Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

No niby smakowe było. Ale ze smakiem to miało niewiele wspólnego :)

Ja obecnie po treningu wale te białeczko. Niedrogie a dobre, no i smak kokos świetny.

peak-delicious-whey-bagjpg34471.jpg

hej, no to kupiłbym takie, ale patrze - 1kg,na ile to starcza? 

w dawkowaniu 3x dziennie po 30g, wychodzi niecałe 12 dni o.o

sa tez bundle 3x 1000g za 200 zł, może to lepiej kupić?

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 401,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Nie musisz brać trzy razy dziennie. Po treningu wystarczy ewentualnie rano do śniadania jak masz braki w diecie.W innym wypadku takie paczki to słaby interes hehe. Producent oczywiście chce byś kupował jak najwięcej.Twój wybór.

Opublikowano

PEAK ma w Polsce firmę córkę Hi-Tec,jak nie dbasz o jakość to kup od nich,3 kg białka za 200 zeta?Albo aminogram ubogi albo dosypki(soja,pszenica).Mi 900 gram styka na 3 miechy,bo piję tylko po treningu a tak to tylko żarcie.

Opublikowano

to moze coś innego mozecie polecić? 

opinie ten peak co podal kanabis ma dobre..

jeśli chodiz o dawkowanie to mi by odpowiadalo brac w trakcie dnia i po treningu/na noc.

Opublikowano

Ja biore tylko po treningu i jest ok.

Opublikowano

@Banny

http://allegro.pl/uns-mass-shocker-2-5000g-gainer-aakg-shaker-kurier-i4015640965.html

Dobra cena, kurier wliczony. Smak truskawkowy bierz, z 500 ml mleka chudego bierz, rozpuszczalnosc 4/5.

Opublikowano

Mleko przez laktozę psuje cały  skład tego gainera.

To znaczy? Prosze jasniej. Co z nim nie tak? Nie ma co liczyc na niego w kwestii budowania masy czy co?

Opublikowano

Najsilniej zatłuszcza z wszystkich węgli,powoduje problemy jelitowe,jest silnie glutogenne(podlany wygląd skóry,"gile" w nosie)

Opublikowano

Samemu robić gainera i pić na wodzie.Zmielić sobie płatki owsiane,rodzynki,orzechy w młynku od kawy na proch,kupić sobie białko i samemu mieszać.

Opublikowano

Kurwa dzisiaj mam takie sranie i nabieg do kibla, ze nie wiem co sie dzieje. W ogole od kiedy ja pije raz/dwa dziennie to mam takie bulgoty w kichach i gazy (hehe), ze moge zamiast na skrzypcach grac na zwieraczu symfonie. Moze po tej odzywce, albo fakt, ze moje kichy w ogole w roku mleka nie dostaja, moze do kawy raz w tygodniu. Huh. Napisalbym wam wiecej ale ide do kibla, mam nadzieje, ze za jakis czas sie przyzwyczaje.

BTW. jakbym zamiast mleka lal wode do tego gainera mogloby byc lepiej z brzuchem?

Edytowane przez 2razyjot

Opublikowano

wujaszek, ja nie moge nawet łyka mleka wziac, bo sraka gwarantowana

spróbuj pic z wodą i zobacz co się zmieni ;)

Opublikowano

Mącicicie temu biednemu papamenowi w głowie. Wujek kup jakies dobre białeczko a odpuśc gainera, ewentualnie carbo dokup i bedzie najlepiej.

Opublikowano

Hehe, spoko kabanosie, jak sie za bardzo pogubie to zapytam. ;) Dzisiaj odstawilem mleko i pozegnalem problemy z zoladkiem. Zaraz sprobuje na noc odzywke z woda i bedzie to crash test dla zoladka.

Opublikowano

chyba już tu o to pytałem ale nie mam czasu przekopywac się przez tone postów

jestem ostatnio zajechany na maxa - żadnego dnia wolnego w tygodniu, nauka po 5/6h dziennie do 1/2 w nocy i co za tym idzie ~5h snu (optymalnie czuje się po 10h snu :confused:)

nietrudno się domyślec że szukam czegoś na pobudzenie i lepszą koncentrację (w ciągu dnia, na treningach jest spoko)

pewnie jakiś żartowniś napisze że amfetamina, ale liczę na to że ktoś zarzuci jakąś pomocną radą ;)

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

@maciucha - organizmu nie oszukasz i chocbys jechal na najlepszym prochu albo mecie (u nas nieosiagalna) to w pewnym momencie kumulacja cie zje nie wspominajac o powaznych zmianach w glowie, nastawieniu do swiata czy samej silowni. Zalecam przetrwac ciezki okres i spac jak najwiecej, ewentualnie w koncu twoj organizm sie przestawi ale chocbys pompowal efedre albo siarczany czy pseudoefedre to i tak bledne kolo. Nie ma dobrego srodka na zastapienie snu i zmeczenia.

Opublikowano

w takim trybie jade już 3 miesiąc, a jeszcze 2 przede mną i szukam czegoś co pozwoli mi efektywniej wykorzystac czas, bo miewam ostatnio często tak że podczas nauki dostaje 'freeza' i po jakiś 20 minutach orientuję się że bezczynnie gapię się w ściane (nie myśląc o niczym konkretnym) zamiast czytac.

Edytowane przez maciucha