Opublikowano 7 maja 200915 l To ja bym też chciał Trochę się wypowiadałem w bieganiu i zrzucaniu brzuchola i na pewno napiszę jeszcze więcej
Opublikowano 12 maja 200915 l Dobra robota Kuba, teraz tylko pracować i patrzec, jak mięsnie rosna :-) Edytowane 12 maja 200915 l przez banny
Opublikowano 13 maja 200915 l kubuś ale podpis pod avatarem to bym chętnie otrzymał jesli to nie problem
Opublikowano 13 maja 200915 l sam podpis tak?? dla mnie to zaden problem;), ale to juz indywidualna kwestia samego usera, ja akurat mialem juz wczesniej taki ustawiony i przypadkowo zlozylo sie, ze grupa ma taka sama nazwe. no i ja Ci nie moge ustawic, musisz zglosic sie np. do Beziola, Micha, Ukjo, Fenixa czy Ryo. jezeli pytales o logo, to jest to niemozliwe, jest przyporzadkowane do grupy.
Opublikowano 16 maja 200915 l Ja myślałem, kto rozdaje te rangi kaleczące język angielski, a tu zaglądam i wszystko jasne.
Opublikowano 16 maja 200915 l Ja również przechadzałem się ostatnio po Internecie i zastanawiałem się nad tym, kto tak kaleczy język polski, lecz teraz już wiem: to Oni - wyznawcy kultu Stalina! No, ale oni pa-polski nie gawarjat. Edytowane 16 maja 200915 l przez Grzegosz
Opublikowano 29 maja 200915 l A kiedy przysięga? Wiece o co kaman, ktoś się pojawi z sadłem na forum, a będzie z grupowca born to fit, to będzie musiał wbić sobie wakizashi w wątrobę i wrzucić fotki tej akcji do POKAŻ SWOJĄ TWARZ. Jakieś twarde reguły ustalone muszą być, nonie?