Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywki, Gainery itp.

Featured Replies

Opublikowano

Wpisuję wszystko co zjem w fatsecret i razem ma być ok 150g białka, a z czego się uzbiera to na to nie patrzę.

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 402,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to mówiłem do ogóra ty cygańska niedomyta spyerdolino. jak gada z jetim na razie to niech gada. a ty szczym ryj remizowy kmiocie discopolowa podróbo cwela bo nic nie zamykałem tylko odpowiedziałem koc

• dobra zaczekaj (pipi)o bo obieram ziemniaki i wstawiam wode zaraz ci odpisze

• Garnier dobra firma, moje włosy po niej zawsze są świetnie odżywone.

Opublikowano

Rob jak uwazasz , taka podpowiedz tylko ze te 1,8 czy 2g bialka na kmc przyjelo sie raczej zeby jesc z pelnym aminogramem czyli jednak typu wlasnie mieso, jaja. W czekoladzie w calej tabliczce masz jakies 4 g bialka w dodatku strasznie chu.jowej jakosc bo glownie z mleka i troche kakao.

Takze jednak zwracalbym na to uwage jesli jesz czekolade kosztem chyba najlepszego bialka dla czlowieka czyli jajec. To sa detale ale wierz mi ze w tym sporcie aprawde detale czesto graja istotna role, sam wiem po sobie bo mam dluzszy staz a z wygladem bywalo roznie kiedy nie dbalo sie o wlasnie detale ;)

No ale wiadomo jak tu nie zjesc pysznej czekoladki zamiast nedznego jajca na twardo. Chyba ze mowimy o czekoladach typu 85% kakao tam juz jest inna gadka nawet myslalem o wlaczeniu do dietki ze wzgledu na wysoka zawartosc magnezu ale jednak inwestuje w nasiona kakowca.

Ostatnio kupilem sobie bo nie wytrzymalem kitkata o smaku masla orzechowego. O (pipi) jakie dobre :obama:

Opublikowano

Czarny mówi co innego

Edytowane przez kes

Opublikowano

Badania pokazują, że białko z ryżu(xd) daje takie same efekty co białko z serwatki. Pozamiatane :walec:

Ostatnio kupilem sobie bo nie wytrzymalem kitkata o smaku masla orzechowego. O (pipi) jakie dobre :obama:

Zaczyna się od Snickersa, później nie możesz wytrzymać i lecisz po Kitkata, później całe dnie myślisz o czekoladach, a może jakiegoś wertehrs original by zjeść jednego albo pięć i może żelki do tego. Się śmiejesz z IIFYM, ale to nie taka łatwa sprawa wliczyć 4 kostki czekolady i nie zjeść całej tabliczki na raz :/

Opublikowano

Czarny mówi co innego

o (pipi)a, znam typa z jednego punkowego forum, niezle sie wyrobil xd
Opublikowano

Badania pokazują, że białko z ryżu(xd) daje takie same efekty co białko z serwatki. Pozamiatane :walec:

Zaczyna się od Snickersa, później nie możesz wytrzymać i lecisz po Kitkata, później całe dnie myślisz o czekoladach, a może jakiegoś wertehrs original by zjeść jednego albo pięć i może żelki do tego. Się śmiejesz z IIFYM, ale to nie taka łatwa sprawa wliczyć 4 kostki czekolady i nie zjeść całej tabliczki na raz :/

Ale ja sie nie smieje jesli tak robisz to szacun bo dla mnie to byloby niewykonalne. Zjesc 3 tabliczki czeko, zjesc jednego dzypsa, nie zjesc calej blachy ciasta tylko kawalek. IMPOZIBLE!

Dlatego jednak tego nie robie a jak robie to bardzo rzadko bo jednak jak juz kiedys pisalismy cukier uzaleznia mocno psychicznie. Jak nie jesz to i ci sie nie chce ale jak sprobujesz to potem mozna kilka dni tak leciec. Kiedys sam tak mialem ze jak zjadlem w nocy po przebudzeniu zalozmy batonik to potem sie budzilem kilka dni i ni chu.ja nie zasnalbym jakby nie przegryzl. Dlatego lepiej zappbiegac niz leczyc

Opublikowano

Wcześniej tak piłem, bo miałem imprezy w jelitach. Teraz chciałem wypić na raz z kreatyną, ale tak śmierdzi, że myślę że się zepsuło i póki co nie biorę, myślę czy nie wyrzucić. Amino Power L-Arginine SFD. Następnym razem chyba cytrulinę wezmę.

Tak śmierdzi bo to zhydrolizowany aminokwas,czyli wstępnie strawiony by szybko się wchłaniał.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepiej D3 + MK2, najlepsza wchłanialność. Ja kupuję 100 tabsów od Ostrovit za 24 zł ze sklepu SFD.

Opublikowano

wzialem rhodiole na probe, 2 miechyb łykałem, teraz odstawilem i zadnej roznicy nie czuje.

Opublikowano

To wezme ostrovit z kfd bo bialko tez przy okazji zamowie. Jakies pare miesiecy nie biore zadnych witamin i sie kijowo czuje mimo ze owoce regularnie jem.

Opublikowano

to juz mulitwitaminy z olimpu nie wystarcza?

Ja biorę d3 do wspomagania tarczycy.

Opublikowano

to juz mulitwitaminy z olimpu nie wystarcza?

No nie bardzo jak popatrzysz na stężenie witaminy D.

Opublikowano

Serio jest taka potrzeba w lato na przyklad?

Hiperwitaminoza czasem gorsza od niedoboru

Opublikowano

Serio jest taka potrzeba w lato na przyklad?

Hiperwitaminoza czasem gorsza od niedoboru

D3 nie jest toksyczna,podawali nawet po 100 tys j kobietom w ciąży i nic.No i u nas w lato musiałbyś stać na samych gaciach miedzy 12 a 14,by ze słońca wytworzyła się odpowiednia ilość.

Opublikowano

na opakowaniu napisane ze jedna, nie przeginaj, to nie cukierki.