Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Heavy Rain

Featured Replies

Opublikowano

No właśnie bez patcha też nie chce pójść. :/ Konsola używana naprawdę sporadycznie, wszystko inne działa (pożyczyłem Battlefielda 3 teraz żeby sprawdzić jakąś inną nową grę i chodzi), wszystko z PSS zawsze działało tylko ta jedna się uparła. Pewnie dlatego, że cholernie chciałem w nią zagrać. :P

Z pionowo stojącą konsolą tez próbowałem. ;)

Jeszcze raz jutro wszystko wywalę i zainstaluję od nowa i zobaczymy co z tego wyjdzie.

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 345,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No własnie, gra, która posiada kilka rozwiązań na pewno skusi do przejścia po raz n-ty. Zreszta, uwielbiam wracać do gier, które bardzo mnie wciągneły, za każdym razem odkrywam coś nowego. : )

• nie wierze ze jeszcze sie ten crap sprzedaje, przepraszam moja opinia.

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

A gdyby tak jeszcze w tle umieścili ten kask z power rangers ala master chief, to sprzedaż na poziomie minimum 3mln w Stanach gwarantowana.

Opublikowano

Usuń dane gry, sejwy, a jak wyskoczy monit o nowej wersji, wciśnij kółko. To chyba nie jest jakiś wewnętrzny patch, którego nie da się anulować.
PS. Zawsze też możesz odłączyć neta na chwilę:)

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Na moje to cos z plyta jest nie tak ewentualnie dysk/laser. Ostatnio instalowalem HR w platynie, spatchowalem i odpalilem bez ponownego uruchomienia konsoli i zero zwiech, mulenia. Konsola super slim.

Opublikowano

Udało się za którymś razem uruchomić i póki co gra dobrze działa (raz się zawiesiła, w epizodzie z klubem).

Pozycja genialna chociaż bardziej nazwałbym ja interaktywnym filmem niż gra. ;)

Opublikowano

Też mi się notorycznie Heavy Rain kiedyś wieszał, od tego czasu było parę aktualizacji firmware w konsoli i gdy wróciłem do grania gra chodziła jak każda inna. Tak więc reasumując może to wina firmware.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Bardzo dobra gra i za pierwszym razem robi ogromne wrażenie, szczególnie jak się nie wie kto zabijał. Mieć PS3 i nie zagrać w Heavy Rain, tak nie można.

Opublikowano

jak odwrócisz dziewiątkę do góry nogami to tak. choć przyznam że tytuł bez elementów s-f/ fantasy, który nie był shooterem przyjąłem w poprzedniej generacji jako miłą odmianę.fabularnie typowy poziom thrillera na 6+, jakich pełno na tv4

Opublikowano

Jedna z najlepszych gier na ps3 dla mnie. Oczywiscie jak na Cage fabula dziurawa ale jak grasz pierwszy raz i nie wiesz o co chodzi to giera na 9/10. Tylko Beyonda nie tykac po Heavy Rain.

Opublikowano

Obilo mi się o uszy że Cage chciał wje'bać do HR też jakieś nadnaturalne wątki czy sci-fi jak w Fahrenheicie czy Beyond. Dobrze że zrezygnowali z tego i zostali przy normalnym settingu thrillera.

Opublikowano

Troche tego sci-fi bylo w Heavy rain ale tak bez przesady. Cage kompletnie nie ogarnia tematów sci-fi dlatego ten Detroid to zagadka dla mnie.

Opublikowano

Troche tego sci-fi bylo w Heavy rain ale tak bez przesady.

No w zasadzie to tylko w wątkach Normana z tego co pamiętam, ale to było raczej takie sci-fi "technologiczne", bez większego wpływu na fabułę na szczęście.

Co do debilizmów w scenariuszu to oczywiście że były, szczególnie gdy wbijałem platynę były aż nadto widoczne, dlatego najlepiej przejść raz, nie rozgrzebywać a wrażenia będą lepsze.

Opublikowano

po latach pewnie jakbym znowu ogrywal to by tracila myszka bo tych gro-filmow opartych na qte jest sporo, a ttgames plodzi je nalogowo ale w dniu premiery gdy jeszcze takie rozwiazania to byla w miare nowosc gierka rzadzila bardzo, moze pierwsze 2h wialy nuda ale pozniej do samego konca trzymala gierka za jaja

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Też mi się notorycznie Heavy Rain kiedyś wieszał, od tego czasu było parę aktualizacji firmware w konsoli i gdy wróciłem do grania gra chodziła jak każda inna. Tak więc reasumując może to wina firmware.

To raczej nie wina firmware, bo grając w 2017 konsola zawiesiła się kilka razy (albo zgubiła dźwięk, jeszcze lepiej...).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy edycja muve, czymś się różni prócz patchem na dildosy?

Oczywiście zadziała bez muva? W sumie kupiłbym do kolekcji, bo jednak przeżyłem małe "wow", kiedy lata temu próbowałem dowiedzieć się, kto jest zabójcą Origami.