GwynBleidd_79 114 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2010 Główne allegro,czasami MM (jak są jakieś promocje) no i Ultima, w miare tanio mają i szybko realizują zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2010 Właściwie to wyłącznie Allegro. Co jak co, ale ceny ą tam konkurencyjne A mając na uwadze fakt, że praktycznie nie zdarza mi się grać w coś zaraz po premierze (tytułów do nadrobienia nigdy nie zabraknie ) i od pojawienia się danego tytułu mija z pół roku zanim go obadam, to za gry zwykłem płacić wyjątkowo mało. A na Allegro można przebierać w takich okazjach (vide kolekcjonerka Fallouta trzeciego za 7-8 dyszek). Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2010 kiedys praktycznie tylko allegro. obecnie: zavvi, thehut, ebay, e-koledzy i allegro ;] ogolnie ceny nowych gier na zavvi potrafia byc mniejsze niz za uzywke na allegro :> , a jak szukam starszego [często "unikatowego"] tytułu to pozostaje ebay, bo na allegro zwykle krzyczą sobie... za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 16 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2010 allegro, tu na forum , w sklepie PE, na gametrade. Jakiś czas temu kupiłem za 219 kolekcjonerkę Heavy Rain w empiku i czasami coś z MM kupię. Ale głównie jakąś staroć Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 25 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2010 Głównie kupuję na allegro ale zdarza się, że w empiku na zniżkę pracowniczą kumpla który tam pracuję (-25%) Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 25 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2010 Allegro, MM, a preordery w Ultimie lub PE. Cytuj Odnośnik do komentarza
szymuR1920 5 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2010 MM/Saturn, PlayAndGo, Ultima, allegro,a obecnie przymierzam si?? do zakup??w poza granicami naszego kraju Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2010 Głównie allegro i eBay. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 29 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2010 Zavvi.com i thehut.com Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 2 września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 września 2010 -Allegro -Gametrade -Sklep PE -ebay -PT na forum Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 551 Opublikowano 5 września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 września 2010 Różnie. Gdy jest jakaś gorąca premiera (jak Kz2 przykładowo), to Empik. W tej sieci również kupiłem kolekcjonerskie edycję kilku gier - m.in. AC II. Saturn również ma swoje plusy - w Galerii Krakowskiej na jednym piętrze są oba sklepy. Niekiedy na allegro. Zdarza się też kupić grę w MM. Przykładem może być RDR, którego ciężko było odhaczyć w powyższych przybytkach swego czasu, a MM miał kilkanaście egzemplarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
TyskiPL 64 Opublikowano 28 września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 września 2010 No to ja się przyznam - zazwyczaj gry wymieniam, a nie kupuję nowe i robię to na giełdzie w Katowicach - zazwyczaj kosztuje to mnie tylko 2 zł za wejście i 3 zł za dojazd. Tak, tylko że: -jak nie znasz się dobrze z ludźmi tam stojącymi, czyt. nie wymieniłeś się dużo razy, to zawsze chcą cię wyru.chać -nawet jak gry są po tej samej cenie, to sobie liczą 10-30zł, zależy który gość (najtaniej ma ten w rogu całkiem z prawej, ale mały wybór) Reasumując, lepiej się bawić w sprzedaż/kupno na allegro, no chyba że się bardzo chce nowej gierki. Jutro zamierzam wymienić Motorstorma2 na coś fajnego. Ja tam już trochę się wymieniałem, a oszukać się nie dawałem, spokojnie A jeśli chodzi o kasę, to wierz mi, odpowiednia gadka to jest i wymiana bez wyciągania portfela, zupełnie darmowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 10 października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 października 2010 Najwięcej używam Steam i Ebay, najtaniej mi wychodzi, czasami na Amazon też kupie Cytuj Odnośnik do komentarza
Haro 78 Opublikowano 1 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2011 Chciałbym zachęcić użytkowników forum PSX Extreme do odwiedzenia również sklepu Internetowego Game-Time.pl. Choć nowy i dopiero raczkujący, w swojej ofercie posiada wiele pozycji w bardzo atrakcyjnych cenach. Myślę, że wielu z Was znajdzie tutaj coś dla siebie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 1 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2011 taaa, Assasins Creed za 94 zł, pierwsze Army of Two tez za taką kase, juz taniej jest u mnie w Empiku:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 83 Opublikowano 3 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2011 (edytowane) Mnie ostatnio zaskakuje MM, w dniu premiery daje coraz lepsze ceny do gier na ps3 ( AC Brotherhood byl za 169 zl, Auditore edycja za 199, Killzone3 kupilem za 179 zl, gdzie wszedzie bylo po 199zl). Oby tak dalej... Edytowane 3 marca 2011 przez genjuro Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 3 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2011 Pre-ordery = Ultima Używki i nowości = Play&Go i MyGames Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 372 Opublikowano 3 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2011 Wlasciwie tylko brytyjskie sklepy online, ceny jakie maja sa raczej nie do przebicia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 4 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2011 Praktycznie tylko uzywki w Play&Go. Mam w miescie, ceny OK, a na sklepy on-line jestem zbyt niecierpliwy - szalu dostaje, jesli musze czekac chocby jeden dzien na przesylke... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bowser4 1 Opublikowano 4 marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2011 Jako, że mieszkam w Warszawie jest w czym wybierać. Najczęściej 4Console, Gaames, Świat Gier. Interesuje mnie tylko kupno nieużywanych gier, a w tych sklepach zwykle ceny są najbardziej korzystne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh the Boy 24 Opublikowano 1 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2011 (edytowane) Polecam Poznański "Tryton", sklep stricte gamingowy - zawodowa obsługa (goście naprawdę znają się na grach), spory wybór gier (są nawet rodzynki na Dreamcasta) i nieraz takie ceny, że można się złapać za głowę, in plus oczywiście. Bardzo dobra alternatywa dla graczy handlujących używkami, wiele z tytułów na półkach to nowości, jak najbardziej z możliwością wymiany, w dodatku w niemalże idealnym stanie. Ostatnio np. wypatrzyłem Yakuzę 4 za trochę ponad stówkę (żadnych rys czy odcisków na płycie, praktycznie nówka prosto z folii), podobnie Bulletstorma. Edytowane 1 maja 2011 przez Josh the Boy Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 5 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2011 Polecam odwiedzać muve.pl. Może nie mają jakichś super cen tak ogólnie, ale czasem jak przywalą promocją to faktycznie jest to okazja. Raz na jakiś czas sprawdzam co u nich słychać bo warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
konsola 4 Opublikowano 6 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2011 (edytowane) Wiecie gdzie mogę kupic tanio gry NTSC U na ps2 uzywane oprócz ebay'a ? Edytowane 6 maja 2011 przez konsola Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 6 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2011 Amazon, lub nowe na play-asia.com. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 8 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2011 Wszystko co tanie, tak naprawdę, bez żadnej konkretnej częstotliwości czy przewagi. Allegro - głównie pozycje używane. Zavvi/TheHut - nówki, promocje, gry w wersji angielskiej eBay - głównie używana japońszczyzna, ale i nie tylko Play-Asia/YesAsia - pozycje japońskie/azjatyckie na konsole eStarland - nówki konsolowe w wydaniu USA Empik(.com) - czasem zdarzają się niezłe promocje i przeceny, to się też na wysyłce zaoszczędzi przy odbiorze osobistym. Steam - głównie promocje oraz gry, na których wydaniach pudełkowych nieszczególnie mi zależy. Z innych, ostatnio mniej odwiedzanych: Cenega(Muve), Wirtus, Ultima - kiedyś zdarzały się naprawdę świetne promocje, szczególnie gier na PC, ale ostatnio tyle ich co kot napłakał. hmv.com - tu trafiały się naprawdę tanie pre-ordery w stosunku do konkurencji, nawet z kosztami wysyłki. Cała reszta jednak bez rewelacji. Lokalnie nie kupuję prawie nic, gdyż nie ma u mnie w mieście jakichś szczególnie wartych uwagi sklepów. Aczkolwiek kilka dni temu znalazłem Deus Ex Antologia (nie Kolekcja Klasyki tylko normalna okładka) na PC za 6,90zł w Media Expert. Ale to raczej rzadkość takie okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi