Opublikowano 19 września 200915 l a moze zmienimy zasady, kazdy daje swoich 10 kandydatów( mogą się pokrywać), każdy liczony za 10 pkt. Dzieki temu walka będzie bardziej emocjonująca.
Opublikowano 19 września 200915 l Ja postuluje o zachowanie dotychczasowych zasad z małym urozmaiceniem. Każdy z uczestników mógłby dopisać jakąś liczbę, powiedzmy 3-5, kandydatów, młodych i tryskających zdrowiem po których nikt nie spodziewa się zgonu. Byliby oni punktowani ekstra bonusem - powiedzmy 30pkt.
Opublikowano 19 września 200915 l śmierdzi mi policja,jesli ktoś przepowie tutaj śmierc zdrowego 25 latka xD
Opublikowano 19 września 200915 l Mysle, ze lepiej bedzie, jak kazdy sam wybierze swoich zawodnikow Moglaby tez byc mozliwosc dodawania nowych kandydatow podczas gry (cos, jak zmiany w pilce noznej), z tym, ze byloby to karane np. odebraniem 5 punktow. Widzimy, ze jeden z naszych zawodnikow za nic nie chce umrzec, a na horyzoncie pojawia sie jakis pewniak z rakiem, to robimy zmiane i czekamy na niusa o zgonie.
Opublikowano 19 września 200915 l po chu.j? Po prostu niech jest jak było. Co najwyzej z mozliwoscia dopisania kogos później. Tez zagram
Opublikowano 19 września 200915 l Pomysł roleskiego jest bardzo trafiony. Każdy opublikuje swoją jedenastkę (zawodnicy mogą się pokrywać), nieograniczona długość ławki ze zmianami i punkty karne za zmiany w trakcie gry. Składy podamy w jakiś tam dzień o określonej godzinie, żeby nikt nie podpier dalał pomysłów <ok>
Opublikowano 19 września 200915 l Bez sensu, najgorze bedzie miala 1 osoba, ktora musi sama wymyslec swoich kandydatow, a typ co bedzie ostatni po prostu zgapi od poprzednich co lepsze propozycje.
Opublikowano 19 września 200915 l W takim razie trzeba znaleźć bezstronnego sędziego do którego będziemy przesyłać propozycje. Proponuje Fenixa.
Opublikowano 19 września 200915 l to wybieramy kandydatów wszystkich razem, a kazdy dobiera 10 swoich z nich.
Opublikowano 19 września 200915 l Bez sensu, najgorze bedzie miala 1 osoba, ktora musi sama wymyslec swoich kandydatow, a typ co bedzie ostatni po prostu zgapi od poprzednich co lepsze propozycje. No to mówię, że o określonej godzinie podajemy składy.
Opublikowano 19 września 200915 l Bez sensu, najgorze bedzie miala 1 osoba, ktora musi sama wymyslec swoich kandydatow, a typ co bedzie ostatni po prostu zgapi od poprzednich co lepsze propozycje. No to mówię, że o określonej godzinie podajemy składy. Ta, jasne. I nikt nie będzie oszukiwał, każdy po prostu o podanej godzinie, bez patrzenia, wyśle posta. Gupie.
Opublikowano 19 września 200915 l Jak nie wyśle, to wypier dala <ok> No to można zrobić listę top10 - lub więcej - z punktacją i dodatkowo każdy jeszcze iluś tam swoich kandydatów bierze, każdy za tyle samo punktów. Najlepiej jak najwięcej postaci do gry dać, żeby jakoś częściej punkty były liczone. I nie można potwierdzać zgonów tylko za pomocą wikipedii.
Opublikowano 19 września 200915 l A nie chcesz być fajnym buntownikiem, bo obstawiasz kto kiedy umrze?
Opublikowano 19 września 200915 l ja moge nie grac to mozecie do mnie wysylac, tylko stworzcie jakies jasne zasady ;f
Opublikowano 19 września 200915 l No ja wiem, czy ty będziesz taki bezstronny. Wyślę ci, a ty zaraz jakiemuś znajomemu podpowiesz, że Edie Falco to czarny koń zawodów. Proponuję zasady podobne do poprzednich. Jedna lista, mają być znane osoby, wybieramy z niej ileś tam nazwisk, typujemy kapitana, który punktuje podwójnie, nie ma zmian ani żadnych rezerwowych, dla zwycięzcy milion euro.
Opublikowano 20 września 200915 l zostawcie wszystko po staremu i spokoj ;]. Wspolnie wymysli sie jakąś wypasioną liste która poiwedzmy będzie powstawać 3-4dni i na koniec kazdy obstawi i spokój.