gekon 1 787 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 (edytowane) Tekken - 3/10. moze nawet dwa. Zaraz obejrzę i w to miejsce wstawie moją wyczerpującą recenzję mi tam sie podobał. Mowie to ja, dawny maniak tej gry Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) Over the Top ? Sly wraz z bezjajecznym synem jeżdżą ciężarówką, Sly siłuje się na ręce i ma rozne przygody. troszke głupi, ale go lubie 7/10 D-Tox ? Pierwsze 15 znakomite. Potem niestety dużo gorzej. Gdyby nie Sly ocena była by jeszcze niższa. 5/10 Shade ? Sly jako mistrz pokera! Wałki, blefy, sztuczki karciane i emocjonujące pojedynki. Tyle, ze historia tak sobie poprowadzona. za duzo zwrotów akcji 7/10 Stop! Or My Mom Will Shoot ? Sly z matką na tropie handlarzy bronią. Sympatyczny. 6/10 Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez Snejk Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 uwielbiam czytac te krotkie recki snejka. widac, ze koles sie jara xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Stay - poraz drugi. Taki taki filmek, trochę pogmatwany, ale za motyw artysty/malarza dodatkowy plus :S Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 uwielbiam czytac te krotkie recki snejka. widac, ze koles sie jara xD Mnie to przypomina jednozdaniowe opisy filmów wieczornych w Tele Tydzień, czy coś tego typu Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Stay - poraz drugi. Taki taki filmek, trochę pogmatwany, ale za motyw artysty/malarza dodatkowy plus :S fajny jest Widziałem "Czerwonego Smoka" na DVD, dooobre 7/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 (edytowane) Autor Widmo - Romek brzydko się bawi, ale thrillery robi genialne i za to mu chwała. Kto jest naprawdę zły można wpaść w połowie filmu, zakończenie też jest przewidywalne. Ale cała przyjemność polega tu na niepokojącej atmosferze którą świetnie buduje muzyka, zdjęcia i miejscówki na odludziu. Tematyka filmu ciekawa i świeża. No i takie rzeczy dzieją się niestety w prawdziwym świecie. Bardzo mi się film podobał. Daję 9/10. Magnolia - film z mojej top10, leciał akurat na polszmacie i nie mogłem się oprzeć. Autor docenionego "Aż poleje się krew" już w 1999 pokazał wielką klasę. Uwielbiam w tym filmie zdjęcia (długie i statyczne ujęcia), uwielbiam Toma Cruise'a i jego seminarium "Uwiedź i zniszcz", uwielbiam wielowątkową, mozaikową konstrukcję. Magnolia to porywający dramat o życiu z kultowym już deszczem żab w finale. Film nie dla wszystkich, dla mnie 10/10. Edytowane 9 Sierpnia 2010 przez aux Cytuj Odnośnik do komentarza
gork 19 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Tekken - ja pier.dole Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 oink bank 3 Głupie jak każda cześć, tylko walk mniej i jakies nieefektowne. Pierwsze poł filmu to, no sam nie wiem, bleh, 5+/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 oink bank 3 Głupie jak każda cześć, tylko walk mniej i jakies nieefektowne. Pierwsze poł filmu to, no sam nie wiem, bleh, 5+/10 Eeee, w sensie że "Ong Bak 3", czy jakiś napad na bank ? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 No no, Gang Bank, dokładnie o ten sam film nam chodzi, z Tonym Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 wczoraj przyjaciołka skusiła mnie na step up 3D. Film oczywiście do bolu przewidywalny, a jednoczesnie lekki i nie wymagający myślenia. Powiem szczerze, że dobrze sie bawiłem, do tego sztuczki 3d dają radę, zwłaszcza, że od czasu kiedy byłem ostatnim razem na 3d to poziom wzrósł (nowe okularki w silverscreenie=lepsza jakość i specjalne ujecia nastawione na uwypuklenie efektów). Muza, całkiem fajna,m choć częsc kawałków juz słyszałem wczesniej, a kawałek http://grumcajs.wrzuta.pl/audio/9Plocg062xT/richard_vission_static_revenger_ft_luciana_-_i_like_that_original_mix w połączeniu z obrazem daje ostro rade. W każdym bądź razie przyjemny seans zaliczyłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 847 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 A ja sobie właśnie oglądnąłem Chapter 27, o zabójcy Lennona. Zacne filmidło i Leto, którego normalnie dość nie lubię, świetnie wcielający się w rolę (ładnych parę kilo do filmu sobie przykleił, nie ma co). Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 no spaślun był. sam film nie zachwycił tak samo jak i wczorajszy Zodiac może to za mocne słowa, że nie zachwycił, ale spodziewałem się troszeczkę więcej, jedna scena/dwie może trzymające w napieciu, a później to takie łapu-capu. Nie był zły, ale były momenty strasznej dłużyzny, chyba niepotrzebne. 3+/6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Los Predatores - Brody przypakował jak nic. Sam film całkiem niezły na niedzielny wieczór. Dla innych niestety będzie męczący. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Z ciekawosci obejrzalem "The Karate Kid" ostatnio z udzialem niejakiego Jadena Smith'a (syna oslawionego Willa). Tytul "The KARATE Kid" (oryginal po prostu Karate kid) bardzo "pasuje" do fabuly: - Akcja dzieje sie w Chinach. - Film jest o czarnym chlopaku uczacym sie KUNG-FU. - Po ojcu to Jaden za grosz talentu nie odziedziczyl (wszelkie jego zachowania i miny byly strasznnie sztuczne i nienaturalne). - Wydaje mi sie, ze tatus sprezentowal synkowi (marny i nudny) film, ktory trafi na ekrany kin jako prezent urodzinowy. Nie wiem jak taki gniot nie mogl od razu po prostu wyladowac na Disney/Nick Channel. - Will musial niezle prosic Jackiego Chana by zagral w nim, albo Chan byl zdesperowany. - Fabula prawie taka sama, ale mniej interesujaca i jeszcze plytsza, wrecz nudna. Niektore watki nie wiadomo w sumie skad sie nagle (i po co) wziely. - Dialogi biedne, dretwe i bez polotu. - Final oczywiscie jak w pierwowzorze - one leg style KO (tylko bardziej nowoczesnie i efektownie). - Walki malo ciekawe i krotkie (jedyne co bylo w miare OK to walka Chana kontra dzieci LOL). - Rozbroilo mnie jak "tanczyli" DDRa (jakas specialna chinska wersja, bo skakali sobie po srodku dwoch mat, a strzalki zaliczalo i mowilo, ze sa wspaniali lol). Ogolem - mega gniot. 1+/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 A dla mnie ten karate kid niczym nie różnił się od never back down- chłopak w nowym miejscu zostaje skopany przez miejscowych mistrzów, by w kilka tygodni opanować do perfekcji sztukę, którą ludzie masterują długimi latami i ofkors roznieść potem wszystkich... ojej, zdradziłem wszystkim zakończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 raport juz poszedł Iron Men 2. Jedynka była bardzoudana, 2 jest troche lepszy jednak spodziewałem się czegoś dłuższego i bardziej zadowalającego. Koncowa "walka" z Ivanem niestety taka nie była. A szkoda. Tak czy inaczej, swietny film na lato i polecam. 8/10 Było coś po napisach koncowych? bo wyszedłem z kina co nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Funny People- film z potencjałem, przypominał mi nawet troszeczkę filmy Smitha. Jednak po 1wszej połowie wszystko staje się nudne i traci jakąkolwiek logikę. Szkoda, bo początek dał mi wiele nadziei. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Co traci? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 funny people to najgorszy film apatowa, jak widzę sandlera to chcę mi się rzygać. do tego o środowisku komików "na stojąco" - średnio pasjonująca tematyka. wpadka > 40 letni prawiczek > funny people + za cameo raymonda Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Mnie zbiera jak widze Rogena z tego wzgledu 40 letni prawiczek > wpadka >> funny people Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 sandler gra w chu.jowych filmach na potęge, rogen gra w prawie samych dobrych i do tego pisze spoko scenariusze. WIN. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ale początek był naprawdę obiecujący. Tu ma białaczkę, chodzi do jakiś lekarzy na badania, potem okazuje się, że choroba mu przeszła. Nagle spotyka się z byłą dziewczyną, w przeciągu jednego dnia wszystko jest przedstawione tak, jakby zakochani spędzali ze sobą cały miesiąc. W momencie jak Sandler zaczyna ją posuwać w domu, gdzie pokój obok siedzą jej dzieci, bawiące się z jego kumplem już całkowicie nie wiedziałem co się dzieje. Także troszkę z dupy Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 trzeba czekać na to: http://www.imdb.com/title/tt1306980/ tematyka podobna, a bankowo będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi