Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Dobra fotki dla Croc-a i w sumie całej reszty bo nie planuję się już docinać,obecna masa 84 kg:

zsvngg.jpg2ps0qvk.jpg

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 640,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

No co ja mam mowic mi daleko ale moze kwestia zdjecia...ale tamte z 25 lat bylo chyba lepsze

Opublikowano

Dobra fotki dla Croc-a i w sumie całej reszty bo nie planuję się już docinać,obecna masa 84 kg:

zsvngg.jpg2ps0qvk.jpg

w gierki Ty grasz w ogole?

Opublikowano

No co ja mam mowic mi daleko ale moze kwestia zdjecia...ale tamte z 25 lat bylo chyba lepsze

Inne światło,inne hormony ;)

zsvngg.jpg2ps0qvk.jpg

w gierki Ty grasz w ogole?

Tylko Bf i Pes ;)

Opublikowano

co wy tacy wszyscy jesteście niemili dla niego? 

z tych samych powodów z których książe iktorn był niemiły dla toudiego. on jest jak korki taczer bez zespołu, więc wypada a nawet należy szydzić

Opublikowano

:D Kazub mistrz dziecinnych docinek. Brawo!

Swoją drogą właśnie zarzuciłem białeczko z twarogiem, leci placek z owsa i jaj i zaraz start na rower i przystanek nad akwenem, będzie dużo pływania i ruchu. :banderas: Waga prawilnie leci w dół, miska pilnowana. Wczoraj przez cały dzień chlali koło mnie piwsko i leciał tłuszcz z kiełbasy a pan Jakub jabłuszko, woda mineralna i kąpiele. Silna wola jest jakimś achievmentem w trudnej grze. :obama:

Opublikowano

Brawo tak trzymaj. Ja za to wczoraj duzo jakiegos crapu wrzuciłem :/

Opublikowano

Lit ty sobie możesz naprawdę na dużo pozwolić, tak że wiesz :)

Opublikowano

Na serio odkąd zostałem trenerem,czyli 3 lata,wcześniej to była 10 letnia amatorka w pełnym tego słowa znaczeniu.

Opublikowano

Ja 2 lata amatorsko, jak wujaszek.

Rok temu wrzucałem foty, w sumie teraz też by coś wypadało. Spompuję się i coś wrzucę.

Pamiętam, że jak miałem wrzucić coś rok temu, to dawałem z siebie wszystko, już nie mogłem podnieść, ale pomyślałem, że skoro mają mnie wszyscy zobaczyć, to dam z siebie wszystko. Nieźle mnie forumek zmobilizował.

Opublikowano

jak grzybiarz cos wrzuca, to ja po robocie wrzuce moja sucha klate po 8 tygodniach na dodatnim bilansie ;p

Opublikowano

Ja 2 lata amatorsko, jak wujaszek.

Rok temu wrzucałem foty, w sumie teraz też by coś wypadało. Spompuję się i coś wrzucę.

Pamiętam, że jak miałem wrzucić coś rok temu, to dawałem z siebie wszystko, już nie mogłem podnieść, ale pomyślałem, że skoro mają mnie wszyscy zobaczyć, to dam z siebie wszystko. Nieźle mnie forumek zmobilizował.

w listopadzie czy grudniu chyba cos wrzuciłeś i pamietam, ze wszyscy w szoku byli- zayebisty triceps i konkretna góra klaty. Padały nawet teksty o zaskoczeniu roku itp., dlatego mnie trochę zdziwiło to, co o swojej budowie wypisywałes ostatnio.
Opublikowano

Moja sucha klata, z 8 tygodni bedzie na dodatnim bilansie kalorycznym. Daje w spoiler zeby Kabi nie musial ogladac.

w7lok2.jpg

Opublikowano

U mnie wygląda to obecnie tak:

5bE78HJ.jpg

Staż na siłowni 4 miesiące  :yao:

Jako bonus życiowa forma pod maraton z września ubiegłego roku:

lAtGEjq.jpg

W planie porządna masa do stycznia i wycinka na wakacje. 

Opublikowano

Kes na tej drugiej focie wygladasz jakbys byl z jakiegos innego gatunku, albo planety

Opublikowano

Druga fota fatalna sylwetka maratonczyka to jest drama dla faceta. Pierwsza niezle niezle.

Opublikowano

u mnie trochę bida - jak widać na rękach pełno żył, czyli jestem chudzielcem :/

paker.jpg

W ogóle to chyba od siedzenia przed komputerem, mam jakąś skoliozę/kifozę/lordozę.