Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Co do wasabi - właśnie wcinam orzeszki Felix (bezdomka) o takim smaku. Nawet dają radę ;)

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 398,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pringelsy sa IMO przereklamowane, za drogie i wcale nie takie smaczne, jak iedys kupiłem paprykowe to myślałem, że się porzygam ...   szakalaka crunchipsow to moje ulubione (nene)erki 

• A te pyszności pamiętacie?     Boże, one były cudowne, aż mi się przypomniał dokładnie ich smak jak zobaczyłem to opakowanie.   Pamiętam, że swego czasu były w nich takie małe, okrągłe, wypukłe

Opublikowano

W Biedronce są? O, muszę kupić.

Opublikowano

100_100_1459950230_Lays_przez_madelo_middle.jpg

Dobre, fajny czosnkowy posmak.

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

Jadłem wczoraj Lays Wasabi - są imo okropne w smaku. Na plus oczywiście to, że są ostre.

A tak w ogóle to polecam Kabanostre.

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

wasabi-(pipi)owe, piri piri-calkiem smaczne, chili-moze byc. kabanosostre-wy(pipi)iste, najlepsze jaie jadlem od dluzszego czasu

Opublikowano

Wasabi po prostu amakują jak wasabi, a piri piri wcale smaku nie mają.

Opublikowano

Jeśli te wasabi są ostre to jestem cesarzem Japonii! Smak taki sobie, zmarnowałem kasę dzięki Waszym zachwalaniom :P

Opublikowano

Sa ostre - ale jak na chipsy. Wiadomo, ze do prawdziwego, ostrego wasabi startu nie ma, ale nie kojarze innych, rownie ostrych chipsow...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W bezdomce są nowe Lejsy. Niemiecka kapusta z kiełbasą oraz Polskie zrazy. Ten drugi smak leży u mnei na biurku i czeka na swoją kolej. Boję się otwierać...

Opublikowano

To podajcie jakieś chipsy do kupienia w Polsce, które są ostrzejsze od Lays Wasabi.

Opublikowano

Najlepsze tego typu frykasy to jak dla mnie są naczosy ze stonki. Paczka 200g kosztuje 3zł. THE BEST

Opublikowano

Tak a propos orzeszków z felixa, to 100g (pipi) ma więcej kalorii niż duża paczka chipsów

Opublikowano

No, przy czym połowa z tych kalorii pochodzi z dodatków, panierek itp. Jak orzeszki to tylko "same".

Opublikowano

To podajcie jakieś chipsy do kupienia w Polsce, które są ostrzejsze od Lays Wasabi.

Blair's Death Rain - dostępne w Polsce ale bardzo ciężko na nie trafić (można kupić w polskim sklepie wysyłkowym dla miłośników ostrego jedzenia). Przy tych chrupkach szaden raczej by nie powiedział "nie ostre".

Od dłuższego czasu zwyczajnie nie potrafię zjeść chipsa, który nie jest z gatunku tych grubych - nie podchodzi mi ta ziemniaczana, sucha papka natomiast same chipsy zamiast chrupać przy każdym kęsie zwyczajnie rozsypują się na kawałki. Z racji tego przerzuciłem się na grubo krojone ale i tutaj nie jest za różowo - obecnie jadalne są tylko biedronkowe o smaku grillowanych warzyw (smak zbliżony do chakalaka) oraz pełnoziarniste (sic!) chipsy od Lorenza.

Opublikowano

W bezdomce są nowe Lejsy. Niemiecka kapusta z kiełbasą oraz Polskie zrazy. Ten drugi smak leży u mnei na biurku i czeka na swoją kolej. Boję się otwierać...

Obawy uzasadnione, smak jest strasznie dziwny i nudny. Po kilku sztukach odłożyłem na biurko z powrotem i może się za nie zabiorę, jak będę w stanie wskazującym. Nie polecam :(

Opublikowano

No, przy czym połowa z tych kalorii pochodzi z dodatków, panierek itp. Jak orzeszki to tylko "same".

No tak, bo "same" orzeszki zawierające 50g tłuszczu w 100g orzeszków to są dietetyczne :D

Opublikowano

Blair's Death Rain - dostępne w Polsce ale bardzo ciężko na nie trafić (można kupić w polskim sklepie wysyłkowym dla miłośników ostrego jedzenia). Przy tych chrupkach szaden raczej by nie powiedział "nie ostre".

\\

linka?

Opublikowano

Były na www.ostrakuchnia.pl ale już znikły :P

Opublikowano

Lays prosto z pieca o smaku zapiekanej cebuli z serem - polecam, bo są bardzo dobre.

Opublikowano

Lays prosto z pieca o smaku zapiekanej cebuli z serem - polecam, bo są bardzo dobre.

gdzie znalazłes? raz tylko widzialem ich reklame ale juz w żadnym sklepie ani markecie ich nie bylo

Opublikowano

Ja ich nie kupowałem, ale chyba w Delimie były.

Opublikowano

Laysy niemiecka kapusta z kiełbą całkiem spoko. Czuć kapustę. Kiełbę troszkę mniej ale można wrzucić paczuszkę na dobry sen.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kranczips Salsa - bardzo dobre, polecam :) Nie wiem jak smakuje sos salsa, ale chipsy wchodzą aż miło :)