Opublikowano 5 października 201410 l Daję dzisiaj fotkę szarkowi,bo chciał zobaczyć klatę bokiem i QBH moją nogę
Opublikowano 5 października 201410 l Czy tylko ja widzę podobieństwo z twarzy u Litwina i Kanabisa? Mam nadzieję że tylko ty
Opublikowano 6 października 201410 l wpis obaj macie jakis cyganski pierwiastek w sobie Ja co najwyżej Litwiński
Opublikowano 9 października 201410 l Daję dzisiaj fotkę szarkowi,bo chciał zobaczyć klatę bokiem i QBH moją nogę
Opublikowano 6 listopada 201410 l litwin daje okejke XM daje pół okejki, bo jakbyś ruszył z ciężarami regularnie i mocno, to byś przykozaczył david z viktorem........
Opublikowano 23 listopada 201410 l Jedna z ostatnich fotek na masie-obecnie 81 kg: Dołożyłem węgli i od razu proporcje w pipke Dobrze że mimo wszystko na wywaliło boczków i w miarę separacja barków i czworobocznych jest.
Opublikowano 24 listopada 201410 l tylka juz nie pokazesz bo pewnie z du.py sito zrobione Akurat po tobie nie spodziewałbym się takiej retoryki
Opublikowano 24 listopada 201410 l Litwin jakie zerowe wyczucie ironi XD Toć dałem emota,co jeszcze miałem zrobić,napisać żart ?
Opublikowano 24 listopada 201410 l Maciuch - sorry za minusa, mam porannego parkinsona. Edytowane 24 listopada 201410 l przez XM.
Opublikowano 25 listopada 201410 l Ostatnio po dluzszej przerwie wrocilem na silke, trzeba troche sadla zbic