Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 643,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

@Yakubu - ciśnij tak dalej. :good2:

@Maus, KoBik i inni - chłopaki, sorras, że was zawiodłem ale zwyczajnie pozmieniało mi się ostatnio w życiu na lepsze i mam wyjebane najczęściej już. Nawet mi się dissów nie chce na Myszora pisać. Poza tym zakurw w robocie i hardkorowe temperatury, wróciłem i piję browara w upalny dzień. Forma będzie jak skurwysyn. :D Dobrego weekendu. :banana:

Pokaz im wujaszek! Ja w ciebie wierze

Masz dobry soundtack na siłke

Opublikowano

Najważniejsze, że ja wierzę w siebie ale życie mnie nauczyło żeby za bardzo się nie napalać i powoli brnąć do celu. Wiem, że w oczach większości będę taki, że idę na łatwiznę i produkuje wymówki ale często jak wracam z roboty nie mam siły na więcej niż zakupy i obiad, ale kondycję zawsze miałem kiepską. Anyway dam radę. :cool:

Opublikowano

Najważniejsze, że ja wierzę w siebie ale życie mnie nauczyło żeby za bardzo się nie napalać i powoli brnąć do celu. Wiem, że w oczach większości będę taki, że idę na łatwiznę i produkuje wymówki ale często jak wracam z roboty nie mam siły na więcej niż zakupy i obiad, ale kondycję zawsze miałem kiepską. Anyway dam radę. :cool:

No tak, jestes jedynym, ktory jest zyebany po robocie.

:pawel:

Opublikowano

No Dave z tym jest roznie. Jak kto siedzi na (pipi)e przy lapku to dla mnie dziwnym jest ze nie chodzi na silke. Obecnie od dluzszego czasu fizol plus 50min jazdy w jedna strone do roboty i czas sie wydluza. Plus zmiany i robie sie bardzo wasko z czasem i checiami do targania zelaza.

Opublikowano

Jak ktos chce szuka sposobu jak ktos nie chce szuka powodu ! Btw praca nazwijmy to umysłowo często bardziej wykańcza niż stricte fizyczna.

Opublikowano

Wykancza Ci miesnie? No nie sondze. Swego czasu umyslowo robilem. Sil na ciezarki mialem 100% wiecej niz obecnie. Owszem, bawilem sie w tym ale pozniej w robocie detka, a lezec sie nie da, ogladajac forumek. Ale rozumiem, ze wiesz jak zyje.

Opublikowano

W moim przypadku po pracy "umysłowej" jest wrażenie ogólnego wypompowania - szczególnie po dniu pełnym rozmów z klientami, ustaleniach specyfikacji itp. I to jest złudne, bo myślisz sobie "ale jestem padnięty, odpuszczę siłkę". A tak naprawdę mięśnie są pełne energii i gotowe do treningu, jeno spać się chce bo mózg zmęczony. Po dniu siedzenia na dupsku siłka to najlepsze co może być (a w nietreningowe jakaś trasa rowerem naokoło) zarówno dla mięśni jak i kręgosłupa. Fatalnie bym się czuł, jakby mój dzień ograniczał się do:

- wstanie z łóżka

- dupsko w auto

- autem do pracy

- wjechać windą

- usiąść na dupsku

- 8h później wsiąść w auto (aha, no i zjazd windą)

- wysiąść pod domem z auta, wjechać windą do domu

- usiaść przy kompie z browarem xd

Większość moich znajomych niestety żyje w takim trybie :/

Opublikowano

Takie czasy , łatwiej jest narzekać na brak czasu i siły niż zrobić coś z sobą .

Opublikowano

Kazub chyba pracuje fizycznie

Opublikowano

Nie mowie ze nie da sie bo praktykowalem ale zbyt malo czasu mialem na regeneracje. Az w koncu bark poszedl sie yebac, nie wspominajac o nadgarstkach. :/

Opublikowano

Wstaw fote. Chce widziec twoje cos ze soba.

(pipi) chalange accepted, zapuszczam klaki pod skrzydłami i ujawniam formę hmm 1 września !!!
Opublikowano

Czyli wsyzstko co na koksie zrobiles spadło? A niech to szlag!