Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano
CoD4 vs. Bioshock vs. Burnout:P vs. Table Tennis vs. Bully vs. coś co mnie zajmie na długie godziny online/offline, whatever. Odczuwam za(pipi)isty głód grania i muszę mieć coś co naprawdę mnie wciągnie.

imo Bioshock jest gra genialna ale z powodu schizowanego klimatu nie wszystkim podpasuje. mnie za pierwszym razem po kilku lev odrzucilo dopiero pozniej kiedy usiadlem drugi raz wciagnela mnie maksymalnie i zmienilem kompletnie zdanie o tej grze. (zawsze mam tak z dobrym grami tak samo bylo z fallout 2)

COD 4 mysle ze jest swietnym wyborem single troche krotki ale mozna go katowac co jakis czas bo jest naprawde dobry. W multi jakos sie nie moge przemoc:) ale podobno urywa leb

w reszte nie gralem

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 531,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Buyłem na all bajoszoka za 113,5 dokładnie z przesyłką w steelboxie idealny stan =]. Mam nadzieję, iż w majty nie narobię i trochę się pobawię =P.

Opublikowano

Tak w ogle to rozni sie czyms Bioshock w steelboxie od zwyklej wersji (procz pudelka) ?

Opublikowano
Buyłem na all bajoszoka za 113,5 dokładnie z przesyłką w steelboxie idealny stan =]. Mam nadzieję, iż w majty nie narobię i trochę się pobawię =P.

Dobra decyzja, Bioshock to najlepsza gierka w jaką grałem na konsoli Microsoftu (a grałem nie tylko w te tytuły, które mam w Gamertag'u, czasem coś się zobaczyło u kumpla itd.).

Opublikowano

mam pytanie. Devil May Cry 4, Mass Effect, Lost Odyssey? bo szukam jakiejś gry na dłużej, co z tych trzech byście polecili? chyba że coś jeszcze innego na dłużej, tylko zastrzegam że na offline.

Opublikowano

Albo Lost Odyssey :/ Mam coś ok 50-60h na liczniku, jeszcze gram, na razie bawię się różnymi dodatkowymi rzeczami(bossowie, questy, itp.).

DMC4 jeżeli lubisz masterować wszystko, inaczej stanie się monotomne.

Opublikowano

It's me again biatches :/. Table Tennis vs. Forza 2 w bundle z Pińatą? Table Tennis to pierwsza gra w jaką grałem na xboxie (na standzie w MM i się zakochałem, ale to tak btw.), a Forza mnie kusi, gdyż PGR3 jest trochę za nudny dla mnie, nie mogę się jakoś w to wciągnąć. Forza z kolei odstrasza mnie swoim poziomem trudności, bo podobno można na tym wszystkie włosy z głowy zerwać ;). Table Tennis to przede wszystkim grafika, no i potem fan z pingla (a lubię popykać w realu, nie powiem), Forza też świetna grafa, super samochody, realistyka, itd., itp. A jakbym miał MSpointsy to jeszcze Evo X... A Pińata będzie leżeć, bo to tylko produkt uboczny, gdyż dzięki niej jest taniej :P.

Opublikowano

Jeśli pgr3 jest dla ciebie nudny to przy forzie2 będziesz zasypiał z ...... nudów. :/

Opublikowano

Jezeli lubisz ping pong to wybor jest oczywisty - bierz Table Tennis. Super gra.

Opublikowano

Ale w takim wypadku będę musiał kupić GTA jakiś miesiąc po premierze :/

Opublikowano

Fifa 08 vs. Uefa Euro 2008.

Euro traktuję jako taki dodatek, co prawda gameplay mi się podoba, ale brak jako takiego trybu menadżerskiego i klubów wydaję mi się za wadę, ale z koleji dopracowany gameplay, co sądzicie?

Opublikowano

Ja brałbym fifę normalną... Multi jest super no i to prawdziwy produkt, a nie jakaś 'edycja specjalna'. Jeżeli lubisz piłkę to gra powinna starczyć Ci na bardzo długi czas.

Opublikowano

Fifa 08 jest boska :>.

Świetny gameplay i kapitalne multi(5 vs. 5) więc jak kupisz daj znać, skopiemy dupska kadrą Leo jakimś amerykańcom. I ponabijamy Achievy :/.

Opublikowano

Jaka jest obecnie mniej/wiecej wartosc gry The Darkness ? Co lepiej kupic Stranghold czy wczesniej wymieniona gre ?

Opublikowano

Z killerow w jakie nie gralem a chcialbym zagrac to Mass Effect i Assasin, ale je kupie jak sprzedam Burnouta i Devila 4. Te gry ktore wymienilem sa znacznie tansze obecnie i teraz chcialem kupic jedna z nich. Do jakiej ceny oplaca sie brac Darkness ?

Opublikowano

Ostatnio widzialem za 60pare chyba szla, ale tak patrze teraz na All, to za 65masz Kup Teraz, utarguj sie na 55 z przesylka i bierz.

Opublikowano
Jaka jest obecnie mniej/wiecej wartosc gry The Darkness ? Co lepiej kupic Stranghold czy wczesniej wymieniona gre ?

Stranglehold jest zbyt drogi - oraz krotki i latwy

Opublikowano
Stranglehold jest zbyt drogi - oraz krotki i latwy

Co nie zmienia faktu, że to zacna gra. Taki odłam Max Payne.

Przelazłem 3 razy i jeszcze się pewnie kiedyś włączy dla funu.

Opublikowano

O to chodzi, Max Payne to byla super gra. Stranglehold jest do wyrwania na alledrogo za 60-65zl, wiec nie jest tak tragicznie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bully/Lost/ Strangehold/Army of Two??Mam 200zł

Edytowane przez BlackRaven

Opublikowano

Pewnie AoT i co tam wolisz, powinienes sie zmiescic w 200zl za uzywki.