczekajcie na recenzje ale przede wszystkim na końcówke lutego Edytowane 6 stycznia 200916 l przez polaki899
Opublikowano 6 stycznia 200916 l gdzie Wy już graliście?Studia Sony już ją mają na standach?Jeśli tak to zaraz jadę do Katowic bo są tam dwa