Trundle 1 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Gdzie to można dostać? Z tych niby pikantnych to tylko hot&spicy widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Ja kupowałem w Piotrze i Pawle chyba, na Allegro chyba też są. Tak wygląda opakowanie: Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 zaje,biste sa chipsy vitasia z lidla, zwlaszcza slodko kwasne. poezja szkoda, ze sa tak rzadko dostepne Cytuj Odnośnik do komentarza
Trundle 1 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Ja kupowałem w Piotrze i Pawle chyba, na Allegro chyba też są. Tak wygląda opakowanie: chipsow z neta to nie bede zamawial ;d ale chyba gdzies widzialem podobne o smaku pieczonych zeberek czy cos, poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Nowe biedronkowe Top Chipsy - Sół + Pieprz. Nic specjalnego. Po prostu odrobina pieprzu dodana do solonych chipsów. Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Desser 35 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Właśnie opróżniłem paczkę Laysów "Wędzony ser górski z pieprzem" - nazwa dziwna, ale wchodzą naprawdę świetnie, toteż moje kubki smakowe mogą Wam je polecić z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Krewetki po tajsku lejsów są mało krewetkowe, ale tajskie smaki tam można wyczuć. Ogólnie bez spuszczania się. Powinny być lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Te krewetkowe jak dla mnie są ohydne.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Ja dzisiaj zjadłem te kabanosowe. Całkiem fajne... Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Są te nowe smaki w jakichś normalnych paczkach? Bo widziałem tylko same wielkie paki... Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Tylko te średnie widziałem za 4.29 zł paczka. Przy zakupie dwóch paczek, wychodzi za jedną 3.50 zł (tesco). Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Te konkursowe? Ja kupiłem najmniejszą paczkę po bodajże 1.10 w sklepiku przed szkołą, więc takie też są... Cytuj Odnośnik do komentarza
Trundle 1 Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Ja dziś nigdzie nie mogłem dostac ziołowych prosto z pieca, wszedzie tylko solone albo paprykowe ;/ Swoja droga sa juz tansze zamienniki lays prosto z pieca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Dzisiaj kupiłem te całe"Niezłe Ziółko". Całkowicie kijowe - sztuczny kwasek "cytrynowy" zalewa całość niczym marnej jakości bas w słuchawkach Skullcandy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Sprawdziłem jeszcze Krewetki Po Tajsku i te greckie. Oba smaki słabe... Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 (edytowane) Dobre sa chipsy z Lidla. Zadne tam wyszukane smaki, ot standard - papryka, solone, ser i cebula - ale dobre i niedrogie. Wystepuja w dwoch wersjach, normalne i grubo ciachane. Nachosy z Lidla tez daja rade. Edytowane 3 Marca 2011 przez genjuro Cytuj Odnośnik do komentarza
inactive 3 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Wczoraj pierwszy raz od pół roku zjadłem czpisy - kupiłem dużą paczkę Lays Ostre Chilli. Naprawdę dobre, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
chaoz adrian 59 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Kranczips chrupiaca skorka kurczaka>obojetnie jakie lejsy Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Pringlesy > wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 jem czipsy żurkowe. bez szału. ja ostatni zlapałem smaka na chrupki "orzechowe" Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Polecam biedronkowe (te orzechowe) - dużo i dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Trundle 1 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 jem czipsy żurkowe. bez szału. ja ostatni zlapałem smaka na chrupki "orzechowe" Te mr snaki sa za(pipi)iste Cytuj Odnośnik do komentarza
bartek41 2 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 (edytowane) jem czipsy żurkowe. bez szału. ja ostatni zlapałem smaka na chrupki "orzechowe" Te mr snaki sa za(pipi)iste no są dobre za niską cene Edytowane 12 Marca 2011 przez bartek41 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Z nowych Laysów najpierw padło na Htipiti. Bez rewelacji, smakują po prostu zwykłym twarożkiem z lekką nutką ostrości pod koniec. Później poszły krewetki, ale pech chciał, że spożywałem je w stanie półzgonu po popijawie i miałem wrażenie, że smakują jak rzygi. Ale fakt, że tego dnia wszystko smakowała mi jak rzygi i o mało nie kończyło się rzyganiem dał mi do myślenia i dałem temu smakowi jeszcze jedną szansę. Dzisiaj wchodzą mi bardzo dobrze, fajny słodkawo-ostry smaczek, wyraźnie czuć smak mleczka kokosowego. Po drodze spróbowałem jeszcze tego ostrego ziółka i porażka na całego. Chyba wsypują pół paczki kwasku cytrynowego na każdego chipsa i jeszcze (pipi)a je/bana pietruszka, której nie lubię. Zostały kabanosy do przetestowania. A i tak żurek wiejskich ziemniaczków bije te wszystkie nowe smaki na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza
Trundle 1 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Te lays o smaku kabanosa słabizna, mialem nadzieje ze beda pikantne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi