Opublikowano 6 marca 200916 l Staram się pomóc mojemu kumplowi z jego psp ver.3003pb ale ogrom błędów mnie zabija - nie da się zrzucić na to muzyki (po 30 sekundach wyskakuje error ) i ma kawałki tylko 30 sekundowe ;[ ponadto nie widzi zdjęć i jest na to wszystko error z wifi (error 80410b05) nie da się zrobić game sharing ani nawet połączyć z moim psp w battle lobby(tekken dr) .Może mi ktoś wyjaśnić ocb bo pierwszy raz mam styczność z psp 3000....versja softu 4.20 jak zrobie upa do najnowzego (5.coś)to coś to da?? Edytowane 6 marca 200916 l przez zajman
Opublikowano 6 marca 200916 l niech zrobi formata karty pamieci... ale raczej karta to fake. no i update tez nie zaszkodzi
Opublikowano 7 marca 200916 l Mam pytanie, a mianowicie czy istnieje mozlliwosc grania w gry z PS ONE, pobrane z PS Store na 2 graczy przez Wi-fi? Chodzi mi glownie o Crash Team Racing
Opublikowano 7 marca 200916 l Jeżeli posiadasz CFW to możesz użyć w tym celu IRshella. Bardzo przydatna rzecz/program.
Opublikowano 7 marca 200916 l Robiłem oczywiście formata jeszcze przed pisaniem posta nic nie pomogło,kurcze jak to fake to ładna ipa...Spróbuje upa zrobić, karta to już hooj ale z tym internetem ten error mnie dziwi ;/
Opublikowano 9 marca 200916 l Mam takie pytanie: od 2 dni mam PSP z softem 5.00 m33 i nie wiem czy mogę się łączyć nim z PSStorem ?! Jakoś w mojej głupiej głowie wymyśliło się, że jeżeli konsola jest "przerobiona" to lepiej tam nie wchodzić Przy okazji spytam jeszcze o jedno - jakie jest wasze zdanie o foliach ochronnych Hori ? Zależy mi, aby sprzęt wyglądał dobrze, bo kupiłem konsole w naprawdę dobrym stanie (uzywaną) Edytowane 9 marca 200916 l przez Sobies
Opublikowano 9 marca 200916 l mozesz sie laczyc z pss i grac w gry multiplayer'owe. folia to powienien byc twoj pierwszy zakup... na allegro NIE MA oryginalnych folii ;]
Opublikowano 9 marca 200916 l Autor ja tam od ponad roku gram bez folii i żyje ekran jest co prawda brudny (palce, ślina xD) ale nie ma żadnej ryski brud zawsze mozna zetrzec ale nawet jak czlowiek jest "delikatny" to konsola i tak bardzo szybko sie brudzi wiec nie ma sensu jej czysicic co pol godizny [odrazu mowie ze nie jestem rolnikiem ktory wraca z obory i łapie psp łapami umaczanaymi w łajnie wręcz mam zboczenie na punkcie czystosci, ale psp mnie pokonała, czyszczenie co chwile mi sie znudzilo ;p] Edytowane 9 marca 200916 l przez Yano
Opublikowano 9 marca 200916 l PSP mam od półtora roku. Folii nie używam a na ekranie nie ma najmniejszego zabrudzenia, nawet pod światło. Faktem jest, że gram tylko w domu, ale jak widać gdy się chce to można.
Opublikowano 9 marca 200916 l mozesz sie laczyc z pss i grac w gry multiplayer'owe. Ha ha to dobre - nigdy bym nie pomyślał, że z zmienionym softem i tak mogę się łączyć z PSS i grać multi.
Opublikowano 9 marca 200916 l Oczywiście są na to zabezpieczenia od Sony (na PSS swego czasu wychodziły komunikaty żeby zaktualizować soft do najnowszej wersji, lecz z każdą łatką zostało to naprawiane przy sofcie z końcówką m33 - nie są to tak silne zabezpieczenia jak te w nowych PSP-3k )
Opublikowano 9 marca 200916 l Pytanie z innej beczki - czy wiadomo cokolwiek o funkcjonalności GPSa dedykowanego PSP? Czy lepiej w ogóle nie zawracać sobie tym głowy? Marzył mi się odbiornik GPS będący jednocześnie konsolą PS, ale nie uśmiecha mi się sprowadzanie GoExplore za 7 stówek z Anglii. Dodać do tego 160 zeta za mapę Europy wschodniej + cena PSP i wychodzą dwa 'normalne' odbiorniki GPS Aha i czy jeżeli miałbym sam odbiornik GPS + mapę, aplikacja w ogóle by działała? Chyba jednak niezbędne jest oprogramowanie GoExplore, right? pozdro
Opublikowano 10 marca 200916 l Jakiego programiku uzywacie do konwertowania filmików do formatu obsługiwanego przez PSP? Polecany przez sony PS9, czy jakoś tak, straaaaasznie długo to robi.
Opublikowano 14 marca 200916 l Dzięki I jeszcze jedno pytanie , mam film w formacie mp4, ale nie przekonwetowany, po prostu taki ściagnąłem-wrzucam do katalogu video i otrzymuje komunikat "unsuported data ", czyzby trzeba było mp4 także przekonwertować?
Opublikowano 14 marca 200916 l Autor dziwne, przeciez wlasnie mp4 powinien odpalać, po to jest... nawet wiele plikow obok mp4 ma w nawiasie (psp, ipod) itp moze sprawdz inny plik mp4, moze ten akurat jest jakies zwalony a moze jest kilka rodzajow mp4 i psps nie odpala wszystkich, nie wiem
Opublikowano 15 marca 200916 l A propo filmow: do jakiego pliku wrzucac przekonwertowane filmu? iso->video, bezposrednio do video czy to mp root?
Opublikowano 15 marca 200916 l To zależy w jakim folderze mi wyrzuca Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter i polecam go bo jest mistrzowski. Jeżeli wyrzuca mi przekonwertowany film w folderze MP_ROOT to wrzucam go właśnie tam, jeżeli w folderze VIDEO, to wrzucam do VIDEO na karcie. Panowie ja mam takie pytanie odnośnie IR Shell, posiadam wersję 4,7, soft PSP to 5.00 m33. W jaki sposób mogę mieć polskie znaki na nim? W .txt oraz w .html ich brak. Potrzebuję jakąś czcionkę do niego?
Opublikowano 15 marca 200916 l 2 pytania : czym poza rozmiarem różni się psp slim od fat ? jaka wersja monster hunter na psp jest najlepsza
Opublikowano 15 marca 200916 l 2 pytania : czym poza rozmiarem różni się psp slim od fat ? jaka wersja monster hunter na psp jest najlepsza 1. http://pl.wikipedia.org/wiki/PlayStation_Portable <- w tabelce masz 2. wejdz do tematu o MH ;] aha mh2 jest prostrzy niz mh1 i chyba bardziej rozbudowany
Opublikowano 15 marca 200916 l Grube pap ma mniej pamięci operacyjnej ( 32mb ), ale to chyba nie przekłada się jakoś bardzo na działanie gier ?
Opublikowano 15 marca 200916 l loadingi. chyba, ze piracisz... wtedy nie ma to wiekszego znaczenia. jaszcze kilka programow/gier homebrew tego wymaga do poprawnego dzialania