Shen 9 620 Opublikowano 16 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2008 zrobilem sobie w kwietniu konto na yourgamingname.com i mieli mi przeslac jakis PIN , nic nie otrzymalem : | 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 16 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2008 Standart Napisz do Sony - znam kolesia, któremu w ten sposób udało się wyżulić nawet Czerwoną karteczkę dla Slima Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 621 Opublikowano 16 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2008 tylko zaznacz kilka razy w mailu że chodzi Ci o karteczkę do PSP!!!! mi idioci wysłali do PStwo.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2008 (edytowane) Heja, mam 3.90m33-2 i chcę zmienić sobie theme'sa. Ściągnąłem sobie jakieś pliczki i potrafię wejść niby w recovery mode, lecz boję się trochę co robić dalej. Gdyż gdy wchodzę w odpowiednie foldery i chcę przeciągnąć pliki do nich wyskakuje mi że mam za mało miejsca. Rozumiem że pewnie mam usunąć wszystkie foldery i zostawić tylko to co dostałem razem z theme'sami tak? Jakby ktoś miał jakiś tutorial to byłbym także wdzięczny.. pozdraiwam.. edit: nvm pogooglowałem i pomoc jest zbędna.. Edytowane 16 marca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 17 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2008 Jeżeli jesteś zielony, to dobrze, że nie posunąłeś się o krok dalej. Polecam Ci Custom XMB plugin dla 3.90 M33. Wgrywasz wtedy theme na kartę pamięci i włączasz go z poziomu recovery mode. Poszukaj trochę na google. Nie ma żadnego ryzyka uszkodzenia konsoli podczas odpalania thema z karty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 17 marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 marca 2008 pisze tutaj zeby nie zakładac nowego tematu;p wiekszosc ludzi mowi ze im sie gałka psuje a mi cos sie dzieje z d-padem a dokaldnie jak naciskam lewo to mi "pstryka" ;p tak jak by o cos zachaczał, ale bardzo delikatnie i jak naciskam to jest minimalny opór i "pstryk' tak jak by plastik o plastik sie obijał ;p niby nic ale w(pipi)ia mnie to ;p psp mam od listopada, i gralem glownie w monster huntera ktory krzyzyaka uzywa tylko do obracania kamery, czyli nie maltretowalem go , prawie nie uzywalem (a jak juz ta delikatnie , nawet nie kciukiem) mial ktos tak? odrazu powiem ze raczej nie rozkrece konsoli ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 17 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2008 krzyzak jest tak zrobiony, ze zachodzi na obudowe ekranu lcd... rozkręć :> i przejedz pilnikiem po krawedzi powinno pomoc... ew. naciskaj az sie wyrobi Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 17 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2008 U mnie pomogło po prostu rozkręcenie PSP, wyjęcie gumek spod krzyżaka i włożenie ich na nowo Bo miałem taką samą sytuację - prawy górny skos w ogóle prawie nie wchodził i piszczał przy tym jak stara kur*a Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 17 marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 marca 2008 u mnie nie jest tak źle.. wszystko chodzi.. a co dzinwiejsze tak nie bylo od nowosci, zaczelo sie pare dni temu, tak jak by sie cos tam przestawilo odrobine.. (a nie męczylem krzyzaka, uzyawlem go bardzo lagodnie i lajtowo bo MH go nie uzywa praktycznie) rokręcanie psp mnie jakos nie kusi , po pierwsze gwara ;p a po drugie i wazniejsze - nie jestem elektrykiem XD zawsze jak cos rozkrece to nie moge potem skręcic xDDD nie chce rozwalic psp ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
mlodziak1993 0 Opublikowano 18 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2008 Mam pytanie czy psp posiada blokadę regionalną? Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 18 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2008 nie (tzn na gry nie, ale posiada na filmy UMD) Cytuj Odnośnik do komentarza
Qjon 276 Opublikowano 18 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2008 ...która nie istnieje dla CFów Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 18 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2008 Opłaca się kupić za 350 zeta PSP Value Pack Fat?Jest sens kupowania starej konsolki? Myślę czy bratu by nie zrobić prezentu a PSP jest hipermarkecie i nie wiem co miałbym sprawdzić przy kupnie oprócz bad pikseli.Wiem że wersja softu ma znaczenie,ale co jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 18 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2008 jesli nówka nie smigana to sie oplaca, za slima zaplacisz prawie 2x wiecej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 19 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 marca 2008 Wersja softu dziś już nie ma znaczenia, można przerobić każdy model PSP. Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 20 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2008 mam soft 3.90 m33-2 z patchem psp nie widzi gier z psxa:( wklejałem eboota gdzie tylko sie dało chyba że zle to skopiowałem na karte ? do game/game 150/iso? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 20 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2008 no własnie nie tu x/psp/game/gra/eboot Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 20 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2008 (edytowane) już śmiga wklejałem to bez folderu crash 1 aż sie łezka w oku kręci znaczy nie smiga pojawia sie logo psx a po chwili the game coul not be started (ca00005) Edytowane 20 marca 2008 przez czesio83 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 20 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2008 Jaki pokrowiec polecilibyście do PSP slim? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 20 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2008 osobiscie do slima bralbym skarpete [to takie dodawane do fata] lub pokrowiec od hori [tez taka skarpeta tylko zamykana]... to na okres przejsciowy do ukazania sie jakiegos dedykowanego etui w stylu PGP od logitecha dla fata Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 21 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2008 A np. takie etui - http://allegro.pl/item332195565_pokrowiec_...ronny_sony.html? Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 21 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2008 No ja własnie taki mam i całkiem fajnie sie sprawdza. Jedyny szkopuł w nim jest taki, że ten metalowy pałąk jest przymocowany do pudełka za pomocą stalowego nitu, który wchodzi troche do środka pudełka i teoretycznie mogłby troche porysować dolną częśc konsoli (niby tam na niego jest doklejona warstewka materiału dodatkowa w ramach zabezpieczenia). Ja sobie z tym poradziłem tak, że konsolę kładę nie na dno tgo pudełka, pod te dwie przytrzymujące gumki, ale na tą wykonaną z materiału osłonkę ekranu, która jest wewnątrz pudełka (tą którą trzymam na zdjeciu w palcach). Teraz juz mam folie na ekranie wiec mnie to nie interesuje, ale przez poprzednie 2 miesiace uzytkowania tego pokrowca folii na ekranie nie miałem, a ekran ani troche sie nie porysowal przez takie noszenie konsoli. Jak się pokrowiec zamknie, konsola w środku praktycznie nie przemieszcza się w ogole. Generalnie wiec, warto moim zdaniem, całkiem solidny i schludy pokrowiec z jakimistam dodatkowymi kieszonkami w środku jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 21 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2008 Ok, chyba zamówię ten futerał. Gołst, jaką folię kupiłeś (gdzie, za ile)? Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 21 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2008 Kupiłem tą osławioną Hori, bo dużo opinii o niej pozytywnych, a i nie chciałem ryzykować, że poźniej bede sie musial z jakimś klejem babrać... Oryginalną Hori można było kupić w Sklepie PSX Extreme (chociaż aktualnie jej nie widze), wiec polecam (tym bardziej, że nie trzeba np mieć karty kredytowej zeby tam kupować, można równie dobrze przelewem płacić). 38 zł zapłaciłem za oryginał, o ile sie nie myle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 21 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2008 Spory pieniądz, czyli mam rozumieć, że wszystkie HORI za 10-15 PLN na allegro to podróby? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi