Skocz do zawartości

Mass Effect

Featured Replies

Opublikowano

Wiadomo coś o jakiś nowych dodatkach? Głowy nie dam sobie uciąć, ale słyszałem coś o dodatku razem z updatem dasha.

Mam nadzieję że to będzie ostatni, bo chciałbym puścić grę w obieg :)

(ps. dzisiaj będzie ostatni acziw :D)

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 179,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oby, Ku.rwa jego mać. Ile można czekać na taką oczywistość. Jakieś japońskie sraki były remasterowane, to ta godlike trylogia tym bardziej na to zasługuje.

• Nie bylem w stanie wytrzymac z szukaniem trylogii zeby ograc pierwsza czesc na ps3 i sie zebralem w sobie. Wersja cyfrowa wyladowala na dysku czarnuli. GOSH! Co za gowniany port Gadki w dialogach sie

• Zazdroszcze temu kto dopiero zaczyna przygode z ME. Jak dla mnie seria generacji, naprawde swietne gry. Najlepsze uniwersum sci-fi. Jak uslyszalem muzyke na ekranie poczatkowym ME to wiedzialem, ze to

Opublikowano

hej jak wysiasc ze statku an ktorym pietrze sie wysiada bo nie wiem dolecialem juz na noverie i biore na mapie galaktyki laduj i za nic w swiecie nie moge wysiasc. macie jakies pomysly ? dziwne pytanie ale mam na tym zacinke heheh jestem juz widmem ;] i jest to pierwsza misja wlasnie po dostaniu statku w swoje rece :)

Opublikowano

Jak to jak wysiąść ? Tak samo jak wszedłeś na statek, musisz dojść do drzwi xD Są one obok mapy galaktyki o ile dobrze pamiętam, po prawej stronie statku.

Opublikowano

OMG :D

Idź do Jokera, odwróć się do niego tyłkiem, postąp kilka kroków przed siebie i skręć w prawo.

Opublikowano

Dokładnie tak jak mówi Sasori. Statek nie jest jakiś wielki i opanowanie wszystkiego -co i gdzie zajmuję chwilkę

Opublikowano

heh, ja na początku nie miałem znaleźć portu w Cytadeli ;]

Opublikowano
heh, ja na początku nie miałem znaleźć portu w Cytadeli ;]

No ładnie ;) To wszystko przez te windy.

Edytowane przez Gooralesko

Opublikowano

dokładnie, no bo kto by pomyślał że dojściem do portu będzie winda w siedzibie SOCu ;p?

Opublikowano
no bo kto by pomyślał że dojściem do portu będzie winda w siedzibie SOCu ;p?

no wiesz, kto przylatuje musi przejść przez ochronkę ;)

Opublikowano

wiecie co mnie czasami wkurza takie bieganie tam i tam i szukanie czegos , wiec lubie takie gry przejsc po oposie tak,ze jak sie zatne to za pol minuty wiem gdzie co jest i z tegoz powodu sprawilem sobie poradnik xtreme , jednak mam pytanko jestem w noverii, i jest kwestia,ze wszystkie windy nie dzialaja , dojechalem tym smiesznym samochodem na koniec drogi , rozwalilem robale i musze sie zkonsultowac z jakims wii na stacji , ale jakiej stacji ? benzynowej Q**a ? biegam tak i sie wpieniam :P hehe poradzcie cos ... pozdro

Opublikowano

Jak przechodziliście walkę z Torianem? Gdy walczę z pierwszym klonem cały oddział ma mało życia (nie mam już żadnych medi-żelów), a czeka mnie jeszcze walka z drugim klonem. Chodzi o ten moment, gdzie trzeba strzelać z macki Toriana poprzyczepiane do ścian.

Opublikowano

Lecz się auto-doktorem między kolejnym piętrami. Na którymś poziomie będzie szafka z medi-żalami. Co do samej walki, grając biotykiem zostawiałem swoją drużynę kawałek wcześniej, a sam zwabiałem klona i zombiaki. Kiedy zaczną do ciebie biec, leć do swojej drużyny i kończ ich pojedynczo, jak się za bardzo zbliżą, to użyj rzutu (jak masz) lub wal kolbą (zawsze zaliczają wtedy glebę). No i lepiej na początku wykończyć klona - podniesienie lub osobliwość + ten skill do szybszego strzelania.

Opublikowano

(Zly)Seba, Nie do konca ci wytlumacze jak tam dojsc - tego sie sam domyslisz - zreszta powienines znalezc to bez problemu. Idziesz do takiego pokoju w ktorym na obkolo ciebie jest tak jakby panel komputerowy, masz tam guzik - zejdz do rdzenia - tam winda zjezdza na dol i masz aktywowac zepsuty rdzen - za pomoca X Y B przenosisz klocki z X'a do B lub Y. Tyle - potem ci sie WI uaktywnia i masz kolejne zadania do wykonania :>

Opublikowano
wiecie co mnie czasami wkurza takie bieganie tam i tam i szukanie czegos , wiec lubie takie gry przejsc po oposie tak,ze jak sie zatne to za pol minuty wiem gdzie co jest i z tegoz powodu sprawilem sobie poradnik xtreme , jednak mam pytanko jestem w noverii, i jest kwestia,ze wszystkie windy nie dzialaja , dojechalem tym smiesznym samochodem na koniec drogi , rozwalilem robale i musze sie zkonsultowac z jakims wii na stacji , ale jakiej stacji ? benzynowej Q**a ? biegam tak i sie wpieniam :P hehe poradzcie cos ... pozdro

Używaj narzędzi, które ci twórcy gry udostępnili np. mapy ;) A swoją drogą eksploracja to sól erpegów więc czemu się denerwujesz na ten aspekt grając właśnie w erpega?

Opublikowano

Popieram gooralesko ,bo wlasnie w rpg o to chodzi,by weszyc gdzie sie da i wchodzic w kazdy kat

Opublikowano

Węszyć gdzie się da, włazić w każy kąt tak, ale nie w mako!!! Do szału mnie doprowadza jeżdżenie tym pożal się boże pojazdem i szukanie minerałów i anomalii. Gdyby ekplorację planet rozwiązano inaczej to może i przyjemnie by się to robiło, ale jeżdżenie w tą i z powrotem po tych wertepach to nie jednak nie to.

Opublikowano
Węszyć gdzie się da, włazić w każy kąt tak, ale nie w mako!!! Do szału mnie doprowadza jeżdżenie tym pożal się boże pojazdem i szukanie minerałów i anomalii. Gdyby ekplorację planet rozwiązano inaczej to może i przyjemnie by się to robiło, ale jeżdżenie w tą i z powrotem po tych wertepach to nie jednak nie to.

A po co zbierałeś minerały i anomalie tuż po tym jak ci się ta czynność znudziła? Żeby się zirytować? Chyba ci się udało ;)

Opublikowano

Ja tam zbieralem to wszystko dla pieniedzy i roznych sprzetow bojowych, ktore jezdzac mozna bylo znalezc. Jednak gdyby to bylo lepiej rozwiazane chodzi mi o jakas roznorodnosc to byloby ok,a tak bylo meczace i pozniej nudzilo.

Opublikowano

Pieniędzy w grze jest pod dostatkiem , a te same sprzęty i przedmioty można znależć w innych miejscach , lub zwyczajnie kupić. Także nadal twierdze , że zbędne było to " troche irytujace" eksploarowanie planet.

Opublikowano

Bestia ma absolutnie rację. Nie trzeba było latać po planetach zbierać każdego minerału, dysku protean czy medalionów bo poza mała ilością expa nic to nie dawało. A siana było tyle, że 9999999 miałem już pod koniec pierwszego podejścia.

Opublikowano

W związku z tymi darmowymi punktami z tych samochodów pobrałem Bring Down The Sky. No i właśnie, jak to odpalić? Dodatek ściągnąłem na konto USA a grać chcę na koncie europejskim.

EDIT: Aha, i jak po pokonaniu ostatniego bossa można zacząć grę od nowa ze starym levelem?

Edytowane przez ragus