Opublikowano 11 stycznia 200817 l biała czekolada nawet nie jest pełnoprawną czekoladą A niby dlaczego?
Opublikowano 11 stycznia 200817 l Autor O, wypraszam sobie. Może nie zawiera miazgi kakaowej, która to właśnie nadaje czekoladowy kolor, ale tłuszczu kakaowego (jak by nie patrzeć, jeden z głównych składników) masz pod dostatkiem.
Opublikowano 11 stycznia 200817 l biala jest dla bab. zawsze jak kupuje to one wybieraja jakas biala i musze sie z nich smiac w sklepie.
Opublikowano 13 stycznia 200817 l milka najlepsiejsza ;] ej sory heloł.. ale co macie do białej czekolady? zachowujecie się jak rasiści xD <tyle, że wobec czekolady> jak dla mnie to taka biała <najlepiej z bąbelkami> jest wybitnie świetna xD
Opublikowano 16 stycznia 200817 l Ej, biała czekolada nie ma w sobie ani trochę czekolady. Serio. Czekolada bez czekolady, dlatego tak średnio cieszy się powodzeniem wśród forumowiczów.
Opublikowano 16 stycznia 200817 l Autor Ej, biała czekolada nie ma w sobie ani trochę czekolady. Serio.Czekolada bez czekolady, dlatego tak średnio cieszy się powodzeniem wśród forumowiczów. No to niby z gów.na jest?
Opublikowano 17 stycznia 200817 l Biała czekolada nie zawiera kakao, biały kolor i smak czekolady zawdzięcza dużej ilości masła kakaowego, które z kolei pochodzi z owoców kakaowca. A zatem, masło kakaowe i kakao są pozyskiwane z tych samych owoców, więc biała czekolada jest tak samo czekoladowa, jak zwykła.
Opublikowano 17 stycznia 200817 l szkoda, że nie mogłam zagłosować na milke(fajna nazwa;/) jest niestety za słodka jak dla mnie - najlepsza jest Lindt, ale taka z dodatkami, np. pomarańczami - albo gorzka nadziewana - albo jeszcze gorzka, troche słodka bąbelkowa! i do tego rumowa, albo bourbonowa z tym masłem kakaowym prawda
Opublikowano 17 stycznia 200817 l ostatnio żarłem takiego wypasa, nie pamiętam jakiej firmy, ale gorzkawa z dodatkiem kawałków ziarna kakaowca. normalnie niebo w gębie
Opublikowano 17 stycznia 200817 l Autor Biała czekolada nie zawiera kakao, biały kolor i smak czekolady zawdzięcza dużej ilości masła kakaowego, które z kolei pochodzi z owoców kakaowca. A zatem, masło kakaowe i kakao są pozyskiwane z tych samych owoców, więc biała czekolada jest tak samo czekoladowa, jak zwykła. No raczej.
Opublikowano 18 stycznia 200817 l Dla mnie mleczna od Pana Wedla rządzi. A teraz wpierdzielam "czekoladę" z POLOmarketu za 99 gr bo bida.
Opublikowano 26 stycznia 200817 l dla mnie najlepsza jest Nussbereiser z orzechami w takim czerwonym opakowaniu za 1 razem moge o(pipi)ic pol opakowania
Opublikowano 26 stycznia 200817 l dla mnie najlepsza jest Nussbereiser z orzechami w takim czerwonym opakowaniuza 1 razem moge o(pipi)ic pol opakowania A ja całe Polecam ciemną czekoladę z chili od Lindta, po prostu cudo
Opublikowano 20 marca 200817 l niedawno przekonałem się do gorzkiej czekolady - zaje'bistośc to jest mój "pierwszy raz" kiedy mi zasmakowała to kiedy wpieprzałem 85% Lindta - coś pięknego. a teraz właśnie wpieprzam Wedla 70% - też świetna. polecam.
Opublikowano 20 marca 200817 l witaj w klubie. kiedys jadlem za(pipi)ista gorzka, nie pamietam jak sie nazywala ale na 100% byla polska.
Opublikowano 20 marca 200817 l kupilem ostatnio czekolade z Biedronki 'Allegro' za 1,30zl.dobry prezent dla kogos bo tania a tak na serio to Wedel rządzi ,potem jest Milka. Edytowane 20 marca 200817 l przez frankfuter
Opublikowano 21 marca 200817 l kumpeeel w dzien kobiet mi przyniosl taka pyszna kokoswa. myslalam,ze sie spuszcze xD
Opublikowano 24 marca 200817 l to co odróżnia mnie od innych kobiet, to to.. że jestem bardzo very zayebista i to, że mam mega sisiora doczepianego. na temat: czekolada niemiecka najlepsza xD xD
Opublikowano 24 marca 200817 l myslalam,ze sie spuszcze xD A niby jak chciałaś to zrobić XD? W pewnym sensie to kobiety też mogą
Opublikowano 26 marca 200817 l Moje kryterium to min. 50% kakao. Wcinam zazwyczaj Rittery, bo kupuje w Netto. Nie jest to najlepsza czekolada, ale ma cukier, orzechy i kakao - a to mnie zadowala . Ale najbardziej lubie 70ki. Mleczne sa dla mnie za slodkie, ale z rodzynkami i orzechami nie jest zle.