Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Jest teoria że jak się trafi w odpowiedni moment regeneracji,czyli jak jeszcze boli to można zmaksymalizować uszkodzenia mięśnia,ale to ciężko wyczuć,więc ja bym chyba czekał aż mieśnie przestaną boleć.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 363,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• TheAceOfSpades
    TheAceOfSpades

Poszło 200 kg w martwym ciągu (sumo + klasyk), plan na ten rok wykonany   

• Mimo wczorajszej ciężkiej klaty i tricka zdecydowałem się zrobić dzisiaj martwy(na nowej siłce nie ma odpowiedniego miejsca na martwy),poszło nieźle jak na tak krótką regenerację :)Waga 84 kg.  

• Daję ten filmik z cyców,niestety nie jest do końca bo tam zszedłem na goły gryf i się zeszmaciłem  

Opublikowano

Za pozno odpisales, ale po dobrej rozgrzewce praktycznie bol zniknal, tyle ze znowu wraca

Najwyzej w piatek odpuszcze.

Opublikowano

Chodzi też o chwyt,dlatego mi uchwyt puszcza bo trzymam za grube ;) i nie do końca ten sam ruch,bo łokieć jest bardziej z tyłu.

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano

Litwin, spotkales sie gdzies w necie z fajnie opracowanym artem na temat cyklicznej budowty masy by Layne Norton?

Opublikowano

No, Ty tez nie marnuj czasu na pisanie glupot.

Sprawa najwyzszej rangi czeka.

btw. gdzie robisz Kobik ?

Opublikowano

w rodzinnym mieście gdzie spędzam urlop spotkała mnie miła niespodzianka, bo zrobili coś takiego(zdjęcie poglądowe) 901756a08057b3d0med.jpg 

byłem wczoraj, poćwiczyłem i dziś ogromny zakwas na plecach i brzuchu, więc coś się dzieje. Za(pipi)ista sprawa panowie, na powietrzu, słonko świeci, można koszulkę zdjąć, dupeczki się kręcą wiecie o co chodzi. Trochę wyobraźni oraz fantazji i można zrobić fajny trening.

Opublikowano

Nie no na kolanach , na prostych nie wyobrażam sobie żebym kiedykolwiek zrobił :D pierwsza 20 powtórzeń potem już leci w dół różnie. Fotki jak dotne się teraz lekka masa , co nie zmienia faktu że nigdy przy 3400kcal nie miałem tak wyostrzonych mięśni brzucha . Wcześniej robiłem allahy 3x i wznosy nóg 3x , polecam te kółko 5 minut dziennie a efekty kosa.

Opublikowano

Nie no na kolanach , na prostych nie wyobrażam sobie żebym kiedykolwiek zrobił :D pierwsza 20 powtórzeń potem już leci w dół różnie. Fotki jak dotne się teraz lekka masa , co nie zmienia faktu że nigdy przy 3400kcal nie miałem tak wyostrzonych mięśni brzucha . Wcześniej robiłem allahy 3x i wznosy nóg 3x , polecam te kółko 5 minut dziennie a efekty kosa.

Ale jakie konkretnie cwiczenia na nich robisz , ile serii i powt?

Opublikowano

Mi się raz udało z prostych nóg,ale prostowniki tak dostały że więcej próbować nie będę.

Opublikowano

Ale jakie konkretnie cwiczenia na nich robisz , ile serii i powt?

@Litwin No właśnie większość ludzi co widzę jak robi kółko to nawet z kolan poprawnie nie potrafi , to samo tyczy się allah'ów chociażby gdzie nikt nie robi kociego grzbietu.

Opublikowano

Allahy robi sie z kociego i zwija jak slimak.

Każdego rodzaju ćwiczenia na brzuch należy robić na kocim grzbiecie i zwijać się , często na siłowniach widzę jak ludzie brzuszki robią na prostych plecach co jest nie porozumieniem no ale nie przetłumaczysz.

Opublikowano

Dobra , zaczalem robic cwiczenia z dodatkowym obciazenie. Dipy z obciazeniem 20kg to juz cos gdzie czuc moc.

Tyle ze mi pier.dolnelo ramiaczko od plecaka wczoraj xD

Jak sie takie cos fachowo nazywa , jakis link do allegro. Zebym mogl sobie przyczepiac dodatkowe obciazenie czy to do dipow czy drazka