Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

W MMach będzie promocja. GTAIV na X0 + play&charge kit za 199zł.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 269,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W naprawdę ogromnych bólach, ale udało mi się skończyć. Średnia na Metacritic dla tej gierki, oscylująca w granicach maxa (przypominam - 98%) to największa porażka w dziejach branży i jednocześnie dob

• Nudy nudy nudy, przedsylwestrowe nudy. Jako, że nie lubię tracić czasu na nic nie robienie to postanowiłem stworzyć plakat klubu ze striptizem z Liberty City. Miło wyjść w stylu artworków z GTA IV, al

• Wiesz co Zwyrol sorry za złośliwość ale inaczej nie umiem więc no offence.   Proponuję Ci zagrać w GTAIV, pobawić się kilkanaście godzin (co i tak jest mało) i zrobić 100 % w grze to może nie będzie

Opublikowano
taka mala ciekawostka :P niko patrzy z bilboardow i przystankow autobusowych w Leeds :P

http://i103.photobucket.com/albums/m136/sh.../nikopatrzy.jpg

Moze i nie takie wypasne te reklamy jak w U eS Aj ale zawsze :P

W Warszawie na budynku Empiku przy rondzie degola tez jest fajny plakacik :)

w Krakowie na tramwajach jest reklama ;)

W Wiedniu jest Niko, ta laska z lizakiem i chyba Faustin na przystankach i takich jakby odpowiednikach Empików ;)

Opublikowano

Tylko nie zawsze polsko brzmiące nazwisko musi należeć do polaka.

W przypadku IV paru naszych sie udzieliło, co zresztą moża zaobserwować w grze.

Opublikowano

W gta iv bylo ok 15 nazwisk polskim.Elżbieta jakas tam nie pamietam,tworzyla to radio rosyjskie

Opublikowano

Ja widziałem jakiegoś Krawczyka (nie pamiętam imienia) i jakaś polkę też (inną niż wymieniliście).

Opublikowano
W gta iv bylo ok 15 nazwisk polskim.Elżbieta jakas tam nie pamietam,tworzyla to radio rosyjskie

Krystyna from Poland :rolleyes: Krystyna Jakubiak :P

Edytowane przez hanry

Opublikowano

Tak Nicko wyglądał jak walczył w Bośni (od razu mi się skojarzył jak tylko grę włączyłem :P )

enemy4.jpg

enemy5.jpg

8) :D

Tak na poważnie to widać że chłopaki oglądali Za linią wroga w sumie niezły film ^_^

Gierka zaczepiasta dobrze ze kupiłem X360 :rolleyes:

Edytowane przez Milo

Opublikowano
Tak Nicko wyglądał jak walczył w Bośni (od razu mi się skojarzył jak tylko grę włączyłem :P )

Myszaq tez na to wpadl przy recce GTA IV w najnowszym iXtrimcu.

Opublikowano

A to przepraszam nie wiedziałem w każdym bądz razie też na to wpadłem sam ^_^ :P

Opublikowano

Już od czasu pierwszego trailera cały net o tym trąbił, tak więc z całym szacunem dla Myszaqa, ten przytoczył jedynie ogólnie znany w kręgach fanów motyw.

Opublikowano

Taka ciekawostka:

Jutro w programie "Kawa czy herbata?" na TVP1 gościem będzie, znana nam z radia Vladivostok, ukraińska piosenkarka Ruslana.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pojawił się patch poprawiający coś tam w multi :P pełen spis poprawek na onlinecenter.pl

Opublikowano
Pojawił się patch poprawiający coś tam w multi :P pełen spis poprawek na onlinecenter.pl

Wsyzstko byloby super jakby ten patch nie popsul mi singla , po wgraniu tej zaje&$^% łatki gra chodzi wolniej , przycina , golym okiem widac ze zmniejszono liczbe klatek i albo mi sie wydaje albo pare detali otoczenia zostalo wycietych jest tak jakby ... czysciej na ulicach , szczegolnie widac to w pierwszej czesci tam gdzie zaczynamy na samym poczatku. Czekam na potwierdzenie z wasszej strony chodzi mi zwlaszcza o pogorszenie sie plynnosci gry...

Opublikowano

Serio, ja trochę zwolniej zauważyłem, ale myślałem, że to tylko u mnie. Niedługo zaczynam grać 2 raz żeby skończyć grę poniżej 30h to zwrócę na to uwagę ...

Opublikowano

Wsyzstko byloby super jakby ten patch nie popsul mi singla , po wgraniu tej zaje&$^% łatki gra chodzi wolniej , przycina , golym okiem widac ze zmniejszono liczbe klatek i albo mi sie wydaje albo pare detali otoczenia zostalo wycietych jest tak jakby ... czysciej na ulicach , szczegolnie widac to w pierwszej czesci tam gdzie zaczynamy na samym poczatku. Czekam na potwierdzenie z wasszej strony chodzi mi zwlaszcza o pogorszenie sie plynnosci gry...

Tez tak mam.U mnie jakby grafika sie pogorszyla sa widoczne zwolnienia ktore wczesniej wystepowaly sporadycznie a do tego czesto zmienia sie jakby jakis filtr wogole nie kminie co sie dzieje.Nie ma to jak next-gen wypuszczaja patcha i pier.dola Ci swietną gre:/

Opublikowano

Po dluzszych testach moge stwierdzic na 100 %java script:add_smilie(":catfight:","smid_11")

catfight.gif ze gra po wgraniu patcha dziala o wiele gorzej , dropy animacji wystepuja co kilkanascie sekund , ale mniejsza o singla , po rozegraniu paru meczy w online stwierdzam ze jest tragicznie, animacje zostaly uproszcone !!! czasami wystepuja sytuacje ze jakis kolo wsiada do auta jedzie w moja strone a auto porusza sie nie krecac kolami , wyglada to tak jakby auto plynelo , wogole teraz fizyka szwankuje calkowicie , czasami postacie po potraceniu dziwnie sie zachowuja :( , co z wami Rockstar , testujcie cos wiecej zanim wydacie ! :catfight:

Opublikowano

Proszę, napiszcie czy zwolnienia animacji po wgraniu tego felernego patcha występują na X360 czy na PS3?