Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co męczycie na kompie

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 351,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

Ta gra to ZUO, nie graj w nią ;)

Opublikowano

w sumie wczoraj przez nią nie spałem ;) nad ranem zalałem yerba mate tylko i grałem dalej, ta seria ogólnie jest straszna - pamiętam jescze na PSX w pamiętną "dwójkę" też dużo się grało.

Opublikowano

popieram :] ta gra powinna lezec w Sevres jako wzorzec "syndromu jeszcze jednej tury" :)

popykuje w Mirror's Edge - gdyby nie to, że kolega w to grał to po trailerach nigdy bym sie nia nie zainteresował bo zamiast tego swietnego zapylania jak parkurowiec było tam tylko strzelanie ( a nie oszukujmy sie że ten element troche zassysa w tej grze :/ ) . EA nie potrafi robic trailerow :/

no i ARMA 1 i 2 - genialny nastepca Operacji Flashpoint :] . COD jest dla dzieci :P <trzyma_garde_czekajac_na_atak_fanbojów>

Opublikowano

ARMA jest dla dzieci :potter: <gracz Project Reality>

Opublikowano

Cały czas BF:BC2

oraz Trine - bardzo przyjemna gra w starym stylu, może zbyt łatwa, ale wciągająca gra logiczna/platformówka. Polecam.

Opublikowano

Niedługo zacznę przygodę z serią Mass effect. I mam pytanie jak jest zoptymalizowana jedynka? Mam Radka x1650xt , procka 3.0 i 2GR Ramka, Winda 7. Wiem, że słabiak ale może się uda ;p

Opublikowano

Ukończyłem nowego Splintera teraz pora na Mini Ninjas. Czasem jakiś meczyk w Football Superstars/PES 2010. Mozolne wbijanie lvli w Maple Story.

Opublikowano

BF:BC2

World of Tanks

NavyField

GTA IV : EfLC

Opublikowano

Skończyłem kampanię Imperial Guard/Eldar w WH40K: WInter Assault, teraz czas na Chaos/Ork.

Gram też w C&C Renegade - za(pipi)iście frustrująca gra ;]

Opublikowano

Star Trek Online - teraz non-stop, bardzo fajny mmorpg, walczy się ludzikiem i statkiem wiec jest nie zanudza choć brakuje mi trochę farming/grinding

Left 4 Dead 2 - jak zwykle od czasu do czasu trzeba pozabijać trochę głupich zombie

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

Sniper - Ghost Warrior. Zobaczymy co z Tego wyjdzie, szykuje się coś ala Sniper Elite.

Opublikowano

Grałem trochę u kolegi i nie podobało mi się zbytnio. Grafika bardzo ładna (+ dżungla, efekty, - modele postaci) Ogólna mechanika rozgrywki taka nudna i budżetowa. Wolał bym więcej skradanki i cichych akcji a nie takiej prostej sieczki. Snajper się nie wychyla a tu jednoosobowa armia ze snajperką do walki szturmowej.

Teraz instaluje pożyczone PoP Zapomniane Piaski i Stranglehold :)

Opublikowano

Silent hill 2: The Director's Cut - autentyczny, prawdziwy strach :pinch:.

Opublikowano

Wciągnęła mnie jedynka Mass effecta! Jak na razie gra jest wyborna. Działa średnio ale mi to nie przeszkadza(dwójka ma o wiele większe wymagania?). KLIMAT! Szczególnie soundtrack, taki surowy, typowy dla sf, cudeńko.

Opublikowano

Stranglehold poszło w odstawkę. Liczyłem na coś lepszego a nie plastikową arkadówkę. Zostało dokończyć PoP . Sprawdze jeszcze Juiced 2 i pokatuję MŚ w patchu GamingAccess World Cup Patch do PES 2010 :smile:

Opublikowano

Trine - porządna platformówka, oby więcej takich.

Opublikowano

W(pipi)iam się na kampanię w Dark Crusade ;]

No ja (pipi)e

Opublikowano

Dead Space - klimat miażdży

WoW - od dawna, ale to jest "wieczna" gra

Torchlight - świetny klon diablo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

GOTHIC 3!

absolutna rewelacja od strony swiata i rpg, ladna grafika ale... tez pare błędów i czasami potrafi frustrować, ale mnie wciągnęła, kupilem ostatnio i kaski nie żałuje, gra któś ja jestem aktualnie w Nordmarze.

Opublikowano

Ja kiedys gralem i polecam robic kazdego sejwa na oddzielnym slocie bo gra jest naprawde niedopracowana i sejw sie moze np zepsuc wiec jak masz jeden to lipa. Ja tak mialem po kilkunastu godzinach rozgrywki i pozniej musialem grac od nowa. Pod koniec nie chcial mi takze "wskoczyc" jeden z glownych questow wiec znow musialem wgrac sejwa gdzies sprzed 8 godzin.

Ogolnie zaliczenie tej gierki to spora meczarnia, ale za to klimat zabija i nie pozwala sie od niej oderwac.

Opublikowano

Wrocilem do doty,tak wiec:

Dota - non stop

civ 4

football manager 10

alienswarm