Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Killzone 2

Featured Replies

Opublikowano

Przecież to stary trik ;).

Jest masa DLC planowanego dla KZ2 i właśnie dlatego żeby zarobić dużo kapusty dali tak mało map.

Co o tym sądzicie?

kz2coverhq0.jpg

w704.png

To oczywiście fake :).

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 802,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Pozwolę sobie przywrócić ten temat, ponieważ John Linneman z Digital Foundry wrzucił wczoraj niezwykle interesujący film dotyczący tej gry.     Zwróćcie uwagę na omawiane w trzec

• Pograłem trochę w killzone 2 i na razie muszę stwierdzić że Halo 3 jest lepsze a o Halo Reach nie wspominając. te sterowanie jest jakieś dziwne przez co wyminana ognia nie sprawia takiej przyjemności

• Killzone skończony. Cudowna gierka, na ps4 chyba nie ma tak dobrze zrobionej singlowej strzelanki. Warto zagrać jak ktoś nie grał, pure fun  

Opublikowano

Faktycznie - "ziemia" wyglada niesamowicie, sam chodzilem w wersji beta ze spuszczona glowa :D ogladajac podloze, szczegolowo zrobione - to trzeba przyznac. :)

Kaluze, kamienie i inne rzeczy lezace na ziemi robia wrazenie ! :)

Edytowane przez saptis

Opublikowano

rozwiń-reklamy,demo,full do zagrania w centrach sony?

Opublikowano

w DLC mam nadzieje ze bedzie cos z:

- jakas kampania po stronie higow :evil:

- mozliwosc przejscia kampanii Rico (+ giwera jakas nowa dla niego)

- coop

- nowe mapy, nowe bronie, pojazdy i nowe tryby do multi

...

Opublikowano

Założe się że tylko ostatni myślnik z tego będzie pasował do DLC

Opublikowano

A to czemu ? - kampania Helgów byłaby naprawdę wpytkę, i nie wierzę że panowie z Guerilla nie "usłyszeli" głosów fanów i innych ludzi, Helghast to Helghast - powinno się go promować jak cholera !,

Szkoda,że to fake.

O w h**** ! , specjalnie wydrukowałbym taką okładkę !! - Podoba mi się jak nie wiem co XD.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

dlc raczej bedzie ale obawiam sie, ze malo wymyslne (zadne nowe kampanie czy co-op) i drogie

chcialbym sie mylic

Opublikowano

Ja mam takie głupie pytanie, czy w grze będziemy mieli sceny gdzie obok nas szarżujących jak ranne zwierzęta mordujących i palących siedziby przeciwnika będą jakieś naloty, pomoc czołgów itp. ? Czy poczujemy klimat wojny w tej grze? To ma być inwazja na jakąś planetę? Pamiętam byłem mocno zajarany filmikiem z E3 2005 i chciałbym się dowiedzieć czy doświadczymy w grze tego klimatu. Zawsze irytowało mnie w medalach i innych strzelankach, że niby wojna a tak naprawdę byliśmy jak ten rambo, ktory rozwala cala armie przeciwnika.

Opublikowano

Przecież seb mówił że coopa będzie cięzko wprowadzić o ile w ogóle to da się zrobić. Mapki, nowe bronie są raczej pewne. Nowe tryby również możliwe. Co do sterowania pojazdami to nie wiem czy w multi taka możliwośc w ogóle będzie.

Nowa kampania- owszem, ale to moim zdaniem zbyt odległa przyszłość.

Opublikowano
Ja mam takie głupie pytanie, czy w grze będziemy mieli sceny gdzie obok nas szarżujących jak ranne zwierzęta mordujących i palących siedziby przeciwnika będą jakieś naloty, pomoc czołgów itp. ? Czy poczujemy klimat wojny w tej grze? To ma być inwazja na jakąś planetę? Pamiętam byłem mocno zajarany filmikiem z E3 2005 i chciałbym się dowiedzieć czy doświadczymy w grze tego klimatu. Zawsze irytowało mnie w medalach i innych strzelankach, że niby wojna a tak naprawdę byliśmy jak ten rambo, ktory rozwala cala armie przeciwnika.

a gdzie byłeś przez ostatnie 3 tygodnie? :rolleyes:

Odpowiem w skrócie.... TAK

Opublikowano

a gdzie byłeś przez ostatnie 3 tygodnie? :rolleyes:

Odpowiem w skrócie.... TAK

Hehe jeszcze 3 tygodnie temu to ja PS3 nie miałem :P przez 3 lata byłem bez konsoli, od kilku dni zacząłem ponownie zaglądać na forum.

Macie jakieś ciekawe filmiki z gry? Właśnie zacząłem przeglądać na youtubie i rzeczywiście gra zapowiada się grubo.

Opublikowano
Wiadomo o której wrzucą demo na PSS czy będzie to po 24 czy jakoś w południe ?

zazwyczaj wrzucają wszystko na store około 17 czasu lokalnego

Opublikowano
Macie jakieś ciekawe filmiki z gry? Właśnie zacząłem przeglądać na youtubie i rzeczywiście gra zapowiada się grubo.

sprawdź Ballet of Death i Multiplayer trailer :)

recenzji raczej nie oglądaj, bo pełno spoilerów

http://www.gametrailers.com/game/1668.html

Edytowane przez YETI

Opublikowano
Wiadomo o której wrzucą demo na PSS czy będzie to po 24 czy jakoś w południe ?

zazwyczaj wrzucają wszystko na store około 17 czasu lokalnego

Poniedziałkowe demko Residenta wrzucono dośc wcześnie. Może z K2 również będzie podobnie, chyba że wrzucą je razem ( a z pewnością tak będzie) z resztą dodatków na psstore.

Opublikowano

Będzie zapewne jeszcze gorzej niż z demem Re5, gdzie niecałe 1Gb ssało mi ok.2,5 h <_<

Opublikowano

Nie zdziwie sie jak beda problemy z serwerami. :)

Przeciez cala masa uzytkownikow PS3 rzuci sie na PSN zeby sciagnac demo Killzone 2, do tego posiadacze konsol z US. wbija na EU. PSN zeby pobrac demo za free bo u nich trzeba miec ten smieszny kod. :D

Bedzie wesolo. :lol:

Ciekawe ile bedzie zajmowalo demo i jaki bedzie build. :)

Opublikowano

wie ktoś co K2 dostało w neo plusie?dziś wychodzi nowy numer

Opublikowano

OPM US: 10/10

OPM AUS 10/10

OPM SP 9.5/10

OPM NL 91/100

OPM POR 9/10

gameplay magazine (croatia) 20/20

576KByte magazine (hungary) 9.7/10

MeGamers 9.9/10

Cam Garish Reviews 9.7/10