Opublikowano 21 maja 201113 l Jaczes doby salon, siedząc na kanapie i odwracając się sięgniesz do lodówki po bro bez wstawania z kołcza ? Jeżeli tak to już HC kompletny
Opublikowano 21 maja 201113 l Orzeszek87: Coś źle zalinkowałeś bo jak biorę żeby mi wyświetliło obrazek to wyświetla tylko miniaturkę. Jaczes doby salon, siedząc na kanapie i odwracając się sięgniesz do lodówki po bro bez wstawania z kołcza ? Jeżeli tak to już HC kompletny Jeszcze żeby miał przy kanapie szpitalną kaczkę i basen to już w ogóle hardcore Edytowane 21 maja 201113 l przez donsterydo
Opublikowano 21 maja 201113 l 2Fast4ya, elegancki pokoik. Właśnie do czegoś takiego dąrzę. Ściany są koloru kremowego, bo za ciemna fotka i nie widzę dokładnie?
Opublikowano 21 maja 201113 l Dzieki. Tak, kremowe. Tam gdzie wisi pojedynczy plakat sciana jest w ksztalcie luku, jej powierzchnia jest chropowata, a kolor bardziej intesywny. Tam gdzie stoja buty sciana jest blekitna. Na pierwszy rzut oka wszystkie (oprocz luku) wygladaja na biale
Opublikowano 21 maja 201113 l fajne lokum Yaczes. Minimalizm, estetyka i elegancja coś jakbys był...dorosly i powazny;-)
Opublikowano 21 maja 201113 l fajne lokum Yaczes. Minimalizm, estetyka i elegancja I to się właśnie ceni, minimalizm to jest to. Póbowałeś może inne zestawienia kolorystyczne ścian, czy od razu coś w kolorze kremowym?
Opublikowano 22 maja 201113 l To przyłączę się do zbiorowego e-lodzika i też pochwalę lokum Stiflera. Czysto, schludnie i estetycznie, może mało hc, ale przynajmniej można bez stresu zaprosić kobiałkę, ewentualnie zwalić na luzie (na białej kanapie i tak nic nie widać).
Opublikowano 29 maja 201113 l Ostatnio trochę ogarnąłem swój pokój wiec zarzucę aktualne zdjęcie. Edytowane 29 maja 201113 l przez Dud.ek
Opublikowano 31 maja 201113 l Ma potencjał. Hardcore roomem nie nazwałbym eleganckiego salonu z jak największym telewizorem LCD i jedną konsolą. Toż to żaden hardkor.
Opublikowano 1 czerwca 201113 l Ostatnio trochę ogarnąłem swój pokój wiec zarzucę aktualne zdjęcie. Patrzy - szpule pod szafką, heh Patrzy - X360 good Patrzy - stryczek, ok Patrzy - telewizo... STRYCZEK WTF ?! O_o
Opublikowano 1 czerwca 201113 l Motywator do real life ver. 2.0 I te cake'i pod szafką żeby "chwycić" poziom Piraty z PC w końcu sie na coś przydały
Opublikowano 1 czerwca 201113 l No co, poddusza się grając = czysty hardcore . Ogólnie pokój good. Edytowane 1 czerwca 201113 l przez Gość
Opublikowano 6 czerwca 201113 l Wstawiam zdjęcia świeżo po sprzątaniu pokoju ^_^\ Edytowane 6 czerwca 201113 l przez Szejdj
Opublikowano 13 czerwca 201113 l A oto i mój skromny studencki kącik gier Priorytet na wakacje to telewizor.
Opublikowano 13 czerwca 201113 l fajna podstawka pod monitor Jak na studencki pokój jest bardzo dobrze, choć ten malutki monitor wygląda komicznie przy takich sprzętach jak PS3 i X360