Opublikowano 8 czerwca 200816 l 16 gb od sony juz wyszło http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-SONY-MSMT16G...1QQcmdZViewItem mysłicie ze to oryginał?? Edytowane 8 czerwca 200816 l przez Gresh
Opublikowano 8 czerwca 200816 l Na 99% tak, ale pewny całkowicie nie jestem, musiałbym zobaczyc jakieś duże zdjęcie.
Opublikowano 8 czerwca 200816 l z czym bys to porownal? http://www.cyfrowe.pl/aparaty/sony-memory-...-duo-16-gb.html ?
Opublikowano 8 czerwca 200816 l popatrz się na zgrzewy nie ważne czy to 1,2 czy 16GB. Zgrzewy na pudełku musza być takie same
Opublikowano 9 czerwca 200816 l po zgrzewach mozna bylo rozpoznac jeszcze jakis rok temu... teraz to tez jest kopiowane. niezawodnym sposobem na sprawdzenie oryginalnosci to przeprowadzenie testu przykładowo jednym z HB na psp... bo samo sprawdzenie czy jest MG tez nie jest juz gwarancja 100% oryginalnosci.
Opublikowano 10 czerwca 200816 l samo sprawdzenie czy jest MG tez nie jest juz gwarancja 100% oryginalnosci. Co prawda to prawda bo też miałem problemy z takim "oryginałem"....
Opublikowano 16 czerwca 200816 l Słuchajcie, mam kartę pamięci 8 GB San Disk (jak wszyscy radzą), kupiona w sklepie, więc podróby nie będzie... nie? Ale mam pytanko: na karcie wszystko powinno szybciej niż na UMD, filmiki itp. nie powinny się ciąć, czy może zależy od gry?
Opublikowano 16 czerwca 200816 l Tu masz porownanie szybkosci, na przykladzie GTA: LCS http://pl.youtube.com/watch?v=JIHLywiBtPg
Opublikowano 16 czerwca 200816 l A właśnie... mam zieloną kartę pamięci. Dokładnie taką: Podejrzewam, że nie oryginał, moze to ktoś rozpoznać?
Opublikowano 16 czerwca 200816 l Tak tak, gaming edition. Phew, myślałem że to nieoryginał przez początkowe problemy z grami, ale wszystko okazało sie do rozwiązania . Dziękuję .
Opublikowano 17 czerwca 200816 l Mam takie pytanie do posiadaczy orginalnych 4GB SanDisków. Moglibyście mi powiedzieć co wam pisze na odwrocie karty? Ten numerek. Pozdro
Opublikowano 23 lipca 200816 l Może ktoś też ma taki problem. Gdy podpinam psp do kompa w linuksie (debian etch 4.0) wyświetla mi zawsze o 500-600MB mniej wolnego miejsca niż mam na memory sticku. Mój MS to San Disk 4GB. W windowsie widzi wszystko normalnie. SanDiski 4 GB działają bez problemów na najnowszych softach? u mnie na 3.90 M33-2 wszystko o.k. Co do wyższych FW to nie mam po co na razie aktualizowac Edytowane 23 lipca 200816 l przez MoniqaPS2PSP
Opublikowano 3 sierpnia 200816 l Znalazłem TAKIEGO TUTKA. Mam pytanie czy tam jest użyta przejściówka z CF na MSD czy to jest jakiś mini dysk z portem na CF. Jeśli przejściówka to gdzie można taka dostać bo na allegro nie widzę, a dużo roboty z tym nie ma a można zaoszczędzić. Jaki największy rozmiar pamięci obsługuje PSP.
Opublikowano 4 sierpnia 200816 l tam jest uzyty dysk datela 4gb dla psp [dawny drogi hicior]. autor tutka wybebeszyl psp oraz tego hdd po czym podlutowal do niego karte CF i ladnie to wszystko zmiescil w miejscu czytnika umd
Opublikowano 4 sierpnia 200816 l Czyli to odpada. Ale znalazłem coś innego, to nie powinno być drogie(tylko muszę to znaleźć) a jak się wyciągnie z obudowy to chyba sie zmieści zamiast UMD. Tylko jaką kartę obsłuży psp maksymalnie (nie na linuxie tylko zwykłym CF) Edit: Znalazłem to i chyba dam se z tym spokój, liczyłem że bedzie to kosztować gdzieś w okolicach 80zł ale gdzie nieznajdę to kosztuje około 200zł(z 4gb dyskiem) a za tyle to można kupić już MS. Chyba że ma ktoś coś takiego do sprzedania tanio(albo widział) obojętnie w jakim stanie (byle by działało) Edytowane 4 sierpnia 200816 l przez Krzys PL
Opublikowano 4 sierpnia 200816 l to juz lepiej kupic adapter microsd<>mspd i kupic sobie 8gb... adapter 30zl, karta microsd 8gb sandiska 90zl cos mi sie obilo o uszy, ze psp potrafi juz obslugiwac 16gb memorki... no ale to musialbym poszukac jeszcze btw irshell obsluguje wieksze pamieci. Edytowane 4 sierpnia 200816 l przez Coati
Opublikowano 4 sierpnia 200816 l kupilem wlasnie adapter microSD na MSPD, wskoczylem na allegroby poszukac 8gb kart i znalazlem taka aukcje http://allegro.pl/item410288378_karta_pami...tele_mark_.html i tutaj moje pytanie: - podróbka ? bardzo okazyjna cena i az korci ale wole sie jeszcze spytac.
Opublikowano 4 sierpnia 200816 l trudne pytanie niby sandiskow nie podrabiaja tzn podrabiaja ale malo i to raczej zwykle wersje kart.... kup sprawdzisz, bedzie dobra, to i ja kupie xD ile dales za adapter? //edit co do tej aukcji... "karty class 4 prędkość 11mb/s pomyłka w opisie..." hmmm jakies odpady? xD nie wiem co o tym myslec... stawiam, ze podrobka \\edit2 z drugiej strony te karty mocno potanialy patrzac po innych aukcjach wiec moze oryginal :> za niecale 20zl wiecej jest sandisk 8gb z czytnikiem... kup, kup i podziel sie wrazeniami Edytowane 4 sierpnia 200816 l przez Coati
Opublikowano 4 sierpnia 200816 l łehehe liczylem na inna odpowiedz ;] nadal mam watpliwosci czy dac 20zl wiecej i miec spokoj czy ryzykowac i miec w kieszeni na piwo. Adapter kupielm u Robsona bo nie znalazlem innych 37 zl z wysylka
Opublikowano 4 sierpnia 200816 l na allegro jest 27 + wysylka http://allegro.pl/item411467376__nowosc_ad...s_pro_duo_.html