Juchy 24 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 krosowanym w zestawie z xem nie jest krosowany wiec odpada Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 krosowanymw zestawie z xem nie jest krosowany wiec odpada hm ja lacze tym kablem z zestawu i smiga Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Ja też mam połączenie kablem z zestawu i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza
mike.mayers 0 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Jeśli masz w kompie Gigabitową kartę sieciową to możesz użyć obojętnie jakiego kabla, może być krosowany ale na tym z zestawu też będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) pytanie bylo ogolne (zero szczegolow co do karty) wiec i odpowiedz tez byla ogolna (nie zaleznie co by mial na krosowanym zawsze bedzie ok) jak karta ma autokrosowanie to oczywiste ze i normalny podejdzie, do tego ta opcja sluzy przeciez... Edytowane 4 Stycznia 2008 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 ma ktos jakies linki ze bylo widac roznice miedzy zwyklym tv a lcd szukalem w googlach i nic nie znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Nie łatwiej zobaczyć HD w jakimś MM czy Saturnie? SDTV a HDTV to ogólnie tak, jakbyś wyświetlił zdjęcie na zwykłym telewizorze i porównał z tym jak wygląda na monitorze komputerowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 widzialem jak wyglodaja gry na lcd wszystko sie swieci i jest cacy ale chcialbym zobaczyc wlasnie te roznice i czy ma sens granie na zwyklym tv zeby niebylo rozczarowania Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) ma ktos jakies linki ze bylo widac roznice miedzy zwyklym tv a lcd szukalem w googlach i nic nie znalazlem http://forums.prophecy.co.za/f65/sdtv-vs-h...son-pics-21757/ wpisz w googlach "hdtv and sdtv comparison", a znajdziesz cale multum : ) Edytowane 6 Stycznia 2008 przez ShtaS Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 teraz juz znalazlem dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Co potrzebuję by podłączyć DS2? Czy potrzebuję przewodowego pada by przejściówka się skonfigurowała jak w przypadku switch'a z gniazdami do klawierki i myszy? Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) Mam pada do xa konsole kupilem zaraz przed swietami baterie sa prawie pelne a nawet jak nowki wsadze to nie wiem czemu ale podczas gry mi sie pad wylacza. na poczatku bylo to bardzo zadkie zjawisko ale teraz to robi sie o bardzo wk#$^&@ zwlaszcza grajac online czy ktos mial z was podobny problem i wie moze jak to rozwiazac? sproboje dzis i zobacze. kupie jakies dobre bateryjki... Edytowane 8 Stycznia 2008 przez wielad Cytuj Odnośnik do komentarza
superment 6 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 ja w takim przypadku wymieniam baterie i wszystko dziala ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 mam ten problem, klapka z bateriami odstaje jakies 2mm no i jak gram to jest spoko i dziala ale jak np podczas gry potrzasne padem, lub postukam/dotkne obudwe baterii to pad z reguly sie odłącza , why? nie ma na to jakiejs rady oprocz tasmy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Mam podobny problem z tą klapką, może nie odstaje na 2mm, ale jak próbuje ją bardziej wcisnąć to pad się odłącza. Moim zdaniem jakość padów się pogorszyła, pad z premierowej konsoli AD 2005, nie miał tego problemu, poza tym był wykończony takim dość ładnym błyszczącym plastikiem. Teraz jest zwykły szary plastik. Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 superment pomoglo, jak narazie. ale troche bez sensu tamte jeszcze sa dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
superment 6 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 nie sugeruj sie kreskami w baterii wyswietlanej w dashboardzie, mi czasami baterie rozladowywuja sie przy wyswietlancyh 2 kreskach ( wiem bo sprawdzam na innych urzadzeniach ) Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 no musze sie z Toba zgodzic, 2 akumulatorki niby powiedzmy 2000mAh za 15zl nie wróżą niczego dobrego ;]. Co do pada do podobno wysylaja nowy, bez odsylania starego.. Cytuj Odnośnik do komentarza
superment 6 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 jezeli chodzi o akumulatorki to mam energyzery i trzymaja ladnie, kiedys jakos okazyjnie kupilem aku hama w media markt za smieszne pieniadze i trzymaja duzo lepiej niz markowe energy. moge je smialo polecic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Polecam Quick Charge Kit oraz Battery Pack - śmieszne pieniądze, zero stresu, maksimum użyteczności. Na jednym aku gracie, drugi czeka w gotowości - jakby co wymianka w 5 sekund, ładowanie zajmuje 2h. Kupiłem rok temu i nigdy nie wrócę do aku "paluszków"... Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 hmm mam pytanie. jak to jest z tym full hd w x360? konsola obsluguje normalnie full hd? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Tzn? Możesz ustawić normalnie 1920x1080, czyli Full HD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 pytajacy zapewne mial na mysli czy przestawiajac na fullhd czyli 1080p i jak wlaczy sie dowolna gre to taka rozdzialka zostaje dalej czyli HANA skaluje obraz do 1080p czy przelacza sie jednak w inny tryb np. 1080i (bo to najczesciej max w jakich sa gry) Snejk: czy o to Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
wolek92 4 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Kurde przez przypadek zablokowałem komunikacje z kolegą. Możecie mi powiedzieć jak to odblokować ? Z góry dzięki ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebastian PL 1 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 1 jak zgrac muze z mp3jki lub filmiki na dysk ? 2 lub chociazby muze w formacie mp3 z plyty na dysk ? 3 czy moze tylko mozna zgrywac audio na dysk ?? 4 nie moge przenisc niektorych save z memorki na dysk nie wiecie dlaczego sie tak dzieje ?? 5 idzie skopiowac zjecia z plyty na dysk badz film dvd jakis nie wspomne juz o grze ;] ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi