Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

I kipnął na cholesterol w wieku 30 paru lat - nice...

Na coś trzeba umrzeć. W tej chwili zajadam się bekonowymi Top Chips. Chyba najlepsze.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 398 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

I kipnął na cholesterol w wieku 30 paru lat - nice...

Na coś trzeba umrzeć. W tej chwili zajadam się bekonowymi Top Chips. Chyba najlepsze.

Jak to się stało ?

Żarł za dużo chipsów.

A taki był młody - very nice

Opublikowano

Raz na rok mogę sobie pozwolić na średnią paczkę i wybieram Crunchipsy lub Laysy :) a tak to pie_rdole truć się tą chemią.

Opublikowano

1976512_4.jpg

I tyle w temacie. :thumbsup: Chociaż to w sumie chrupki a nie chipsy... Ale i tak świetne. Ostatnio kupiłem w promocji - 2 opakowania za 8zł 8)

Pringles żeberka z grilla - bardzo ciekawy smak, "mięsny", jednak szybko można się nimi przejeść.

Opublikowano

Jak tak lubisz Pringelsy to przetestuj te o smaku wodorostów. Zadziwiająco dobre są.

Nie dowierzam, zrób zdjęcie tuby :thumbsup:.

Opublikowano

Jak tak lubisz Pringelsy to przetestuj te o smaku wodorostów. Zadziwiająco dobre są.

Nie dowierzam, zrób zdjęcie tuby :thumbsup:.

Nie ma czegoś takiego. Pytałem Wujka i nic o tym nie wie.

Opublikowano

Ciekawe, ale nie ruszyłbym tego. Kiedy jadłem wodorosty w sushi, to prawie rzygłem.

Troche poszperałem i znalazłem inne ciekawe smaki, m.in.:

2.1278860547.crazy-flavored-pringles.jpg

Nie wiem czemu, ale gdy wpisałem o tych wodorostowych to na zdjęciach prawie same żółtki :potter:.

Edytowane przez Spyker

Opublikowano

ja bym prędzej po tych owocowych się porzygał. a te trzy tubki po lewo bym z chęcią spróbował

Opublikowano

ja bym prędzej po tych owocowych się porzygał. a te trzy tubki po lewo bym z chęcią spróbował

Wpis.

Krewetki, czy krab mogłyby być dobre.

Opublikowano

Nie będzie o czipsach, tylko o paluszkach. Lajkoniki o smaku góralskiego sera (oscypkowe) to ścierwo jakich mało. Smak czuć przez setną sekundę po wsadzeniu tego do mordy, potem gdzies ulatuje i zostaje przypalone ciasto, ohyda :/

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale gdy wpisałem o tych wodorostowych to na zdjęciach prawie same żółtki :potter:.

Bo tylko u nich takie są? :whistling:

To przypomina mi się Death Note, tam raz były chipsy rosołowe. Ciekawe z kolei, jak one smakują...

A te o smaku wodorostów, to chyba też by mi nie zasmakowały - w sushi są jeszcze OK, ale nie wyobraźam sobie jeść ich osobno...

Opublikowano

W Biedrze jest "karnawałowa edycja lays'ów" tzw cebula ze śmietanką (pomarańczowy kolor paczki) okazało się że to stary smak "fromadzów" hell fuckin yeah xd az kupie kilka paczek na zapas.

Opublikowano
A te o smaku wodorostów, to chyba też by mi nie zasmakowały - w sushi są jeszcze OK, ale nie wyobraźam sobie jeść ich osobno...

Ja kiedyś jadłem jakieś ciastka zawinięte w algi, ohyda :/

Opublikowano

Wczoraj kupiłem Lays Paprykowe "z pieca" bo nie było innych i po eksperymentach z Kranczipsami Naturals byłem negatywnie nastawiony..

..do pierwszego chrupnięcia. Ołmajgad to są najlepsze czipsy na świecie!

Były...

bo pojawiły się Laysy śródziemnomorskie z pieca. Orgazm.