Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Krótko:

Fight Night Round 3, czy Burnout Revange

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 531,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Krótka piłka : Lost Odysey czy Eternal Sonata ?

Lubie RPG wszelakie teraz dostałem Blue Dragon i nadrobię zaległości ale pod koniec lutego będzie mnie stać na jedną nowość i nie wiem którą się bardziej opłaca. Przede wszystkim chodzi mi o historię która lepsza ? Loadingi, kiepska grafa etc jest do zniesienia w RPG jeżeli historia jest na wysokim poziomie .

Opublikowano

jako ze nie mam zadnej samochodowki:) postanowilem nabyc i teraz dylemat:

Dirt/PGR4/Revange/pro street ---> chyba ze jeszcze cos wartego (forza sciagnalem demko znudzilo mi sie:/)

co dostarczy mi najwiecej przyjemnosci:) nie zalezy mi na realizmie (od tego jest prawdziwe autko) - jedynie zeby byl jakikowliek model uszkodzen i miodnosc:)...acha na tryb on line nie patrze bardziej na single jako ze nie mam zadnej ekipy a zwykle widze ze jak sie samemu dolacza to jest raz lepiej raz gorzej:)

Opublikowano

Burnout Revenge - najtanszy i najbardziej rajcowny :D PGR4 cie znudzi jezeli Forza cie znudzila, Dirt i Pro Street to inna liga calkowicie

Opublikowano

A może pomyśl nad Burnout'em Paradise? Dość tanio można go dorwać, a jest chyba najciekawszą samochodówką :]

Opublikowano

blantman - na podstawie dotychczas zasłyszanych opinii, jednak Lost Odyssey

danielskii - jeżeli wolisz się ścigać a nie rozwalać (od tego jest prawdziwy samochód :) ), to bierze PGR4, w przeciwnym wypadku Burnout będzie równie rozsądny ze względu na cenę :D

Opublikowano

o rany, ciezki wybor jak cholera ;]

gry sa tak rozne a kazda jest wybitna w swoim gatunku :) najlepiej wszystkie trzy, a kolejnosc wzialbym taka:

1. Bioshock - gra jest absolutnie genialna, przejdziesz ze dwa razy i mozesz wymienic na

2. Mass Effect - zanim przejdziesz Bioshocka powinien wyjsc dodatek wiec bedziesz rowniez mial sporo grania a potem wymienic na

3. Skate - i ta gierke mozna sobie zostawic, sporo masterowania, mozna robic filmiki itp, jest to gra do ktorej mozna wracac wiele razy

Opublikowano

Devil May Cry 4. Warto, jesli nie mialem stycznosci z seria?

Opublikowano

No to jeżeli nie miałeś styczności z tą serią to możesz śmiało łykac ;].

Myślę, że na pierwszą połowę tego roku zdecyduję się na GTA IV, Battlefield: Bad Company i Too Human...

A tak btw. to kiedy w końcu wyjdzie Alan Wake i Ninja Gaiden II, są jakieś oficjalne daty premier?

Opublikowano

NG II 20 maja, a Alan Wake najwcześniej na święta, o ile dobrze pamiętam.

Opublikowano

Jak ktoś szuka taniej gry na wiele godzin i bez online, to polecam Earth Defense 2017.

Gra pod wieloma względami jest crapem, ale bardzo grywalnym i mocno wciągającym.

Tylko trzeba się odpowiednio nastawić. Klimat jest jak z horrorów klasy B. Gra dodatkowo jest trochę zabawna (teksty kompanów).

Jak ktoś lubi niskobudżetowe gry, to niech łyka śmiało.

Opublikowano
Devil May Cry 4. Warto, jesli nie mialem stycznosci z seria?

Warto, nawet jeśli ktoś miał styczność z serią :D

Opublikowano

Którą z nich: Devil May Cry, Assassin`s Creed czy Turok

albo polećcię mi jakiś w miarę nowy FPS lub TPS

Opublikowano

A jak myślisz? Pewnie, że bożonarodzeniowe albo dopiero w przyszłym roku.

Opublikowano
Pograj w demo jak masz możliwość, moim zdaniem nie warto.

Demka nie sciagne, poza tym czytalem opinie, ze demko zasysa.

Opublikowano

Demka nie sciagne, poza tym czytalem opinie, ze demko zasysa.

Jednak na Twoim miejscu i tak bym łyknął :D Dla mnie DMC4 to must-have, bez dwóch zdań i tyle.

Opublikowano

Dokładnie, mi też nie podeszło. Jak możesz to lepiej sprawdź gameplay przed kupnem, bo grę albo pokochasz albo znienawidzisz.

Którą z nich: Devil May Cry, Assassin`s Creed czy Turok

albo polećcię mi jakiś w miarę nowy FPS lub TPS

Call of Duty 4 polecam z Fps-ów , a ztych co wymieniłeś to AC.