Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

W jakie suple warto zainwestować? Wróciłem na siłownie po 2 letniej przerwie na bieganie i po miesiącu treningu zastanawiam się nad zakupem paru odżywek. Póki co używam tylko białka serwatkowego po treningu z racji że konkretny posiłek mam możliwość przygotować najszybciej 2 godziny po wyjściu z siłowni. Białko traktuje bardziej jako jedzenie niż suplement. Dietę mam dobrą bogatą w tłuszcze i białko mało węgli i jestem raczej zwolennikiem dostarczania pożywienia, minerałów, witamin itp. w ramach normalnych posiłków, niż z odzywek dlatego zależy mi tylko na najpotrzebniejszych.

Myślałem nad BCAA tylko przed treningiem, po białko (+banan), witaminy i omega3 codziennie po 1 tabletce. Będzie ok?

To, co proponujesz jak najbardziej wystarczy. Nic więcej nie trzeba dodawać. Za jakiś czas może kreatynę, jeśli będzie Ci zależało na większej masie i sile.

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 401,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Ostatnie badania pokazały że kreatyna nawet na dłuższych dystansach się sprawdza,szczególnie w ich końcówce jak już nie mamy glikogenu,jedynie na 800 m biegając nie przyniosła widocznej poprawy.

Opublikowano

Mój ostatni filmik zauważył Ostrovit i dziś przysłali mi 0,9 kg białka o smaku szarlotki i 1 kg masła z fistaszków bym nakręcił nowy filmik z ich produktami.

Opublikowano

Litwin ciśnij ten temat dalej - węszę, że niebawem będziesz współpracował z tą marką nie tylko za białeczko. $$$$ :D $$$$

Opublikowano

POKA FILMIK

Opublikowano

Dawid dziwię się, że ty na to nie wpadłeś nigdy. Łatwe hajsy, drugim Warszawskim koksem zostaniesz, bajerę masz, głos klasa, prezencja wiadomix - kurwa, co ty tu robisz?

Opublikowano

Litwin? Moj e-kolega od zawsze!

Opublikowano

Litwin? Moj e-kolega od zawsze!

Jo białka pewnie chcesz ;)
Co ty, przeciez to jest jakas wjyebka ten ostrocostam xdddd
Opublikowano

Na SFD 5kg białka All Nutrition + opakowanie BCAA gratis za 220 zł.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Czy ktoś korzystał i ma wyrobioną opinię o SFD - WPC Protein Econo?

Opublikowano

2 kg wpc ostrovia 80.eu smak waniliowy za 90 zików. Polecam, jest piana ale wchodzi gładko. W tej cenie i składzie lepszego nie ma.