Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

Nawet panele wyrwałeś ze ścian. Czy jak to się tam nazywa.

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 630,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

Bozeria ;) ale ten nowy pokój w stylu wnętrz z Miasteczka Twin Peaks albo tego pensjonatu z Alana Łejka. Props.

Opublikowano

@Dud.ek

Przestronnie. Jest miejsce na większy TV ;).

Tak w ogóle to pijany jestem i na początku wydawało mi się że choinkę masz papierem toaletowym owiniętą. Za to plus :).

Opublikowano

Masz ta za(pipi)ista lampe z ikei. Chcialem ja kupi w te wakacje jakos ale nigdzie jej juz nie bylo a a allegro ceny z dupy.

Opublikowano

Lampa kupiona na allegro wyszła 30 zł drożej niż w IKEI, nie wiem jak jest teraz, a tv jest 47' co musi wystarczyć na jakiś czas :D

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Do IKEA trzeba jechać po dodatkowe polki 

OoRzdfP.jpg

Opublikowano

właśnie tak lubię :) Domowo, przytulnie, ślicznie :D Te HC Roomy przypominające wystawę w sklepie to jednak nie w moim guście 

Opublikowano

Mnie za to wkurzają nie podłączone konsole na pułkach i kartony od konsol :(

Opublikowano

Pięknie Labtec, po prostu pięknie. Dam plusa jak mi wrócą.

@Balon - jaki avatar, hehe. Nintendo rządzi w kwestii obrazków na płytach (i nie tylko). Myślałem że ten Fiacik do końca świata u Ciebie będzie.

Opublikowano

OoRzdfP.jpg

a pamietam jak dopiero co wszystko opyerdoliles i mowiles, ze koniec ze zbieractwem xD

Opublikowano

a pamietam jak dopiero co wszystko opyerdoliles i mowiles, ze koniec ze zbieractwem xD

Syn się juz urodził, dziewczyna już za akceptowała ze nie wygra z moim hobby, wiec jedziemy dalej :) 

Opublikowano

kolekcjonerka Catherine :banderas: 

Opublikowano

Genialnie się to prezentuje.Różnorodność konsol i gierek. Do tego kolekcjonerka Catherine,Bayonetty 2 i boxowe FFVI, coś pięknego :thumbsup:

Opublikowano

OoRzdfP.jpg

Wygląda dziwnie znajomo :D

eHzLt0a.jpg

Opublikowano

Wygląda dziwnie znajomo :D

I to jest własnie moje marzenie 

Opublikowano

Labtec nie masz jednego szaraka na sprzedaż?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio cos tu ciagle tylko ja wrzucam zdjecia :( ale maly update, bo przeprowadzka byla, i chcialem nareszcie pograc wiec trzeba bylo podlaczyc wszystko

UHyoz9q.jpg

92aYpsk.jpg

NI0X4lX.jpg

zdvkd0i.jpg

XFfUBkk.jpg

YuIsVMy.jpg

zTYXmHf.jpg

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

Advanced scart video control - to mnie ciekawi. To na max 3 stare konsole pod jeden tv?

Opublikowano

:banderas: 

jak będe duży też takie chce

Opublikowano

Dreamcast, Soul Calibiur  :beksa:  :dog:  :dafuq:

Brak tylko jakiegoś sensownego zestawu audio, ale nie można mieć wszystkiego.

Opublikowano

O wielki padzie, spadłem z krzesła! Pięknie tam masz Labtec, po prostu pięknie.

Opublikowano

Ślicznie urządzone! Intryguje mnie połączenia szafki pod tv z biurkiem, ciekawa idea :) Wii U masz podpięte pod monitor podobnie jak PS3, czy pod duże TV?