Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Siatkówka

Featured Replies

Opublikowano

Gra strasznie wahadłowa, ale nie zapominajmy, że kobieta zmienną jest :P Oj nerwy przed tv były nie małe... dlatego podziwiałam dziewczyny, że i tak trzymały do samego końca klasę, wielki szacunek im za to :bow: Widowisko pierwsza klasa, mimo, że przegrały, pokazały bardzo wysoki poziom i dobre przygotowanie, ale chyba z tymi robotami nikt nie miałby szans :waah:

• Odpowiedzi 507
  • Wyświetleń 89,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cudowna sprawa. I nie ma mowy o zadnym przypadku, 3:1 i dziekuje. Ostatnio Brazylia mogla sie tlumaczyc dojazdami itd ale dzisiaj byli po prostu slabsi od nowych MISTRZOW SWIATA. Po prostu bajka, w ko

• Przecież oni na igrzyskach nawet z grupy nie wyjdą...

• Co to za młodociane (pipi)isko zamiast we are the champions ? : /

Opublikowano
  • Autor
Reprezentantka Rosji w siatkówce zamierza zmienić płeć?

Atakująca siatkarskiej reprezentacji Rosji Natalia Kulikowa przyczyniła się w niedzielę do porażki Polek w przedolimpijskim turnieju w Halle. Wszystko wskazuje, że za rok będzie mogła występować już tylko w zawodach dla... mężczyzn!

Świadczą o tym nie tylko wyraźnie męskie rysy zawodniczki. Sama zawodniczka ma być poważnie zainteresowana zmianą płci w ciągu najbliższego roku - takie rewelacje przekazał z Niemiec korespondent "Przeglądu Sportowego".

Tajemnicą poliszynela jest jednak, że Kulikowa w ostatnich latach wyraźnie się zmieniła. Nosi wyłącznie męskie ubrania i chce, by ją nazywano Maks. Natasza ma zresztą taki pseudonim wśród kibiców Samorodka, komentujących wydarzenia na internetowym forum klubowym.

źródło- sport.onet.pl

^_^:D:D:D:D Mówiłem że facet!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

W kwalifikacjach do Igrzysk Olimpijskich, po wczorajszej przegranej z Japonkami (co one wyczyniają w obronie jest niesamowite) Polki przed chwilą z łatwością pokonały Kazachstan 3:0.

A w eliminacjach do ME faceci nie stracili jeszcze seta. Dzisiaj o 16:50 mecz z Węgrami, transmisja na Polsacie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Polacy jadą na Igrzyska! W meczu "o wszystko" w pięknym stylu znokautowaliśmy Portugalię (a jednego Portugalczyka dosłownie znokautował Winiarski ;]). Mecz na najwyższym możliwym poziomie, dramaturgia niczym dwa lata temu na pamiętnym meczu z Rosjanami- od dawna takiego nie widziałem. Wszyscy boją się Polski teraz, nie to co w piłce nożnej.

Oglądał ktoś czy od razu po meczu Polska- Dania wyłączyliście telewizory?

Jeśli jakaś ciamajda przegapiła, mogę wrzucić link.

Edytowane przez White

Opublikowano
  • Autor

BTW, obejrzyjcie sobie te akcje w tym fragmencie meczu sprzed kilku dni: 3:55- 4:05, 4:50-5:12, 6:40- 6:53. Mogą sie podobać i dowodzą że jesteśmy wciąż drużyną godną miana wicemistrza świata.

Polska- Puerto Rico. Bardzo ważny mecz i bardzo ładna gra Polaków.

A tu ostatni mecz Polska- Portugalia: http://www.youtube.com/watch?v=gbL2y--l-Gg...feature=related . Koniecznie trzeba obejrzeć przynajmniej trzeci set, emocje w końcówce były takie że aż komentator głos stracił ;]. Zresztą miał powód, obczajcie co pod koniec tego fragmentu zrobił Zagumny (09:30).

Edytowane przez White

• 7 miesięcy temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Dziś o 19:30 mecz finałowy Mistrzostw Europy

Polska - Francja

Trzeba obejrzeć.

Opublikowano

Swoją drogą, która stacja telewizyjna transmituje spotkanie? Przeglądałem program telewizyjny online na wp i nigdzie nie ma tego meczu. :angry:

Opublikowano

Zbyt dokładnie tego programu widać nie przeglądałeś.

big-polsat.png

Opublikowano

Dzięki ale serio piszę, nie ma tego meczu tam . O 19:30 jest 13 posterunek. http://tv.wp.pl/

Opublikowano

heh no program na wp zawsze daje radę:D

program polsatu

w sumie dziwne, że praktycznie nic tu nikt nie pisze, bo i ładnie grają i wygrywają i są w sumie faworytami teraz.

odmłodzona reprezentacja, bez trzech swoich gwiazd, z nowym trenerem, a grają jak nigdy.

Edytowane przez luk_ash

Opublikowano

Polakom gratulujemy złota. W końcu jakiś sukces.

Opublikowano

Takiego wyniku chyba nikt się nie spodziewał(mówię o zdobyciu Mistrzostwa Europy).

Gratulacje dla Polaków ^_^

Opublikowano

Takiego wyniku chyba nikt się nie spodziewał(mówię o zdobyciu Mistrzostwa Europy).

no bez przesady, ale w grupie Polska : Francja było 3:1

potem Bułgarzy sobie gmerali, że byliśmy w słabej grupie i nam pokażą, a co było to wczoraj, kto chciał, to widział

Francuzi prowadzili z ruskimi 2:0, żeby ledwo dać im rady 3:2, w meczu o 3. miejsce ruscy obrazili się na cały świat i dali tyłka 0:3 Bułgarom

a dziś w finale wynik identyczny jak w grupie, trzeci set zadyszka, ale w czwartym nie pokpili sprawy

przynajmniej w jednej dyscyplinie zespołowej Polska rozdaje karty i wypłaca baty

Opublikowano

Szacunek dla nich, szkoda, że nie powieźli ich 3:0.

Opublikowano

no bez przesady, ale w grupie Polska : Francja było 3:1

potem Bułgarzy sobie gmerali, że byliśmy w słabej grupie i nam pokażą, a co było to wczoraj, kto chciał, to widział

Francuzi prowadzili z ruskimi 2:0, żeby ledwo dać im rady 3:2, w meczu o 3. miejsce ruscy obrazili się na cały świat i dali tyłka 0:3 Bułgarom

a dziś w finale wynik identyczny jak w grupie, trzeci set zadyszka, ale w czwartym nie pokpili sprawy

przynajmniej w jednej dyscyplinie zespołowej Polska rozdaje karty i wypłaca baty

Chodziło mi o to,że przed startem w tych mistrzostwach nikt nie przypuszczał i nawet nie marzył o grze w finale i zwycięstwie.

Oczywiście później jak Polacy zaczęli powoli miażdżyć swoich rywali finał był coraz bardziej realny.

Opublikowano
  • Autor

A ja akurat w czasie finalu jechalem pociagiem. :/

Cudownie, moze wreszcie doprowadzi to do zwiekszenia popularnosci tego swietnego sportu w Polsce i ludzie przestana myslec tylko o przynudzajacej pilce noznej. ;]

Opublikowano

Zdjęcie z dedykacją dla piłkarzy.

z7037661X.jpg

Opublikowano

Cudownie, moze wreszcie doprowadzi to do zwiekszenia popularnosci tego swietnego sportu w Polsce i ludzie przestana myslec tylko o przynudzajacej pilce noznej. ;]

W siatkówce ciekawe są tylko momenty gdy jedna z drużyn ma 24 punkty i więcej (walka na przewagi). Sporty w których gra się na sety są nudne (tenis - ło matko... Fajnie się w to gra, ale nie ogląda). Ale ważne, że jesteśmy najlepsi w europie to się cieszę. Finał oglądałem cały, ale na inne mecze to tylko ostatni set patrzyłem - bo matka się darła po mnie, bo tak jej kazałem by na ostatnie punkty ostatniego seta wołała. <cwaniak>

edit:

nie rozumiem powyższej dedykacji, o co chodzi?

Edytowane przez Oran

Opublikowano

Polska siatkówka ma grono wiernych fanów budowane od początku wieku, kiedy to narodził się boom na Ligę Światową. Z biegiem czasu kibiców przybywało, medal w 2006 zrobił swoje i teraz nie sądzę, żeby ten sport zdominował inne. Ma swoją rozbudowaną bazę, ale i tak dla większości Polaków najważniejsze będą piłkarskie imprezy. (jak już opadnie kurz po klęsce z Mariboru, bo teraz kibice są wkurzeni, ale wrócą do kibicowania reprze)