LiSoQuan 23 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Bardzo sie ciesze ze mam magiczna konsole.. fajny egzeplarz mi sie trafił ale tak na serio to naprawde nic takiego nie zauwazyłem a wiem na czym to polega bo w Rainbow six Vegas to dopiero była kaszan z dogrywaniem tekstur Cytuj Odnośnik do komentarza
Sanryu 0 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Bardzo sie ciesze ze mam magiczna konsole.. fajny egzeplarz mi sie trafił ale tak na serio to naprawde nic takiego nie zauwazyłem a wiem na czym to polega bo w Rainbow six Vegas to dopiero była kaszan z dogrywaniem tekstur Wiec ja tez mam magiczna konsole . Jedyne doczytywanie to wlasnie wtedy gdy od save'a zaczynam gre. Jezeli chcesz zobaczyc prawdziwe doczytywanie to zagraj w Mass Effect( swietna gra, polecam!) to zobaczysz co to znaczy doczytywanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 A szczerze znajdujecie skarby sami czy z pomocą naprzykład Poradnika PSX? Zdecydowanie sam je odkrywam, mam już 800/1000 i jakoś idzie, najwyżej jak zawale się na kilka dni zajrzę po jakiegoś Hint'a Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 David Jaffe o U: DF http://flixn.com/play/q8dhyr/ Cytuj Odnośnik do komentarza
filipekcipek 1 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 no ja nie wiem ale tez nie zauwazylem doczytywania sie tekstur na mojej konsoli..;];d;d Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ja również nie miałem z tym żadnych problemów. Ale jak widać - jestem ślepcem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ja zauwazylem na poczatku dwoch chapterow chyba 4 i 3. Poprostu po pojawieniu sie chapteru po cut-scence okolo 2 s tekstusy sie "poprawialy". Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ja zauwazylem na poczatku dwoch chapterow chyba 4 i 3. Poprostu po pojawieniu sie chapteru po cut-scence okolo 2 s tekstusy sie "poprawialy". znajdz sobie dziewczyne Cytuj Odnośnik do komentarza
sobushi 0 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 witam. narazie mam 60% gry ukonczone i co Wam bede sie rozpisywal, giera rzadzi i naprawde nie ma sensu czepianie sie niektorych osobnikow, ze elementy logiczne nie stoja na takim poziomie jak np. w Tomb Raider Anniversary. gra robi tak gigantyczne wrazenie ze czlowiek wrecz zatrzymuje sie w lokacjach, gania po roznych zakamarkach zeby podziwiac kunszt graficzny i architektoniczny ale tez po to aby odnalezc te 61 skarbow. musze wystawic najwyzsza ocene co ostatnio zrobilem przy okazji mg3: subsistance 10/10 a zeby nie bylo ze strasznie slodze to walnolem wczoraj fotke ciekawemu zjawisku w lavelu Zatopione Ruiny: Cytuj Odnośnik do komentarza
ArturNOW 7 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Gierka prezentuje się świetnie, właśnie grałem sobie w demo choć pewien powiedzmy kwas się pojawił. Granat wybucha koło bramy, a brama stoi choć jeden kop wystarczy by ją otworzyć Ale co tam, gra i tak jest super:) Cytuj Odnośnik do komentarza
a_di1 9 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) Gram już 3 raz a za Chiny Ludowe nie mogę wykonać tego zadania - Dyno-Might!. Dajcie znać gdzie je wykonujecie, jakieś hinty bo już mnie szlag trafia. BTW - trochę idę na łatwiznę bo przypuszczam, że po kolejnym przejściu gry sam bym taką miejscówkę znalazł. Ta gra z każdym kolejnym podejściem smakuje jeszcze lepiej a Drake to debeściak. Edytowane 3 Stycznia 2008 przez a_di1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Tak w ogóle to druga część juz sie robi http://www.ps3site.pl/nathan-drake-wybiera...kolejna-wyprawe Cytuj Odnośnik do komentarza
DJ1988 15 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Gram już 3 raz a za Chiny Ludowe nie mogę wykonać tego zadania - Dyno-Might!. Dajcie znać gdzie je wykonujecie, jakieś hinty bo już mnie szlag trafia. BTW - trochę idę na łatwiznę bo przypuszczam, że po kolejnym przejściu gry sam bym taką miejscówkę znalazł. Ta gra z każdym kolejnym podejściem smakuje jeszcze lepiej a Drake to debeściak. Moim zdaniem najlepszym miejscem na wykonanie Dyno-Might! i Expert Dyno-Might! (5 wykonanych Dyno-Mightów! Na szczęście nie pod rząd) jest miejścówka zaraz przed wspinaczką na zamek (rozdział 4 lub 5 jeżeli dobrze pamiętam). Jednym z przeciwników tam jest granadier. Zabijasz go, bierzesz granatnik i czekasz aż przeciwnicy zaczną nadbiegać z końca ekranu. Akurat w tej lokacji przeciwnicy nadbiegają w taki sposób że całkiem łatwo jest ich ściągnąć za jednym strzałem z granatnika. Nie udało się, giniesz i powtarzasz operację aż do uzyskania medali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiu 0 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Uncharted jest moim zdaniem mega wypasiony , mozna polecac nawet tym ktorzy nie przepadaja za prygodowkami jak ja , na koncu az sie zaluje ze juz tylko tyle, a ostatnia plansza to moim zdaniem majstersztyk , klimat , grafika wszystko !! tak samo jak klimat w bunkrze noooo mioooodnosc horrorowy klimat daje ladnie .... takie pytanko czy 35 skarbow to jak na pierwsze przejscie w miare dobrze ? , tak szczerze na kazdej planszy praktycznie chodzilem w kazdy kat i kazde miejsce, wiem ze nie we wszystkich ale ze az tyle opuscilem . aha i coraz bardziej zaczynaja mi sie podobac dodatki w postaci filmikow " jak powstaje gra " w HS byly , w unchartedzie sa , czy w wiekszosci tytulow mozna to spotkac ? Cytuj Odnośnik do komentarza
albz74 0 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) takie pytanko czy 35 skarbow to jak na pierwsze przejscie w miare dobrze ? , tak szczerze na kazdej planszy praktycznie chodzilem w kazdy kat i kazde miejsce, wiem ze nie we wszystkich ale ze az tyle opuscilem . Całkiem w normie - niektórym się udaje mniej niż 25 , powyżej 45 to już oznaka czujności Ja za pierwszym razem znalazłem 39. Edytowane 3 Stycznia 2008 przez albz74 Cytuj Odnośnik do komentarza
a_di1 9 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) Gram już 3 raz a za Chiny Ludowe nie mogę wykonać tego zadania - Dyno-Might!. Dajcie znać gdzie je wykonujecie, jakieś hinty bo już mnie szlag trafia. BTW - trochę idę na łatwiznę bo przypuszczam, że po kolejnym przejściu gry sam bym taką miejscówkę znalazł. Ta gra z każdym kolejnym podejściem smakuje jeszcze lepiej a Drake to debeściak. Moim zdaniem najlepszym miejscem na wykonanie Dyno-Might! i Expert Dyno-Might! (5 wykonanych Dyno-Mightów! Na szczęście nie pod rząd) jest miejścówka zaraz przed wspinaczką na zamek (rozdział 4 lub 5 jeżeli dobrze pamiętam). Jednym z przeciwników tam jest granadier. Zabijasz go, bierzesz granatnik i czekasz aż przeciwnicy zaczną nadbiegać z końca ekranu. Akurat w tej lokacji przeciwnicy nadbiegają w taki sposób że całkiem łatwo jest ich ściągnąć za jednym strzałem z granatnika. Nie udało się, giniesz i powtarzasz operację aż do uzyskania medali. Dzięki faktycznie stoi tam pirat z granatnikiem lecz ja raczej bawiłem się z tą ekipą w podchody. No to mam miejscówkę do sprawdzenia. Dam znać jak poszło, że też sam na to nie wpadłem. Po 2 podejściu miałem na liczniku 59 skarbów. Teraz jak na razie licznik skarbów się nie zmienił tylko medali przybyło mam obecnie 600. Edytowane 3 Stycznia 2008 przez a_di1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gawlick 7 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) Za pierwszym razem znalazłem 50 skarbów, ale starałem się zaglądać w każdy kąt Teraz 59 Edytowane 3 Stycznia 2008 przez Gawlick Cytuj Odnośnik do komentarza
wiiboxstation 0 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 no i 100% zaliczone Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) Z forum GO Najlepiej wykonana woda? Edytowane 4 Stycznia 2008 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 no piekny kawałek udało im sie uchwycic Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Z forum GO Najlepiej wykonana woda? najlepiej wykonana skala?? Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) Niezłe bzdury ze znikaniem tekstur. No cóż, jak się nie dba o płyty to i rysy muszą być. A jak są rysy to nie ma tekstur. Proste równanie. Ciekawostka: Wydanie chińskie opracowane jest w dwóch językach. Oprócz chińskiego tradycyjnego wszystko jest objaśnione w języku angielskim. Więc jak ktoś ma jakieś wątpliwości niech bierze bez zastanowienia. Sama gra oferuje jedynie języki europejskie, ale na okładce jest jednak wyraźnie napisane, że do wyboru są tylko wcześniej wymienione. Pewnie okładki poszły wcześniej do drukarni a prac na translacją nie dokończono. Edytowane 5 Stycznia 2008 przez rkBrain Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 najlepiej wykonana skala?? I tak znajda sie pety, ktore beda stawiac Gyrosy ponad Uncharted. Ale coz poradzic. Cytuj Odnośnik do komentarza
zajebisty 0 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Musze powiedziec ze moja plytka jest czysta i bez zadnych rysek a tekstury mi sie doczytuja....generalnie nie wierze tym co mowia ze im sie tekstury nie doczytuja w takie cuda nie wierze i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Jak juz duzo wczensije pisalem wczytuja mi sie w 2-3 momentach w calej grze na poczatku chapterow i trwa to kolo 1-3 s i jest ok ... wiec uweirze czloweikowi ktoremu wogole sie nei doczytuja.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi