Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

82,5kg rano, zjezdzam do ok 79,5!

idzie ciezko jak pod gorke, machine man juz malo co daje, nie liczac smierdzacego potu..

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 640,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

I to mityczne światło lepiej uwypukliło muskulaturę ;) Nawet Kamil Stoch wyszedł nażyłowany, mimo że normalnie raczej płaski jest.

Ale tak poważnie, to 2013 najlepiej, goń efekty.

plan jest przegonić,  z nadzieja ze za miesiąc to się uda już

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

O to na bank poleci interwencja farmakologiczna ;) Bo tak szybko się do formy nie wraca.

Opublikowano

O to na bank poleci interwencja farmakologiczna ;) Bo tak szybko się do formy nie wraca.

Jesli człowiek zna swoje ciało, spędza wystarczająco dużo czasu na siłowni i je odpowiednio (byc kucharzem ma swoje zalety) a nie kłoci się z wszystkimi na forum o kalorie to dużo czasu tak naprawdę nie trzeba ;)

Opublikowano

Bez jaj,miech to za mało z tego co pokazałeś do tego co miałeś,bo mówimy tu o mięchu,a nie masie ogólnej.

Opublikowano

Pamiętam jak pytałem Zacharego Krajniaka o tym co sądzi o prohormonach i do dziś widzę przed sobą jego odpowiedź , która brzmiała "A o diecie i treningu słyszałeś?". Ta odpowiedź zmieniła moje życie teraz wiem że na dobrej diecie i treningu mogę kiedyś być kafarem. Więc nic mnie już nie zdziwi

Opublikowano

Sadze ze jesli mase ogolnal juz nadrobilem (co jest moim rekordem wagi) to przez nastepny miesiac ostrych treningow i malej redukcji to powinnem byc blisko celu...przynajmniej mam taki zamiar bo na poczatku czerwca jade na wakacje i trzeba na plazy dobrze wygladac hehe

Opublikowano

Pamiętam jak pytałem Zacharego Krajniaka o tym co sądzi o prohormonach i do dziś widzę przed sobą jego odpowiedź , która brzmiała "A o diecie i treningu słyszałeś?". Ta odpowiedź zmieniła moje życie teraz wiem że na dobrej diecie i treningu mogę kiedyś być kafarem. Więc nic mnie już nie zdziwi

Yhym,yhym bardzo mądrze odpowiedział.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

21buakk.jpg

1zxa1zp.jpg

Opublikowano

@Jaczes - doooooobrze wgladasz brachu. :D Ile lat tyrasz z ciezarami? Tak wygladac to jest w sumie cel, dalem sobie 3 lata zeby zobaczyc efekty bo slabo cwicze i na efekty wiem, ze bede dluuugo czekal. Obstawiam, ze po roku i tak pewnie skoncze z przepuklina i rzuce to w pizdziec ale zawsze mozna kolege pochwalic za wytrwalosc i checi. :bunny:

Opublikowano

No Czezik fajna sylwetka, troche bic mógłby być większy ale i tak jest wporzo <ok>

lux kaptur

Opublikowano

dopsz, bedziemy sie wozić po zakopanem. bujanie synchroniczne w stylu klasycznym

Opublikowano

Nie wiem czy bede mial czym bujac, zaczalem ostra redukcje ;f

Opublikowano

Kiedy Kanabis wrzuci swoje foto z niekonczacej sie redukcji ?
Jakos rok temu w marcu mialo byc za rok, ciagle wchodze w ten temat z nadzieja, ze zobacze jak wyglada ktos

kto wyzywal mnie od zwyklych smiertelnikow, ktorzy z silownia nie maja nic wspolnego.

Opublikowano

Nie zes.raj sie. Jak wrzuce to będzie

O jakiej niekonczącej sie redukcji mówisz? O tej która zacząłem 4 tygodnie temu? Aha

Opublikowano

No nie każdy ma prace na siłowni i czas żeby robić aero częsciej niz raz w tygodniu. I nie pier.dol bo w marcu rok temu to ja z odwyku wróciłem. Ćwiczyć zacząłem od maja. Foteczki będą, jestem bardzo zadowolony z efektów  

Opublikowano

Z nas obu to na razie Ty srasz, ale geba.
Miales byc gotowy z 2-3 miechy temu, wroc do soich postow, poszukaj.
Dla samego siebie, ja to olewam, po prostu czekam.

Ta wymowka z praca jest troche inwalida.

Pracuje na pelnym etacie, przygotowuje sie do slubu, mam zycie prywatne i nawet pogram z ziomami z psxe w Diablosa3.
Cwicze silowo 3x w tyg +3x w tyg HIIT. Chciec to moc. 

Cytujac naszego forumowego brusa li: NO EXCUSES

Opublikowano

Zjedz snickersa i nie pajacuj. Co mnie obchodzi co ty robisz? Wazne ze ja nie mam tyle czasu co ty, mam napięty harmonogram i żeby obrócić dziewczyne, zając sie księgowością, zamawianiem towaru, poćwiczyć siłowo i tak robie co moge a spoźniam sie na 10 do roboty. Jak miałem byc gotowy 2-3 mechy temu jak powiedziałem że dam foty za rok. Rok mija teraz, fotki tez niedługo beda planowałem robić aero 3 razy w tygodniu ale nie daje rady bo nie mam czasu. Ale wiadomo, ty masz przygotowania do slubu i dajesz rade , to ja nie dam rady? Zwykły cygan który handluje grami na straganie i ma przeciez w ch.uj wolnego czasu c'nie?