Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 401,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Jak nie działa jak działa :)

pewnie masz za słabego kompa :/

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

bKo3Qmt.jpg

przepraszam panowie,, windows wasyl mi sie zawiesił. 

Opublikowano

wzialem bialko hi-tec c6. dobry wybor?

Drugą torbę jem, brak efektów gastrycznych, smak ok. Coś Yeti wspominał o domieszce kazeiny (20%), ale pół torby mi zostało i zmieniać mi się nie chce.

Opublikowano

wzialem bialko hi-tec c6. dobry wybor?

Zjadłem trzy puchy, współlokator półtorej puchy (2.25kg). Wanilia i czekoladka bardzo dobra, 'ciastko z kremem' z mlekiem jeszcze ujdzie. Z wodą czy jako dodatek do owsianki wykręca mordę. Badania w Hamiltonie wykazały ostatnio około 84% białka (nie kojarzę czy to w masie suchej). C6 chyba nigdy nie pogoniło mnie na kibel.

Teraz szamię na zmianę HiAnabol od HiTeca (to z dodatkiem soi) - badania wykazały prawie 90% białka (tak samo nie wiem czy w suchej masie) , jednak soją mocno podjeżdża. Brak rewolucji żołądkowych. Smakowo z mlekiem dobre, z wodą ujdzie - nie przepadam za soją. Rosnąć rosnę, pozostaje wierzyć producentowi, że są zachowane normalne proporcje WPC, WPI do soi.

EDIT: Zazwyczaj stosuję do suplementacji WheyC6, natomiast po treningu spożywam HiAnabol.

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Co sądzicie o białkach przeznaczonych na noc ? Warto takie brać, jeśli chce sobie spijać 2-3h po kolacji ? Może polecicie coś w lepszego ?

Opublikowano

Jak wyżej. Jak na razie nic lepszego na noc niż combo twaróg-oliwa nie wymyślono :)

Opublikowano

To chyba nie jest odpowiedzią na jego pytanie. Jeśli liczy kalorie, to jest jak najbardziej. Jeżeli bardziej na luzie, to już spokojnie można jeden jak i drugi śmiało wszamać imo.

Opublikowano

A możecie zapodać jakiś przykładowy twaróg? Najlepiej konkretnej marki.

Opublikowano

Polecę te dwa jeśli chodzi o markowe

1610a.jpgMazurski-smak-Twarog-poltlusty-klinek-56

Półtłuste wg mnie najlepsze, bo nie są tak suche jak "lekkie". Jednak 1# zajmują twarogi nie paczkowane, sprzedawane na wagę. Delikatny, smaczny i nie jest suchy jak te sklepowe produkty. Wytrzymuje też sporo. Trzeba jednak wypróbować z kilku miejsc, by mieć swoich ulubionych producentów, bo można się przejechać na niektórych

Opublikowano

W sumie ile dasz rady/masz możliwości. Ja wieczorem zjadam ok 100-150g z 200g jogurtu naturalnego. Fajnie się to komponuje (nie jest suche), a jest sporo możliwości żonglowania dodatkami: owoce (np zmielone truskawki), cynamon czy odrobina dżemu, a efekt smakowity ;)

Opublikowano

A jeszcze jedno mam pytanie. Ile taki twaróg ma gram białka w 100g produktu ?

Opublikowano

A gdzież to podział się nasz lokalny anty nabiałowiec ze swoją hipotezą wchłaniania się tylko 50% białka z twarogu? Zaspał czy opuścił nasze szeregi? xD