Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 640,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Kazub cierpi na bigoreksje :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
img0508cq.jpg
Opublikowano

Duże masz rączki jaczes

Opublikowano

Kawał byka, zazdroszcze. Przypomnij prosze, jaki staż?

A ja znow chudne, od wtorku prawie nic nie jadlem, (pipi)a, zapalenie gardla :/

Opublikowano

Dzieks, mi tez zlecialo, bo jadlem dwa posilki dziennie na wczasach ;f

Jesli chodzi o staz to gdzies przez 5 lat zrobilem 30 kg, czy jakos tak - nie pamietam dokladnie. Wczesniej robilem tez jakies pompki itp sytuacje.

Opublikowano

świetnie jasiu, naprawde świetnie :good: .

Opublikowano

Fenks gajs!

No wczoraj na wadze 96,5.

Opublikowano

przy jakim wzroscie?

powiedz, z łatwoscią ci takie łapki rosły czy szło powoli i mozolnie?

Opublikowano

187/8.Bardzo powoli. Nie wiem czy mialem 30 cm w bicu jak zaczynalem :rofl2:

Opublikowano

a taaak, pamiętam , miałes długie włosy i wyglądałeś jak stereotypowy nerd : -)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Obecna forma.

89436506.th.jpg

42455685.th.jpg

94319150.th.jpg

27864800.th.jpg

71618379.th.jpg

66064807.th.jpg

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dla mnie wygrywa temat dwa razy, a potem jeszcze raz.

Opublikowano

Oj tak, Yeti kozak. Brakuje tylko pozy bicepsy przodem. Rozumiem, że bez koksu ? Jakie suple ? No i jak robisz rozpiętki ?

Opublikowano

Czy bez czy z nim to nie ważne bo wygląda dobrze,masz gęste masę,dobry tur :P

Opublikowano

Yeti, pozamiatane. "Belchatow, miasto lidera".

Wymiary, waga, staz itp itd?

Opublikowano

miazga, barki jak kule od kręgli.

Opublikowano

Od razu dam mu plusa, żeby w ciemnej uliczce nie być bez szans. Je*any Conan Barbarzyńca!

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Na początek dzięki wszystkim za miłe słowa.

Rozumiem, że bez koksu ? Jakie suple ? No i jak robisz rozpiętki ?

Nigdy na poważnie nie zastanawiałem się nad koksem, nawet tym się nie interesowałem. Ostatnio podczas wymiany poglądów między yaczesem i Litwinem trochę o tym poczytałem, ale moim zdaniem to już zabawa z wyższej półki. Wole nie ryzykować, ciężkim i żmudnym treningiem też można coś fajnego osiągnąć. Poza tym nie planuje kupować ciuchów na zamówienie ;) (jeden kumpel ma z tym problem).

Co do supli, kreatynę brałem z cztery razy. Jak robiłem mase to zawsze gainer, ponieważ ciężko mi przytyć, a stracić zdobyte kg bardzo łatwo (wystarczy 2 tygodnie przeryw, nieco odpuszczę żarcie i masa z siłą leci na pysk, nie wspominam o piciu, bo to zdarza mi się rzadko). Ostatnio zamiast gainera kupiłem białko z BSNu Syntha 6 (genialny smak, jak szejki z mcd), ale w porcji jest dość duża ilość węgli więc to raczej bulk, mimo wszystko polecam, zwłaszcza dla osób, którym ciężko przytyć. Zawsze kupowałem jakieś witaminki, poza tym magnez i omega 3 z apteki (ogólnie zma apteczne). Od lutego do końca kwietnia łykałem BCAA i muszę przyznać, że to dobrze działa. Trenowałem 4,5 razy w tygodniu, zazwyczaj dość ciężko, ale moje samopoczucie było ok, nie czułem tego zmęczenie. Od maja jestem "czysty" (tzn. zero supli, tylko omega i magnez), trenuje nieporównywalnie lżej (tak aby zbyt dużo nie spadło podczas wakacji), a czuje się przemęczony, jakby przetrenowany, od poniedziałku 2 tygodnie przerwy.

Rozpiętki, zazwyczaj skos do góry hantlami (chcę poprawić górę klatki) i ściągania linek na wyciągu, od czasu do czasu rozpiętki w siadzie na maszynie. Klatka to chyba moja najmocniejsza strona, kiedyś robiłem ją dwa razy w tygodniu, później przez jakiś czas robiłem plecy dwa razy, a od września zamierzam katować nogi dwa razy plus zacząć brzuch, którego do tej pory w ogóle nie robiłem. Ogólnie jak chcę coś poprawić, to ćwiczę daną partie dwa razy w tygodniu. Dodam tylko, że jeżeli ktoś chce poprawić siłe na klatke, to jako czwarte ćwieczenie niech robi wyciskanie sztangi na płasko. Tak z 2 miesiące, później przeżucić to na pierwsze ćwiczenie. Zobaczycie kolosalną różnice.

Yeti, pozamiatane. "Belchatow, miasto lidera".

Wymiary, waga, staz itp itd?

186cm, waga 95,4. Planuje dobić tak do 100-105kg, zachowując taką sylwetkę. Nie wiem czy mi się uda, ale gdy pierwszy raz zawitałem na siłkę to ważyłem 60kg (szkielet :) ), a więc kolejny i chyba ostatni przystanek to 100-105kg. Staż trochę trudno mi określić, ale będzie z 5-6 lat. W pierwszy rok przytyłem 15kg, później przed długi czas waga stała w miejscu, zdarzały się przerwy i to dość liczne (brak chęci czy złamana ręka, noga). Wprawdzie powiedziawszy, to może od 1,5 roku poświęciłem temu znacznie więcej czasu. Wiecie, systematyczne treningi i żarcie. Diety nigdy nie prowadziłem, raz miałem już wszystko ładnie rozpisane, ale wprowadzić to w życie, to nie taka łatwa sprawa. Od września ruszam w 100% z dietą, mam nadzieję, że uda się ją trzymać, bo widzę po sobie, że dotarłem do takiego momentu, że bez odpowiedniej ilości kalorii ciężko o kolejne kg masy mięśniowej.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Taki bf bez diety? Kozak. Zobaczymy co to bedzie, musze Cie podgonic ;)