Opublikowano 9 marca 201411 l WPC kupuje się po to by się szybko wchłaniało,mleko spowalnia ten proces w dużym stopniu przez kazeinę zmieniając przy tym profil aminokwasowy(WPC nie zawiera kazeiny a tylko serwatkę),do tego jak ktoś ma problem z laktozą to go przeczyści,no i laktoza powoduje podlany wygląd mięśni(właściwości glutogenne)kazeina zresztą też.
Opublikowano 9 marca 201411 l Z bólem serca, ale będę musiał się przestawić z picia odżywek z mlekiem na wodę. Gainer jeszcze jakoś mi wchodzi, ale białko z wodą powoduje u mnie trochę odruchy wymiotne. Szczęście takie, że rzadko piję, więc nie ma lipy.
Opublikowano 9 marca 201411 l Kub białko dobrej firmy nie uns i róznica w smaku między robionym z woda a mlekiem będzie nieznaczna.
Opublikowano 9 marca 201411 l Z wodą próbowałem niegdyś Olimp i whey 100 od Treca, więc dobre jakościowo były.
Opublikowano 9 marca 201411 l Tyramisu na wodzie jest super,teraz nie rozumiem jak można pić na mleku.
Opublikowano 10 marca 201411 l Kub białko dobrej firmy nie uns i róznica w smaku między robionym z woda a mlekiem będzie nieznaczna. Prosze Cie, najpierw je kup. Aktualnie mam banana i jest za(pipi)isty. Konsystencja szejka z mc(pipi), smak swietny, nie pieni sie, za to cene dla mnie bomba, porownywalne z kfd.
Opublikowano 10 marca 201411 l Miałem białko z kfd. Życie mnie nauczyło że za produkt dobry jakościowo trzeba zapłacić w kązdej jego dziedzinie. No własnie uns to poziom kfd aha, prosze cie, no podobno białko sojowe jest bardzo smaczne Edytowane 10 marca 201411 l przez kanabis
Opublikowano 10 marca 201411 l Tyle że KFD to żaden wyznacznik jakości,pianoza straszna,chemiczne posmaki.Najsmaczniejsze białko jakie piłem to był wymieszany bananowy Lean Dessert z BSN z 20 gramami Ostrowii,dużo białka,pyszny smak,olej MCT i inne fajne dodatki.
Opublikowano 10 marca 201411 l No własnie o tym pisze że powoływanie sie na jakość kfd to groteska IMO. Te z peaka które pije teraz jest smaczne ale najsmaczniejszy był chyba matrix syntraxa chociaż kiedys piłem fitmaxa i tez było bardzo dobre Edytowane 10 marca 201411 l przez kanabis
Opublikowano 10 marca 201411 l A to tylko bialko. Na Kfd czy Uns nie narzekam. Liczy sie aminogram i to ze wiem co w tym jest. Reszta to podrobki supli z USA i innych przereklamowanych odzywek. Nie wspominajac ze wiecej sie placi nie za proch, tylko pudelko, etykietke i "firme".
Opublikowano 10 marca 201411 l Najlepsze bialko to z 5 lat temu od sni czy san pilem volume mass 5.0 czy cos takiego. Uns daje rade zasadniczo, takie 4/5 ogolnie.
Opublikowano 10 marca 201411 l A to tylko bialko. Na Kfd czy Uns nie narzekam. Liczy sie aminogram i to ze wiem co w tym jest. Reszta to podrobki supli z USA i innych przereklamowanych odzywek. Nie wspominajac ze wiecej sie placi nie za proch, tylko pudelko, etykietke i "firme". Niby racja,ale białko to odżywka a nie suplement że bierzesz go gram czy dwa,musi smakować,bo nie dasz rady pzrejść przez całą puszkę.Do tego są odzywki w których zgadza się aminogram i smakują dobrze.
Opublikowano 10 marca 201411 l Nie wiem co za francuskim piesem trzeba byc zeby komus kfd czy uns nie smakowalo. Lepiej kupic to samo z naklejka AMERIKAN FORMULA NEW SUPER MASS i od razu smakuje lepiej, kosztuje drozej ale ego polechtane.
Opublikowano 10 marca 201411 l Nie wiem czy Ostrovit łapie się do twoich przydomków,ale jeżeli tak jest to jestem francuskim pieskiem.
Opublikowano 10 marca 201411 l Jadlem drogie bialka. W tym z FA i zmeczylem puszke kwestia smaku. Lepiej mi wchodzi kfd i uns choc Peak Whey Delyszys nie ma sobie rownych. Mutant Whey tez, ale ceeeeny. Wole wydawac na zarcie i kupic raz na miech albo prawie 2 miechy dwa worki KFD, ogrom smakow. Orzech Laskowy to poezja no i mam rzut beretem do Silesii zeby kupic w takiej samej cenie co na stronce. Edytowane 10 marca 201411 l przez ChevChelios
Opublikowano 10 marca 201411 l FA i Mutant Whey to nie pewne białka,w jednym mnóstwo cukru a w drugim nie pewny aminogram.
Opublikowano 10 marca 201411 l Jestem chyba jedynym człowiekiem , który woli odżywkę bez smaku zalaną wodą.
Opublikowano 10 marca 201411 l Ja w pewnym okresie zjadłem 15 kg naturalnej Ostrowii,jak 5 kg było za 120 zeta.
Opublikowano 10 marca 201411 l Ja tylko woda, byl okres ze czasem z mlekiem ale po jednym przeczyszczeniu olalem sprawe i mleko ktore mi nie siedzi. Edytowane 10 marca 201411 l przez ChevChelios
Opublikowano 10 marca 201411 l Chyba bede musial przejsc na wode, ciezko ogarniam laktoze.Strasznie wydyma mi brzuch i mam uczucia jak co lezy mi na zoladku ;/