Skocz do zawartości

Game Time

Featured Replies

Opublikowano

heh, podstawa to nakrecic i sie szybko zmyc w nowe miejsce... tam nakrecic scene i sie zmyc ^_^

dwa razy juz paly przyjezdzaly, ale skonczlo sie na weryfikacji, czy nie jestesmy wariatami :P

Znaczy, zweryfikowali że nimi jesteście i tak po prostu puścili was wolno? ;)

Mowilismy, ze wprawdzie nie mamy zadnych papierow z tv, ale mamy kamere i jak co to material pojdzie do ryszarda cebuli z uwagi... no i nas puszczali

• Odpowiedzi 186
  • Wyświetleń 29,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To ja pisuje na forum GT i zero odzweu, a tu widze wszyscy piszą :| Dawajcie moze zaczniecie tam coś pisać, bo tamtejsze forum "obumiera". BTW, Myszaq, znasz moze przypuszczalna datę nast. odcinka

Opublikowano

Rotfl, rządzicie ;)

Ciekaw jestem co odwalicie w następnym odcinku :P Ruszyliście już z produkcją?

Opublikowano

program naprawde profesjonalny. proponuje jednak wywalic ten glos wymawiajacy nazwe programu miedzy zapowiedziami. bo te sa przewaznie krotkie i co chwila tego murzyna nie chce sie sluchac. zrobcie jakas krotsza, zamienna wersje, z logiem programu i bez murzyna ;) poza tym naprawde milo sie oglada, gagi miedzy reckami rox ;]

Opublikowano

Chyba nie obejrzę sobie tego odcinka ponieważ tnie mi sie niemiłosiernie pomimo zbuforowania.

Opublikowano
program naprawde profesjonalny. proponuje jednak wywalic ten glos wymawiajacy nazwe programu miedzy zapowiedziami. bo te sa przewaznie krotkie i co chwila tego murzyna nie chce sie sluchac. zrobcie jakas krotsza, zamienna wersje, z logiem programu i bez murzyna :pinch: poza tym naprawde milo sie oglada, gagi miedzy reckami rox ;]

nie ma mowy! czarnuch zostaje- to juz znak rozpoznawczy programu ;)

Opublikowano

aaaa, ta dziewczyna, tzn. Anioł ubrany w niebieski szalik, podczas wywiadu mówiący na temat wirtualnej rzeczywistości, że dopiero jak jej Myszaq powiedział, to poczuła zimno w nogi aaa piękna jest :slinotok: Myszaq.. daj mi jej numer, jakikolwiek chociażby buta. Anioł, czyste piękno O_O

Opublikowano
nie ma mowy! czarnuch zostaje- to juz znak rozpoznawczy programu ;)

miedzy recenzjami moze zostac, ale zapowiedzi sa za krotkie zeby co chwila ten dzwiek puszczac. mnie to drazni :]

Opublikowano

no dla mnie z wywiadów pierwszym rycerzem okrągłego stołu

był ten koleś co mówił:

'cos jest...w nie wiem...w komputerze...no...'

padaka :)

Opublikowano
aaaa, ta dziewczyna, tzn. Anioł ubrany w niebieski szalik, podczas wywiadu mówiący na temat wirtualnej rzeczywistości, że dopiero jak jej Myszaq powiedział, to poczuła zimno w nogi aaa piękna jest :slinotok: Myszaq.. daj mi jej numer, jakikolwiek chociażby buta. Anioł, czyste piękno O_O

jej numer to 90/65/90 ghe, ghe!

nowy odcinek rowno za tydzien... bedzie zabawa z ogniem i nozami :P

Opublikowano

Uważajcie, żeby się nie podpalić, tudzież pociąć :P

Już się nie umiem doczekać. ;)

Opublikowano

nie moge sie juz doczekac new porgramu.

Szkoda,ze nie ma w telewizji jakiegos programu o grach:)

wlasnie ogladam ciekawy program o grach an zywo:)

http://headshot.pl/

ciekawy i az 2godzinki:)

ale gry staro dawno.sama klasyka;) hehe

Opublikowano

a dlaczego w pobieralni sa tylko odcinki od 1 do 12 , tych nowszych nie mozna pobrac ??

Opublikowano
a dlaczego w pobieralni sa tylko odcinki od 1 do 12 , tych nowszych nie mozna pobrac ??

tu. Możesz je pobrać jakimś programem do ściągania flashów. :D

Opublikowano

na razie nie mozna, bo telewizja musi miec wiarygodny przelicznik ogladalnosci

za pare miesiecy przejdziemy na inny system - wtedy bedzie mozna pobierac... poki co jednak nie da sie tego przyspieszyc i pozostaje stream

pozdro - nowy odcinek jutro ok 19:00!!

Opublikowano

Odcinek 18 IMO słabszy od tych ostatnich, co nie zmienia faktu że i tak bardzo dobry :D

Szkoda tylko że Myszaq tego psa nazwał najmądrzejszym rozmówcą, bo przecie ten kolo co gra w strategie mondrze godał o grach! :)

Opublikowano
Odcinek 18 IMO słabszy od tych ostatnich, co nie zmienia faktu że i tak bardzo dobry :(

Szkoda tylko że Myszaq tego psa nazwał najmądrzejszym rozmówcą, bo przecie ten kolo co gra w strategie mondrze godał o grach! :)

odcinek 18 do obejrzenia na www.telka.tvk.pl i dzis wieczorem na www.gametime.pl

z tym psem to zart byl, skumaj :(

Opublikowano

imo odcinek dobry, nawet zasmialem sie w ktoryms momencie. widac, ze sie przykladacie, ale imo marnujecie talent, nie pracujac w jakiejs tv.

Opublikowano

kiedy kolejny GT? planujecie moze wydac wszystkie odcinki na plytkach :D nie chce mi sie sciagac wszystkich odcinkow :P

a tak wogole odcinek bardzo dobry :P

Edytowane przez wielad

Opublikowano
kiedy kolejny GT? planujecie moze wydac wszystkie odcinki na plytkach :) nie chce mi sie sciagac wszystkich odcinkow 8)

a tak wogole odcinek bardzo dobry :/

kolejne gt 14 Marca - jak zwykle w polowie kazdego miecha. Jesli gt pojawi sie na plytce - to za jakis czas. Zapraszam do ogladania odcinkow i komentowania - takze na www.gametime.pl/forum... pomozcie rozruszac dyskusje! dzieks

Opublikowano

ogladajac ten game time zastanawiam sie zawsze dlaczego to nie leci w jakies popularnej telewizji?Jest lepszy i profesjonalniej zrobiony niz te co byly i sa w tv.

Opublikowano

a ja mam takie pytanko :/ czy podczas kręcenia jakiegoś odcinka były incydenty z przechodniami? (faki,bluzgi,grozby) itp...

kiedy wiedzmin zatrzymywał auta/ratował bazar przed granatem itp itd masę tego było by wymieniać :/)

w nie których odcinkach jest jednak jazda bez trzymanki:)

Opublikowano
a ja mam takie pytanko :/ czy podczas kręcenia jakiegoś odcinka były incydenty z przechodniami? (faki,bluzgi,grozby) itp...

kiedy wiedzmin zatrzymywał auta/ratował bazar przed granatem itp itd masę tego było by wymieniać :/ )

Nie sądzisz gdyby takie miały miejsce to napewno pokazaliby to w gametimie?

To się ludziom podoba , wzrosłaby oglądalność.

No ale może się mylę.

Myszaq?

Opublikowano
a ja mam takie pytanko ^_^ czy podczas kręcenia jakiegoś odcinka były incydenty z przechodniami? (faki,bluzgi,grozby) itp...

kiedy wiedzmin zatrzymywał auta/ratował bazar przed granatem itp itd masę tego było by wymieniać :) )

No ale może się mylę.

Myszaq?

na takie coś trzeba mieć chyba zgodę:) bo ludzie są różni nie wszystkich musi to bawić :)

np ktoś ma zły dzień, a tu na ulicy ktoś podchodzi :lol: zadaje dziwne pytania <_<

chyba że ja sie myle 8)

Opublikowano
Chyba nie obejrzę sobie tego odcinka ponieważ tnie mi sie niemiłosiernie pomimo zbuforowania.

mi sie w ogole resetuje po okolo 15 minutach. Szkoda wielka , ze nie mozna sobie tego normalnie pobrac w wysokiej jakosci jak poprzednie 12 odc.

Opublikowano
czy podczas kręcenia jakiegoś odcinka były incydenty z przechodniami? (faki,bluzgi,grozby) itp...

kiedy wiedzmin zatrzymywał auta/ratował bazar przed granatem itp itd masę tego było by wymieniać ;) )

No ale może się mylę.

Myszaq?

Wbrew pozorom nie ma specjanie bluzgow i fakow - ostastnio dziadek przy Efekcie Massy sie wkrzyl. ale krzyczalem do niego, zeby mnie walnal laska (bylby wporzo material), a on nic... jak to bylo w Fighr Club - wcale nie jest latwo zmusic postronnna osobe do walki :P