Opublikowano 12 października 20168 l No właśnie bez patcha też nie chce pójść. Konsola używana naprawdę sporadycznie, wszystko inne działa (pożyczyłem Battlefielda 3 teraz żeby sprawdzić jakąś inną nową grę i chodzi), wszystko z PSS zawsze działało tylko ta jedna się uparła. Pewnie dlatego, że cholernie chciałem w nią zagrać. Z pionowo stojącą konsolą tez próbowałem. Jeszcze raz jutro wszystko wywalę i zainstaluję od nowa i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Opublikowano 13 października 20168 l Usuń dane gry, sejwy, a jak wyskoczy monit o nowej wersji, wciśnij kółko. To chyba nie jest jakiś wewnętrzny patch, którego nie da się anulować.PS. Zawsze też możesz odłączyć neta na chwilę Edytowane 13 października 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 13 października 20168 l Na moje to cos z plyta jest nie tak ewentualnie dysk/laser. Ostatnio instalowalem HR w platynie, spatchowalem i odpalilem bez ponownego uruchomienia konsoli i zero zwiech, mulenia. Konsola super slim.
Opublikowano 17 października 20168 l Udało się za którymś razem uruchomić i póki co gra dobrze działa (raz się zawiesiła, w epizodzie z klubem). Pozycja genialna chociaż bardziej nazwałbym ja interaktywnym filmem niż gra.
Opublikowano 21 października 20168 l Też mi się notorycznie Heavy Rain kiedyś wieszał, od tego czasu było parę aktualizacji firmware w konsoli i gdy wróciłem do grania gra chodziła jak każda inna. Tak więc reasumując może to wina firmware.
Opublikowano 27 grudnia 20168 l Bardzo dobra gra i za pierwszym razem robi ogromne wrażenie, szczególnie jak się nie wie kto zabijał. Mieć PS3 i nie zagrać w Heavy Rain, tak nie można.
Opublikowano 27 grudnia 20168 l jak odwrócisz dziewiątkę do góry nogami to tak. choć przyznam że tytuł bez elementów s-f/ fantasy, który nie był shooterem przyjąłem w poprzedniej generacji jako miłą odmianę.fabularnie typowy poziom thrillera na 6+, jakich pełno na tv4
Opublikowano 27 grudnia 20168 l Jedna z najlepszych gier na ps3 dla mnie. Oczywiscie jak na Cage fabula dziurawa ale jak grasz pierwszy raz i nie wiesz o co chodzi to giera na 9/10. Tylko Beyonda nie tykac po Heavy Rain.
Opublikowano 27 grudnia 20168 l Obilo mi się o uszy że Cage chciał wje'bać do HR też jakieś nadnaturalne wątki czy sci-fi jak w Fahrenheicie czy Beyond. Dobrze że zrezygnowali z tego i zostali przy normalnym settingu thrillera.
Opublikowano 27 grudnia 20168 l Troche tego sci-fi bylo w Heavy rain ale tak bez przesady. Cage kompletnie nie ogarnia tematów sci-fi dlatego ten Detroid to zagadka dla mnie.
Opublikowano 27 grudnia 20168 l Troche tego sci-fi bylo w Heavy rain ale tak bez przesady. No w zasadzie to tylko w wątkach Normana z tego co pamiętam, ale to było raczej takie sci-fi "technologiczne", bez większego wpływu na fabułę na szczęście. Co do debilizmów w scenariuszu to oczywiście że były, szczególnie gdy wbijałem platynę były aż nadto widoczne, dlatego najlepiej przejść raz, nie rozgrzebywać a wrażenia będą lepsze.
Opublikowano 27 grudnia 20168 l po latach pewnie jakbym znowu ogrywal to by tracila myszka bo tych gro-filmow opartych na qte jest sporo, a ttgames plodzi je nalogowo ale w dniu premiery gdy jeszcze takie rozwiazania to byla w miare nowosc gierka rzadzila bardzo, moze pierwsze 2h wialy nuda ale pozniej do samego konca trzymala gierka za jaja
Opublikowano 14 stycznia 20178 l Też mi się notorycznie Heavy Rain kiedyś wieszał, od tego czasu było parę aktualizacji firmware w konsoli i gdy wróciłem do grania gra chodziła jak każda inna. Tak więc reasumując może to wina firmware. To raczej nie wina firmware, bo grając w 2017 konsola zawiesiła się kilka razy (albo zgubiła dźwięk, jeszcze lepiej...).
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Czy edycja muve, czymś się różni prócz patchem na dildosy? Oczywiście zadziała bez muva? W sumie kupiłbym do kolekcji, bo jednak przeżyłem małe "wow", kiedy lata temu próbowałem dowiedzieć się, kto jest zabójcą Origami.