Jump to content

wielkie powroty...

Rafael_Sorel

Recommended Posts

Posted

Tekken 3, ISS 2, czy choćby FFVII to 3 największe gry, do których wracam po jakimś czasie "nieobecności". Może jeszcze do tego grona zaliczyłbym Silent Hill'a, ale na podium się niestety nie znajduje xD

Kiedyś jeszcze było Gran Turismo 2, ale od jakiegoś czasu pozostawiłem tą grę, porzuciłem ją w niepamięć...

Posted

Dziś zapuściłem sobie Metal Gear Solid i...kuźwa, graficznie porażka jak na dzisiejsze czasy, ale jak w to się gra...niesamowita ponadczasowość :D .

• 1 year later...
Posted (edited)

Przede wszystkim MGS, Tomba! 1 i 2, obie części Abe.

Volken - fajny temat odświeżyłeś.

Edited by Marciin
Posted

Najczesciej wracam do gier multiplayerowych, jak koledzy przyjda to czasem chce mi sie pokazac im mje stare gry. Oni maja juz na poczatku problemy ze wzrokiem (udawane) ale potem przechodzi.

Tekken 2&3

Syphon Filter 2&3

Star Wars: Jedi Powe B.

FIFA 2002

Point Blank

Posted
Nie będę oryginalny: Final Fantasy VII oraz Metal Gear Solid.

Tak samo tutaj, umnie zawsze sa te 2 gry mile widziane w konsoli

Gran Turismo 1 - ja pinkole, co to jest za gra... że o łajpałtach nie wspomnę. Generalnie wyścigi.

uff, nie dawno odpalilem GT1 i musze powiedziec ze nie umiem juz jezdzic w tej grze

• 1 month later...
Guest mevek
Posted

nawet teraz ma mojej ps3 60GB czarnulce zapuszczam:

tekken3

silent hill

medal of honor

resident evil

metal gear solid

bloody roar

pozdrawiam...

Posted

Powtórnie odpalam raczej produkcje multi: Tekken 3, SFA 3, Mortal Trilogy, Quake 2, Crash Bash i Team Racing, Micro Maniacs, V-Rally 2, Vigilante 8:2nd, Bomberman World.

• 3 weeks later...
Posted

Ja ostatnio gram sobie w NFS III i IV, MGS, wciągające gry, mimo że już tak leciwe, to nadal stanowią dla mnie taki swoisty come back w przeszłość...echh te beztroskie czasy

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Syphon Filter od jeden do trzy, niezła gierka, :P najwięcej głowy traciłem przy pierszej misji w trójce, :P heh ci azjaci zawsze mnie rozwalili, ale w końcu nabrałem wprawy, tylko nie udało mi się tego terrorysty uratować :P bo jak go się uratuje to dostaniesz od niego Granatnik.