Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Tam jest 3340KB czyli ~3,3MB

Mi się wydaje że tyle może ważyć Save a nie ilość miejsca na dysku.

Ciekawe do czego będzie wykorzystywany sixaxis... może do minigierek typu bilard czy rzutki ;]

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 267 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W naprawdę ogromnych bólach, ale udało mi się skończyć. Średnia na Metacritic dla tej gierki, oscylująca w granicach maxa (przypominam - 98%) to największa porażka w dziejach branży i jednocześnie dob

• Nudy nudy nudy, przedsylwestrowe nudy. Jako, że nie lubię tracić czasu na nic nie robienie to postanowiłem stworzyć plakat klubu ze striptizem z Liberty City. Miło wyjść w stylu artworków z GTA IV, al

• Wiesz co Zwyrol sorry za złośliwość ale inaczej nie umiem więc no offence.   Proponuję Ci zagrać w GTAIV, pobawić się kilkanaście godzin (co i tak jest mało) i zrobić 100 % w grze to może nie będzie

Opublikowano

to podobno na radarze ma byc info i zdrowiu?

Hmm oby nie bylo autoaima jak w poprzednich czesciach

Jesli ktos przeczytal ta recke niech napisze czy wpominaja cos tam o jakis dropach animacji oraz czy gra chodzi tylko 30 czy moze 60 fps

Edytowane przez signap

Opublikowano

Wiadomo że będzie, tak samo jak manualne celowanie.

ps1. HUD jest ochydny, ale co poradzić...

ps2. Miało być 11.365/10! :wsciekly:

Opublikowano

Recki nie chciało mi się czytać zobaczyłem sobie screena z HUD i ocene i jestem pod wrażeniem. Myśle, że GTA bedzie genialne i grafika bedzie b.dobra, choć wielu myśli, że bedzie słaba. Już sie niemoge doczekać XD

Opublikowano

na allegro 4000 ms punktow za ponad 120zl... Nawet jesli beda chcec 1000/1200ms (800 maja dodatki i gry arcade zas 1200 gry z X1) to malo jak na 10h - COD4, MOH4, Lost i kilka innych gier starczalo na 5-6h a kosztowaly znacznie wiecej

Edytowane przez signap

Opublikowano

MS zapłacił 50 zielonych melonów za 2 dodatki, z czego 25 za pierwsze 10 godzin... 2,5 melona na godzinę. Nieźle...

Opublikowano

Chcialbym podkreslic, iz w recenzji pisze o PRZYNAJMNIEJ 10 h w DLC :P 10 to minimum :blink:

Edytowane przez bebbop

Opublikowano

Wiecie, najczesciej liczby, ktore wyznaczaja tzw. godziny na zaliczenie gry/dodatkow trzeba podzielic na pol :blink:

Edytowane przez Sanryu

Opublikowano

albo przemnożyć, w końcu to sandbox jest i jak ktoś się uprze to będzie grał 50h i nawet jednej misji nie zrobi

Opublikowano

A ja leje na recenzję :o Nie będę sobie psuł smaka pierwszego wrażenia :o

HUD jednak musiałem looknąć. Jak dla mnie narazie w pyte. Zobaczymy jak się bedzie przezentował live :blink:

Wiadomo że będzie, tak samo jak manualne celowanie.

ps1. HUD jest ochydny, ale co poradzić...

Co złego jest w autoaimie? Grunt to możliwość wyboru. Nie ma to jak exterminacja większej liczby ludu przez szybkie zmiany celów lub precyzyjne celowanie w głowke z dystansu ;)

HUD im prostszy tym lepszy. Jak dla mnie narazie w pyte ale pełen werdykt dopiero jak zobacze live :P

Opublikowano

Akurat w przypadku gta to raczej wiekszosc ludzi delektuje sie wykreowana rzeczywistoscia, a nie gra byleby przejsc jak najszybciej, do tego pewnie multi wessie tak mocno, ze zapomni sie o SP.

Opublikowano

@Colio84

wole bym sam sterowal gdzie koles ma strzelac niz on mialby to robic za mnie - rownie dobrze mogl jeszcze sam chodzic itp rzeczy robic bo co to za gra z autocelowaniem - gralem w VCS przez Wifi to rozwiazanie jak na mozliwosci konsoli byly dobre ale po nextgenie spodziewalem sie wiekszego "wyboru", w COD3 wystarczylo dac 2x lewy spusc i celownik ustawial sie na glowe w SP... Ja chce do kazdej broni miec mozliwosc dowolnego celowania jak w Saints Row a nie jak w poprzednich GTA ale nie, jakies uzi maja auto lecz bazooka czy jakis lepszy karabil juz manulane :blink:

Edytowane przez signap

Opublikowano

A kto powiedział że jesteś skazany na auto ? Zawsze była możliwość manuala, zawsze był wybór. Ja biorę lock-on, Ty ręczne, proste. Naprawdę nie widze powodów do narzekań :blink:

Opublikowano

Ta ktos szuka dziury w calym, przeciez nikt nie zmusza cie do autoaima lol.

Opublikowano

Spojrzcie na ostatni scan, ile samochodow oraz ludzi na ulicach :)