czesio83 21 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 po seansie nowego indiany:) naszlo mnie na archeologie i wyciskam po raz drugi 100% w TB:aniwersary na hardzie a gdy pora na akcje TIMESHIFT Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Po raz nie pamiętam który gram w Resident Evil 4 PL. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Ja tam łupie w World in Conflict przez internet. To co tam się dzieje to normalna miazga. Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Command and Conquer oO z jakiejś tam gazetki extra gry czy coś grafika przedpotopowa ale gameplay kładzie na łopatki i przydusza niczym walec O,O Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Sanitarium (niestety na raty), a na dniach chyba siądę do ostatniego dodatku do HoMM5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Race driver GRID, kurcze fajna gierka ale....ja nie lubię samochodówek (jedynie seria GT i Burnout). Nadal czekam na Mass effect :slinotok: Cytuj Odnośnik do komentarza
molly 311 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 również Race Driver GRID i również nie lubię samochodówek (jedynie lfs/rfactor i ew. colin), ale nowy produkt Codies dorównał DIRT'owi pod względem fajności ;p jak z grafiką to nie wiem, bo muszę śmigać na medium, jedynie uszkodzenia na high (8600gt ;/), ale już na takim poziomie w 1280x1024 prezentuje się w pyteczke. polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Ja tez GRIDa Polecam, na online jedyne co mnie wku***a to że "newbie" na samym początku wyścigu pchają, po czym większość tych lepszych zawodników kończy na bandach oponach etc. No i ostatnio naszła mnie chęć na przejście Fallouta 2 jeszcze raz ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
wisza 5 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Ja pykam w Soldat Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Mass Effect. Na razie dosc ciekawie, bez jakichs specjalnych rewelacji, ale to dopiero poczatek gry. Fajna muzyka, grafika tez niczego sobie (ale jednak mimo tego, ze komp radzi sobie bez problemu z max detalami, to jednak czasami zdarza sie jakies dziwne przeklamania w cieniowaniu twarzy, ale to szczegol). Uniwersum nieco kiczowate (jakies latajace mozdzki i mini-stateczki, z drugiej strony fajnie zrobiona rasa Spectre). Kreator robienia postaci troche mnie zawiodl, a tyle o nim slyszalem. Mozna zmieniac rozstawienie oczu od siebie, wysokosc nosa, ust w stosunku do reszty twarzy, kat odstawania uszu i inne duperele, ale ingerowac w wielkosc piersi robionej postaci juz nie. Fail. edit: a jednak Spectre to nie rasa, wystarczylo zajrzec do codexu i dojsc do Cytadeli;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Zaton. 19 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 (edytowane) ale ingerowac w wielkosc piersi robionej postaci juz nie. Fail. O.O Już tego nie chcę Męczę teraz Neverwiner Nights. Edytowane 5 Czerwca 2008 przez zaton666 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Mass Effect i powrocilem do Witchera ;] Tez bym pogral w nwn2, ale bez moda zmieniajacego spelle na mane albo nieskonczonej ilosci czarow nie mam co podchodzic. W tym aspekcie nienawidze D&D ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Sandking 47 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Akurat NWN 2 jest jeszcze w stanie wciągnąć tak, że przymyka się na te całe zasady D&D oko. Jak ty skończyłeś BG II, skoro Ci ograniczone czary przeszkadzają? Aktualnie: - Prey - świetny tytuł, bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, ale jest cholernie krótki, dobre 3-4 godziny gry, - Planescape: Torment - podejście nr. 3, oby tym razem dysk mi nie padł Cytuj Odnośnik do komentarza
NerkoWiktor 52 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 mass effect, grid, demo dmc4 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 @Sandking Nie wiem. Pierwszy raz sie jakos przemeczylem. Potem juz zawsze gralem z nieskonczona iloscia Od tak, dla zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Pykam obecnie na zmianę w Half Life 2 i GUN. HL2 : wiadomo, świetna gierka, wciągająca od początku. Chociaż ma już, jak dobrze mi się wydaje, 4 lata, to graficznie mnie miażdży. Widać, że jestem przyzwyczajony do gier na PS2 . GUN : tu już, choć gra "młodsza", technicznie słabiej, ale gra się naprawdę przyjemnie. System strzelania (bullet time itd) jest ok, misje jak narazie fajne, ale niektóre motywy trochę irytują, w chaosie zadymy można pogubić się w klawiszach, a trochę tego jest, np zmiana broni (jakieś zabawy z alt+g żeby zmienić z shotguna na strzelbę Oo). Tak czy inaczej spoko, relaksujące, a jestem dopiero na początku (wjechałem do Empire) i pobocznych zadań jeszcze raczej nie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Haibane Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Niezmiennie Halo i C&C3: Tiberium Wars ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Agent_Man 154 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Po zakończeniu Sanitarium zabrałem się za zMODowanego Obliviona. Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza
molly 311 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 - fahrenheit - grałem kiedyś 5 minut na ps2, ale akurat padła... nie żałuję, że teraz dorwałem to ARCYDZIEŁO. jedyna gra, która mnie wciągnęła w tym roku. w sensie, wiem że ma 3-4 lata, aczkolwiek w tym roku jeszcze w nic nie grałem więcej niż 4 godzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 - fahrenheit - grałem kiedyś 5 minut na ps2, ale akurat padła... nie żałuję, że teraz dorwałem to ARCYDZIEŁO. jedyna gra, która mnie wciągnęła w tym roku. w sensie, wiem że ma 3-4 lata, aczkolwiek w tym roku jeszcze w nic nie grałem więcej niż 4 godzinki. Hmm, chyba sobie odświeżę ten tytuł... Obecnie męczę Race Driver GRID, 19 pucharów jeszcze do zdobycia. Genialny racer, świetna oprawa graficzna (i stosunkowo małe wymagania...), doskonałe AI (no to co się dzieje na torze to jest po prostu poezja), model jazdy no i cała otoczka. Własny team, kasa liczona w milionach, a nie takie gorsze jak się zarabia w każdym kolejnym NFS. Bardzo podoba mi się też motyw ze sponsorami oraz zatrudnianiem drugiego kierowcy zespołu. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Wziąłem się za oldschool w czasie gdy niedługo wejdę w nextgen Musiałem zagrać w jakiegoś dobrego starego jrpg'a, zdecydowałem się na Chrono trigger(emulatorek),swoją drogą gra bardzo fajna. A co polecacie z innych tego typu gier z psx'a?? finale raczej odpadają , Vagrant story jest dobry co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zaton. 19 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Vagrant nie jest dobry. Jest zaj.ebisty Graj, nie wypada nie znać Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Mnie Vagrant nie wciagnal. Widocznie jakis dziwny jestem. Za to polecam Xenogears. Gierka wspaniala ;] Zaliczylem z 5 razy. Fantastyczna przygoda i genialne nawiazania religijne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pavlus 1 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Carmageddon i settlers 2, niesamowita zabawa i wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Sandking 47 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Cold Fear, całkiem niezły klon serii Resident oraz Titan Quest, jestem na początku gry i jeszcze nie wyrobiłem zdania, ale na razie gra się nieźle. Oprócz tego, ciągle gram w Planescape Torment Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi