Opublikowano 14 listopada 201410 l Czekam na dalsze info - na livenation jest info o 2 scenach. Na 1 headlinerem ma być Slipknot, a na 2 Godsmack. Wybierać między nimi to lipa, chciałbym obie kapele zobaczyć.
Opublikowano 14 listopada 201410 l Całkiem fajny skład. Wybór najbrzydszego miasta w Polsce to nieporozumienie, ale z Warszawy mam rzut beretem.
Opublikowano 15 listopada 201410 l Całkiem fajny skład. Wybór najbrzydszego miasta w Polsce to nieporozumienie Jak to, przecież u Ciebie nie zagrają.
Opublikowano 15 listopada 201410 l Lista zespołów nie jest jeszcze kompletna, tak więc coś tam dojdzie.
Opublikowano 23 stycznia 201510 l the devil in i wychodzi im lepiej live niż na płycie, dobre są te wstawki chrisa. Jeszcze 2 tygodnie i zobaczę to sam na żywo
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Byłem na tym koncercie w Sheffield tydzień temu i na żywo rzeczywiście miazga. Za(pipi)iście zrobiona scena, no i to walenie bejsbolem w bębny. Za to Korn na supporcie krótko i słabo.
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Bilecik na Impact zakupiony, oczekuję dobrego (pipi)nięcia, nie mogę się doczekać
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Ale fajnie, dwa najgorsze zespoły świata teraz na jednej scenie ^_^
Opublikowano 28 stycznia 201510 l Jeden z moich ulubionych kawałków ever, jakbym to usłyszał live to bym chyba padł ze szczęścia
Opublikowano 1 lutego 201510 l Ale fajnie, dwa najgorsze zespoły świata teraz na jednej scenie ^_^ Oj Masorz, to nie było dosłownie, wiadomo, że takie Bring me the Horizon, czy Papa Roach są gorsze, ale raczej chodziło mi o to, że jaranie się Kornem i Slipknotem w 2015 jest trochę... no dziwne, zwłaszcze że nie nagrali żadnego przyzwoitego albumu od kilkunastu lat.
Opublikowano 2 lutego 201510 l Ale fajnie, dwa najgorsze zespoły świata teraz na jednej scenie ^_^ Ale że co z tym zespołem z wklejonego linka?? Edytowane 2 lutego 201510 l przez Kris77
Opublikowano 3 lutego 201510 l Guwno skoro nie złapałeś. Guwno to było w tym filmiku. Aż do 25 sekundy wytrzymałem. Ale Mom To W Ch.uju. Edytowane 3 lutego 201510 l przez Kris77