Opublikowano 7 września 200816 l Takiego czegoś jeszcze nie miałem. Gram sobie w SC IV a tu bez ostrzeżenia zwiecha (żadnych artefaktów po prostu freeze). Myślę sobie "ee tam na pewno nic poważnego". Resetuje konsolę, uruchamiam ponownie SC IV i już na ekranie startowym gra wita mnie zwiechą. Reset, wyciągam płytkę - żadnych rys. Postanowiłem uruchomić jakieś demo - działa, uruchamiam Halo 3 - działa. Powracam zatem do SC IV i zwiecha! Gra za każdym razem wiesza się już na ekranie startowym, czasem dojdę nawet do menu. Konsola stała się wybredna czy coś? RROD nie uświadczyłem. Ktoś ma podobne doświadczenia? EDIT1: No teraz już każda gra się wiesza ale nadal brak RROD xP EDIT2: No wreszcie konsola się zdecydowała i pokazała RROD, coś długo jej to zajęło xP Edytowane 7 września 200816 l przez -Sora-
Opublikowano 7 września 200816 l Kurde mój łapie zwiechy jak gram w Grid . Zaczynam sie obawiać Model Arcade edit ---> dzisiaj pograłem ponad 2 godziny w SC IV i zero zwisów , chyba to jednak wina płytki z Gridem Edytowane 8 września 200816 l przez chris85
Opublikowano 16 września 200816 l witam, czy ktoś może mi pomóc i powiedzieć jaką awarię mam zgłosić na infolinii, bo nie za bardzo wiem co się dzieje z moją konsolą <_< nie zależnie od tego czy gra jest z dysku (demo) czy z płyty pojawiają się różne dziwne rzeczy, ich ilość narasta w miarę nagrzewania się konsoli, aha i jeszcze jedno czy wentylatory w X360 po jakimś czasie od uruchomienia konsoli zaczynają zwiększać obroty, bo wydaje mi się że tak tylko teraz nie mam jak sprawdzić u mnie od początku do pół godziny po uruchomieniu mają tą samą prędkość, więcej czasu nie mogę sprawdzić bo konsola się wiesza a to zdjęcia owych przypadłości: pełna wersja gry z płyty: a to już wersje demo: proszę o pomoc jeszcze jedno w halo 3 nic się nie dzieje aż w końcu się zwiesza, forza 2 podobnie do pgr-a, bioshock też ma lekkie odchylenia od normy, ale każda gra bez wyjątków się zwiesza Edytowane 16 września 200816 l przez jan szabrownik
Opublikowano 16 września 200816 l Dead Rising mi świta. A tak w ogóle to tylko 1 screen z PGR pokazuje (tak mi się wydaje) jakieś błędy, reszta na pierwszy rzut oka wygląda normalnie :hmm: Na pozostałych zdjęciach są przekłamania (artefakty). Powiedz na infolinii że wyskakują Ci na ekranie artefakty. Edytowane 16 września 200816 l przez Fisiu
Opublikowano 16 września 200816 l tak to dead rising ^_^ o właśnie tak myślałem że to są artefakty, dzięki za podpowiedź jeszcze w bioshocku dzieja sie dziwne rzeczy tutaj sie ciagnie cos czarnego mniej wiecej od reki: a tu przebija sie rozowy kolor albo nieraz w ogole robi sie przezroczyste: czyli zglaszam jutro na infolini ze pojawiaja sie artefakty na ekranie ^_^ jeszcze raz dzieki za pomoc aha popatrz Fisiu na 4 screen z pgra na asfalt na samym dole ekranu po lewej stronie troszke sie "skrzywił", po lewej jest w miare ok Edytowane 16 września 200816 l przez jan szabrownik
Opublikowano 16 września 200816 l dziwna sprawa panowie. kupilem premium 60 gb z hdmi, uzytkuje go ze dwa tygodnie dosc intensywnie w momencie przycisniecia 'open' plytka wyskakuje zaje'biscie szybko tak ze czasami wypada z x'a a jak wciskam z powrotem, to zacina sie i dalej nie idzie. nie czyta plytek, tylko kure'wnie rzezi, pozatym wszystko git. mozna wsunac tacke recznie ale to mi nie odpowiada. przyjma mi to w media na gwarancji ? pozdro elo
Opublikowano 16 września 200816 l Ja tez mam 60 gb gdzies od 10 dni i na wkladanego w nie Liteona nie narzekam, naped chodzi ciszej niz w kupionej rok temu 360 kumpla, sama konsola po 4-5 godzinach katowania jest z tyl tylko lekko ciepla, nie ma co porownywac do 90nm wersji. Do 14 dni musza wymienic, potem infolinia M$. Edytowane 17 września 200816 l przez Gość
Opublikowano 17 września 200816 l aha popatrz Fisiu na 4 screen z pgra na asfalt na samym dole ekranu po lewej stronie troszke sie "skrzywił", po lewej jest w miare ok No ja właśnie mówiłem o tym prawym, o wykrzywionym asfalcie. Na lewym to nic nie widzę. Są to artefakty na 99%. Bioshock na dole nie kumam, a górne to wyraźne przekłamanie obrazu - chyba, że chodzi o to różowe wysoko nad literami MIR. Próbowałeś na innych kablach podpinać Xa? Spróbuj różnych kabli i może różnych rozdziałek. Chociaż ja jakbym coś takiego zobaczył to nawet bym się nie wachał dzwonić na infolinię. Edytowane 17 września 200816 l przez Fisiu
Opublikowano 17 września 200816 l Ja tez mam 60 gb gdzies od 10 dni i na wkladanego w nie Liteona nie narzekam, naped chodzi ciszej niz w kupionej rok temu 360 kumpla, sama konsola po 4-5 godzinach katowania jest z tyl tylko lekko ciepla, nie ma co porownywac do 90nm wersji. Do 14 dni musza wymienic, potem infolinia M$. hehe to git pocieszyles mnie, o dziwo dzisiaj wszystko dziala jak nalezy o_O zobacze czy dam rade zakatowac x'a w 2 dni
Opublikowano 17 września 200816 l aha popatrz Fisiu na 4 screen z pgra na asfalt na samym dole ekranu po lewej stronie troszke sie "skrzywił", po lewej jest w miare ok No ja właśnie mówiłem o tym prawym, o wykrzywionym asfalcie. Na lewym to nic nie widzę. Są to artefakty na 99%. Bioshock na dole nie kumam, a górne to wyraźne przekłamanie obrazu - chyba, że chodzi o to różowe wysoko nad literami MIR. Próbowałeś na innych kablach podpinać Xa? Spróbuj różnych kabli i może różnych rozdziałek. Chociaż ja jakbym coś takiego zobaczył to nawet bym się nie wachał dzwonić na infolinię. w bioshocku ten caly rozowy kolor co tam jest to nie powinien byc, w oryginale to jest normalna powierzchnia, cos jak mur, probowalem juz na wszystkich kablach jakie mam w domu i na kazdej rozdzialce zawsze jest to samo, wczoraj nawet carcasone zaczelo bzikowac:) dzisiaj wyslalem konsole do serwisu, reklamacje zglaszalem przez neta, wiec musze czekac co oni zrobia na serwisie, jak wroci do mnie dam znac co i jak:)
Opublikowano 23 września 200816 l Panowie jaka wersja x360 jest w tej arcade za 669 zl? Bo moj premium padl dzisiaj i wolalbym kupic nowego niz wydawac na naprawe, czy jest to ta wersja mniej awaryjna?
Opublikowano 23 września 200816 l tak ale jak widać po moim modelu Arcade awarie też się zdarzają ^_^
Opublikowano 23 września 200816 l tak ale jak widać po moim modelu Arcade awarie też się zdarzają ^_^ a pewny jestes, ze to wersja 65 nm ?
Opublikowano 23 września 200816 l tak ale jak widać po moim modelu Arcade awarie też się zdarzają ^_^ a pewny jestes, ze to wersja 65 nm ? a jaka on ma pewnosc ze jego bedzie 65 nm?, moja zostala wyprodukowana w koncowce 2007, listopad chyba, i zasilacz 175W Edytowane 23 września 200816 l przez jan szabrownik
Opublikowano 24 września 200816 l tak ale jak widać po moim modelu Arcade awarie też się zdarzają ^_^ zdazaja przychodza 65nm do napraw juz...
Opublikowano 24 września 200816 l tak ale jak widać po moim modelu Arcade awarie też się zdarzają ^_^ zdazaja przychodza 65nm do napraw juz... nie ma się co dziwić przecież to tylko Microsoft
Opublikowano 24 września 200816 l nie wiem co masz na mysli ze to tylko MS, X1 od konkurencji z bezawaryjnoscia odroznial sie od innych konsol PS3 tez juz przychodza do napraw i na dluzsza mete PS powinno sie zblizyc do awaryjnosci Falcona, lub jaspera problem jest tylko taki ze X360 poza gwarancja sie tanio naprawia jak i sama konsola jest mega tania a Ps3 ma masakryczne koszty napraw a i sama konsola jest juz 2 razy drozsza... nie ma co prowadzic niekonczacych sie dyskusji o tej awaryjnosc bo jest o niebo lepiej, a sprzet kazdy ma jakas awaryjnosc i nei ma cudow zeby nic nikomu nigdy sie nie popsulo w zadnym sprzecie... tym samym to oczywiste ze beda zdazaly sie Falcony z awariami tak samo jak przyszle lepsze wydania tej konsoli...
Opublikowano 24 września 200816 l nie chodzilo mi o MS tylko bardziej o to ze to X360, tak jakos mi sie napisalo, faktycznie PS2 byly awaryjne, a co do tego co napisales to sie zgadzam z toba kazdy sprzet jest awaryjny mniej lub wiecej ale jest
Opublikowano 25 września 200816 l Mały problem : / swieci sie 3ecia kreseczka i wyskakuje błąd E73 -że niby port Ethernetowy,,, Ale przy wyłączeniu konsoli słychac ze srodka jakies 'tykniecie' ,nie bardzo wiem co mam z tym zrobic, konsoli nie obejmuje serwis >.> A odlaczenie/podlaczenie i inne bzdety nic nie zmieniają p_p Ktoś wie co to dokladnie moze byc i ile ewentualna naprawa moze wynosic? Btw.problem dotyczy X360 Halo Edition
Opublikowano 25 września 200816 l No to sobie popatrz na allegro jakie ceny napraw konsol albo wal do juchego
Opublikowano 25 września 200816 l Pier,dolone go,wno, arcade, pol roku uzytkowania i rod wyskoczyl....
Opublikowano 26 września 200816 l Premium 65nm , napęd benq - kupiony 3 tygodnie temu . Najpierw kilka razy E79 , później RoD