Myszaq 0 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 heh, podstawa to nakrecic i sie szybko zmyc w nowe miejsce... tam nakrecic scene i sie zmyc ^_^ dwa razy juz paly przyjezdzaly, ale skonczlo sie na weryfikacji, czy nie jestesmy wariatami Znaczy, zweryfikowali że nimi jesteście i tak po prostu puścili was wolno? Mowilismy, ze wprawdzie nie mamy zadnych papierow z tv, ale mamy kamere i jak co to material pojdzie do ryszarda cebuli z uwagi... no i nas puszczali Cytuj Odnośnik do komentarza
Heihajin 0 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Rotfl, rządzicie Ciekaw jestem co odwalicie w następnym odcinku Ruszyliście już z produkcją? Cytuj Odnośnik do komentarza
jjot 0 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 program naprawde profesjonalny. proponuje jednak wywalic ten glos wymawiajacy nazwe programu miedzy zapowiedziami. bo te sa przewaznie krotkie i co chwila tego murzyna nie chce sie sluchac. zrobcie jakas krotsza, zamienna wersje, z logiem programu i bez murzyna poza tym naprawde milo sie oglada, gagi miedzy reckami rox ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
kapell 0 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Chyba nie obejrzę sobie tego odcinka ponieważ tnie mi sie niemiłosiernie pomimo zbuforowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kalinho Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 program naprawde profesjonalny. proponuje jednak wywalic ten glos wymawiajacy nazwe programu miedzy zapowiedziami. bo te sa przewaznie krotkie i co chwila tego murzyna nie chce sie sluchac. zrobcie jakas krotsza, zamienna wersje, z logiem programu i bez murzyna poza tym naprawde milo sie oglada, gagi miedzy reckami rox ;] nie ma mowy! czarnuch zostaje- to juz znak rozpoznawczy programu Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 aaaa, ta dziewczyna, tzn. Anioł ubrany w niebieski szalik, podczas wywiadu mówiący na temat wirtualnej rzeczywistości, że dopiero jak jej Myszaq powiedział, to poczuła zimno w nogi aaa piękna jest :slinotok: Myszaq.. daj mi jej numer, jakikolwiek chociażby buta. Anioł, czyste piękno O_O Cytuj Odnośnik do komentarza
jjot 0 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 nie ma mowy! czarnuch zostaje- to juz znak rozpoznawczy programu miedzy recenzjami moze zostac, ale zapowiedzi sa za krotkie zeby co chwila ten dzwiek puszczac. mnie to drazni :] Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 no dla mnie z wywiadów pierwszym rycerzem okrągłego stołu był ten koleś co mówił: 'cos jest...w nie wiem...w komputerze...no...' padaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Myszaq 0 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 aaaa, ta dziewczyna, tzn. Anioł ubrany w niebieski szalik, podczas wywiadu mówiący na temat wirtualnej rzeczywistości, że dopiero jak jej Myszaq powiedział, to poczuła zimno w nogi aaa piękna jest :slinotok: Myszaq.. daj mi jej numer, jakikolwiek chociażby buta. Anioł, czyste piękno O_O jej numer to 90/65/90 ghe, ghe! nowy odcinek rowno za tydzien... bedzie zabawa z ogniem i nozami Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Uważajcie, żeby się nie podpalić, tudzież pociąć Już się nie umiem doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
edgorek 1 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 nie moge sie juz doczekac new porgramu. Szkoda,ze nie ma w telewizji jakiegos programu o grach:) wlasnie ogladam ciekawy program o grach an zywo:) http://headshot.pl/ ciekawy i az 2godzinki:) ale gry staro dawno.sama klasyka;) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
kudos 0 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 a dlaczego w pobieralni sa tylko odcinki od 1 do 12 , tych nowszych nie mozna pobrac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Heihajin 0 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 a dlaczego w pobieralni sa tylko odcinki od 1 do 12 , tych nowszych nie mozna pobrac ?? Są tu. Możesz je pobrać jakimś programem do ściągania flashów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Myszaq 0 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 a dlaczego w pobieralni sa tylko odcinki od 1 do 12 , tych nowszych nie mozna pobrac ?? na razie nie mozna, bo telewizja musi miec wiarygodny przelicznik ogladalnosci za pare miesiecy przejdziemy na inny system - wtedy bedzie mozna pobierac... poki co jednak nie da sie tego przyspieszyc i pozostaje stream pozdro - nowy odcinek jutro ok 19:00!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Heihajin 0 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Odcinek 18 IMO słabszy od tych ostatnich, co nie zmienia faktu że i tak bardzo dobry Szkoda tylko że Myszaq tego psa nazwał najmądrzejszym rozmówcą, bo przecie ten kolo co gra w strategie mondrze godał o grach! Cytuj Odnośnik do komentarza
Myszaq 0 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Odcinek 18 IMO słabszy od tych ostatnich, co nie zmienia faktu że i tak bardzo dobry Szkoda tylko że Myszaq tego psa nazwał najmądrzejszym rozmówcą, bo przecie ten kolo co gra w strategie mondrze godał o grach! odcinek 18 do obejrzenia na www.telka.tvk.pl i dzis wieczorem na www.gametime.pl z tym psem to zart byl, skumaj Cytuj Odnośnik do komentarza
jjot 0 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 imo odcinek dobry, nawet zasmialem sie w ktoryms momencie. widac, ze sie przykladacie, ale imo marnujecie talent, nie pracujac w jakiejs tv. Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) kiedy kolejny GT? planujecie moze wydac wszystkie odcinki na plytkach nie chce mi sie sciagac wszystkich odcinkow a tak wogole odcinek bardzo dobry Edytowane 20 Lutego 2008 przez wielad Cytuj Odnośnik do komentarza
Myszaq 0 Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 kiedy kolejny GT? planujecie moze wydac wszystkie odcinki na plytkach nie chce mi sie sciagac wszystkich odcinkow 8)a tak wogole odcinek bardzo dobry kolejne gt 14 Marca - jak zwykle w polowie kazdego miecha. Jesli gt pojawi sie na plytce - to za jakis czas. Zapraszam do ogladania odcinkow i komentowania - takze na www.gametime.pl/forum... pomozcie rozruszac dyskusje! dzieks Cytuj Odnośnik do komentarza
AumaanAnubis 1 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 ogladajac ten game time zastanawiam sie zawsze dlaczego to nie leci w jakies popularnej telewizji?Jest lepszy i profesjonalniej zrobiony niz te co byly i sa w tv. Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 a ja mam takie pytanko czy podczas kręcenia jakiegoś odcinka były incydenty z przechodniami? (faki,bluzgi,grozby) itp... kiedy wiedzmin zatrzymywał auta/ratował bazar przed granatem itp itd masę tego było by wymieniać ) w nie których odcinkach jest jednak jazda bez trzymanki:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 a ja mam takie pytanko czy podczas kręcenia jakiegoś odcinka były incydenty z przechodniami? (faki,bluzgi,grozby) itp... kiedy wiedzmin zatrzymywał auta/ratował bazar przed granatem itp itd masę tego było by wymieniać ) w nie których odcinkach jest jednak jazda bez trzymanki:) Nie sądzisz gdyby takie miały miejsce to napewno pokazaliby to w gametimie? To się ludziom podoba , wzrosłaby oglądalność. No ale może się mylę. Myszaq? Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 a ja mam takie pytanko ^_^ czy podczas kręcenia jakiegoś odcinka były incydenty z przechodniami? (faki,bluzgi,grozby) itp... kiedy wiedzmin zatrzymywał auta/ratował bazar przed granatem itp itd masę tego było by wymieniać ) w nie których odcinkach jest jednak jazda bez trzymanki:) Nie sądzisz gdyby takie miały miejsce to napewno pokazaliby to w gametimie? To się ludziom podoba , wzrosłaby oglądalność. No ale może się mylę. Myszaq? na takie coś trzeba mieć chyba zgodę bo ludzie są różni nie wszystkich musi to bawić np ktoś ma zły dzień, a tu na ulicy ktoś podchodzi zadaje dziwne pytania <_< chyba że ja sie myle 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 271 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Chyba nie obejrzę sobie tego odcinka ponieważ tnie mi sie niemiłosiernie pomimo zbuforowania. mi sie w ogole resetuje po okolo 15 minutach. Szkoda wielka , ze nie mozna sobie tego normalnie pobrac w wysokiej jakosci jak poprzednie 12 odc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Myszaq 0 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 czy podczas kręcenia jakiegoś odcinka były incydenty z przechodniami? (faki,bluzgi,grozby) itp... kiedy wiedzmin zatrzymywał auta/ratował bazar przed granatem itp itd masę tego było by wymieniać ) w nie których odcinkach jest jednak jazda bez trzymanki:) Nie sądzisz gdyby takie miały miejsce to napewno pokazaliby to w gametimie? To się ludziom podoba , wzrosłaby oglądalność. No ale może się mylę. Myszaq? Wbrew pozorom nie ma specjanie bluzgow i fakow - ostastnio dziadek przy Efekcie Massy sie wkrzyl. ale krzyczalem do niego, zeby mnie walnal laska (bylby wporzo material), a on nic... jak to bylo w Fighr Club - wcale nie jest latwo zmusic postronnna osobe do walki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi