skyblue 0 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 legend of mana jest fajny, armored core - niektóre kawałki są spoko, ost z front mission 3, shadow of collosus jes b. fajny hmm, nie z gry ale ff7 Advent Children jest swietny Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 http://www.fantasyreborn.com/mp3/ff6__fore...chel_reborn.mp3 Z FF6. Fanowskie wykonanie. Płaczę przy tym utworze normalnie. Może dlatego, że kojarzy mi się z jedną z najwspanialszych gier, jakie w życiu widziałem, a może na odwrót. Ogółem polecam stronkę fantasyreborn.com. Cytuj Odnośnik do komentarza
przegraj_kowal 0 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 raczej nie bede oryginalny,moje ulubione soundtracki to: -THPS1&2 -GTA:VC -Thrasher Skate&Destroy -Seria Wipeout Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Various Artists - 2008 - Wipeout Pulse OST mp3 @ VBR (~192 kbps), 73 MB 01. Aphex Twin - Fenix Funk 5 (Wipeout Edit) 02. Booka Shade - Steady Rush 03. B Phreak & Groove Allegiance - Break Ya Self (Wipeout Remix) 04. DJ Fresh - X-Project (100% Pure Mix) 05. Dopamine - Flat Out 06. Ed Rush, Optical & Matrix - Frontline 07. Kraftwerk - Aero Dynamik 08. Loco Dice - City Lights (Martin Buttich Remix) 09. Mason - Exceder (Special Mix) 10. MIST - Smart Systems 11. Move Ya! & Steve Lavers - Chemical 12. Noisia - Seven Stiches 13. Rennie Pilgrem & BLIM - Singshot (Wipeout Mix) 14. Shlomi Aber & Guy Gerber - Sea Of Sound (Wipeout Mix) 15. Stanton Warriors - Tokyo 16. Skream - Suspicious Thoughts https://ghostspike.diinoweb.com/files/Music/Wipeout%20Pulse%20OST.rar login: ghostspike pass: exordium Jak w przypadku każdego Wipeout'a, świetny elektroniczny, bardzo energetyczny soundtraczek. Jest to rip wszystkich wałków z gry (oficjal sie nie ukazał), ale nie nagrywany zewnetrzym źródłem tylko pliki wave zostały wyciagniete wprost z bebechów gry i przerobione na bardzo dobrej jakości VBR-ki (oczywiscie wszystkie kawałki kompletne), okładka to prosty custom mojej produkcji. Zajawek wiekszosci kawałków można posłuchać, wchodząć na oficjalną stronke szpila, gdzie lecą one jak tło sajtu: http://www.wipeoutpulse.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreamcaster 23 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 01.Go Straight by Gecko Yamori02.Bar Hopping by JAXX 03.Never return alive by Gecko Yamori 04.Keep the groovin by Gecko Yamori 05.Dreamer by B-A-C 06.Big Boss by B-A-C 07.Trippin on the bridge by Gecko Yamori 08.Walking bottom by Gecko Yamori 09.Jungle Base by Gecko Yamori 10.The last groove by Gecko Yamori 11.Spin on the bridge (Dance Club Mix) by Gecko Yamori 12.The Street of Rage by Groovemaster303 13.Up & Up by Yuzo Koshiro 14.The Island of everlasting summer by Yuzo Koshiro 15.Violent breathing by B-A-C 16.Fuze by Kaleth 17.Subway by B-A-C 18.The Super Threc by B-A-C 19.Secret Laboratory by B-A-C 20.Secret Laboratory (Monster Gallery Mix) by B-A-C 21.Spin on the bridge by Gecko Yamori 22.Baseball Stadium by B-A-C 23.Back to the industry by B-A-C 24.Entertainment street by B-A-C 25.Hurry up by Sanchizmo 26.Tide riders by Kaleth 27.Good Ending by Groovemaster303 28.Ferryboat by B-A-C 29.Dub slash by Gecko Yamori 30.Attack of the barbarian by Gecko Yamori 31.Bulldozer by Groovemaster303 32.Too deep by Groovemaster303 33.Max Man by Groovemaster303 34.Round Clear by Gecko Yamori 35.Player Select by Gecko Yamori 36.Game Over by Gecko Yamori 37.Bad Ending by B-A-C XX.Go Straight (Beta Mix) by Gecko Yamori Download - http://sorr.doulifee.com Przykladowa nutka: http://attack.of.barbarian.patrz.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
arczibal 2 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Ja polecam Ace Combat 3 ver. JPN i EUR, oray legend of dragon PSX Cytuj Odnośnik do komentarza
papi 2 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 (edytowane) Dużo mógł bym tu polecić utworów, ale mam jednego faworyta Hymn of the faith poprostu wymiata. Ostatnio znalazłem na "jutejblu" nie zły remix. Sam nie jestem entuzjastą techno, ale komuś może się spodoba. Ja słucham tego cały czas klik Edytowane 5 Czerwca 2008 przez papi Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Leisure Suit Larry 6. Genialne na poprawienie humoru, świetne melodie Cytuj Odnośnik do komentarza
hansatan 0 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 (edytowane) Bionic Command Rearmed na iTunes, kawałek świetnej roboty no i wiadomo OST z serii MGS też Edytowane 9 Września 2008 przez hansatan Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 (edytowane) Ostatnio wsłuchałem się w OST Persony 4 i Sigma Harmonics, naprawde polecam. Obie do odsłuchania troche dla luzu, ale i są i mocniejsze nuty . PS: Co ja poradzę że nie preferuje czystą komerche i utwory do każdego skierowane ? . Tu macie próbkę z sigma Harmonics - ,,Harmonia vita" Edytowane 30 Września 2008 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
beavisbathol 1 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ostatnio zasmakowały mi muzyczki z serii Rainbow Six zwłaszcza Rogue Spear. Może dlatego, że to muzyka w stylu Twierdzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
massmedia 0 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Skate, SSX 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
papi 2 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Ostatnio bardzo katuje OST'y z MGS'a, ten kawałek w szczególności Cytuj Odnośnik do komentarza
sonix 0 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Panzer Dragoon ma jeden z najlepszych soundtracków wśród gier na Saturna, naprawdę polecam posłuchać. Klik Cytuj Odnośnik do komentarza
Loki! 0 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 TOP 100 RPG BATTLE THEMES on YouTube. Polecam odsłuchać te kawałki, naprawdę świetne utwory można znaleźć: http://www.youtube.com/view_play_list?p=CE0B024FBB06A192 Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Ja zasugeruję OST z gry PURE .Połączenie Rocka i drum`n`bassu ,z mocnymi riffami daje radę nieziemsko .Świetny OST ,który kręci się w moim aucie od kiedy tylko zdobyłem grę . Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Ostatnio słucham OSTu z SH: Homecoming. Spodziewałem się czegoś gorszego, a dostałem naprawdę dobry soundtrack. Ma ten sajlentowy klimat, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Polecam OST z Ar Tonelico 2. Kawałeczki z Hymnami rządzą niesamowicie. Przykład Gratka dla ludzi lubiących orkiestrowe/chóralne wycie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Loki! 0 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Faktycznie OST z Ar Tonelico 2 jest znakomity budzi skojarzenia z Yuki Kajiura i coś ma w sobie klimatu z Final Fantasy Gorąco polecam ten OST. Jak dla mnie jest wspaniały. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 http://releaseweb.pl/?cat=16 sporo soundtrackow do wyhaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Ja chcialem polecic osty z Kessen I oraz Kessen II - jedne z najlepszych utworow wojenno-bitewnych wsrod gier jak i filmow wojennych. Dla przykladu: Battle at Sekigahara The Final Battle Kessen II opening http://www.youtube.com/watch?v=S9BFkqrOKZ4 Dla fanow filmow typu "Ogniem i Mieczem" wyzej podana muza powinna byc bardzo atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Gorąco polecam OST z FABLE i FABLE 2. Najlepiej sprawdza się "do poduszki", ale nie tylko. Polecam też, i tu nie będę oryginalny, soundtracki z serii GTA, ale ze wskazaniem na muzykę z dodatku GTA: London 1969 i radio K-ROSE z SAN ANDREAS (przecinanie wsi i bezdroży przy akompaniamencie country jest niezapomniane!). Dobry jest też OST - Medal Of Honor, a zwłaszcza European Assault Cytuj Odnośnik do komentarza
Astronis 0 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 need for speed:most wanted-świetnie oddaje gangsterski i dynamiczny klimat gry Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Soundtrack z Pure mi ostatnio przypasił (Pendulum ), a także odświeżyłem sobie OST z Dead Rising, miód. Cytuj Odnośnik do komentarza
Axels 0 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 I tak najlepszą ścieżkę dźwiękową ma Sillent Hill 2,3 A oprócz tego jest jeszcze Energiczna muzyka która nadaje klimatu z Half-Life 2 i Episode one < rzadko się pojawia ale jest fajna Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi