Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Ok. 100 godzin rozgrywki, świetna fabuła, duży świat, mnóstwo pierdół do zrobienia po drodze, postacie zapadające w pamięć i do tego fajna grafika i audio. Sam sobie odpowiedz :)

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 509,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

ok już się nie pytam :P czyli póki co fable 2,3 oraz tales to pierwsza kolejność zakupów :)

Opublikowano

Jak chcesz grać w Tales of Vesperia i masz okazję kupić to bierz. W Europie generalnie ciężko dostać.

Opublikowano

Czy ja wiem czy cięzko .... moze w polsce w UK grę łatwo dostać i ze śmieszne pieniądze .Ostatnio na zavvi.com była w jakieś promocji chyba za 15 funciaków

Opublikowano

Sklepy Ci się pomyliły. Zavvi nie ma gry od dobrych paru miesięcy.

Nie ma w takich sklepach jak zavvi, thehut, shopto, game itd. Czyli nigdzie :) Gry prawdopodobnie już od dawna nie produkują na rejon europejski i jak można nową dostać to jakieś niedobitki z magazynów.

Na amazon.co.uk są 4 używki po 50 funtów :P i 2 nówki po prawie 60 funtów :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Spodoba mi się far cry 2 jak lubię sandboxa oraz nie przeszkadza mi ten typ montonii, który jest obecny w assasin's creed?

Opublikowano

Ja lubie sandboxy, w Assassinie pierwszym nie czułem monotonii w ogóle i cały czas się świetnie bawiłem.

Zrezygnowałem FC2 po 4 godzinach gry, bo już nie mogłem wytrzymać.

Opublikowano

Można zagrać, ale na dłuższą metę męczy. Ogólnie świat jest spory, ale pozbawiony miejscówek zapadających w pamięci i mało się w nim dzieje. No i niesamowicie irytujące są wszechobecne patrole - zamiast spokojnie sobie jeździć i robić misje, co chwilę trzeba uciekać przed kolejnym identycznym dżipem, którego załoga chce nas przerobić na mielonkę.

Jak grałem to na samym początku byłem wręcz zachwycony grą, ale dość szybko kompletnie się zniechęciłem.

Opublikowano

FC2 jest wyjątkowo nudna i monotonna. Monotonność assassins creed to nic w porównaniu z nudą jaką oferuje Far Cry 2.

Opublikowano

No, powiem, że mnie zniechęciliście. Zdecyduje się chyba nadrobić moje główne zaległości, czyli AC2 i Mass Effect 2.

Opublikowano

Jest sens grać w star wars jak się nigdy nie było fanem filmu ani książek?

Opublikowano

Raczej nie ma sensu.Sprawdzone na mojej własnej osobie :) Całe to uniwersum jak dla mnie jest zbyt infantylne.

Edytowane przez severian

Opublikowano

Ja nie byłem fanem, nawet nie byłem zainteresowany SW, ale jak zagrałem w KOTOR'a, to wszystko się zmieniło.

Opublikowano

poszukuje niedrogiej gry, w której jest tryb kooperacji. niedrogiej ( do 100zł ), najlepiej aby w głównej kampanii była ta możliwość. Graliśmy z kumplem z cod mw2 w tryb spec ops i nas wciagneło, myśleliśmy że Black Ops będzie oferował coś podobnego a tu tylko tryb zombies. Orientujecie się czy są jakieś gry w podobnych klimatach ? ( o ile się nie mylę jest najnowszy splinter cell oraz cod waw, który można kupić za ms points), a coś jeszcze ?

Opublikowano

jak nie grałeś Oziek, możesz wyrwać drugą część Army of Two (The 40th Day), z kumplem co prawda na ps3 pogrywamy, ale kampania w miarę fajna, a i gra już dość tania

Opublikowano

Wszystkie te gry mają co-op'a przez całą kampanię (szczególnie polecam Gearsy, miażdżą system. Jak dobrze poszukasz to za 100zł kupisz obie części)

- Gears of War 1 i 2

- Halo 3 i Halo 3: ODST

- Left 4 Dead 1 i 2

- Resident Evil 5

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Grałem w sporo gierek gdzie jest co-op i dla mnie dwie najlepsze produkcje do kooperacji to Splinter Cell: Conviction i Resident Evil 5. Bo oprócz strzelania i ratowania się nawzajem oferują szereg fajnych opcji w kooperacji, więc warto sprawdzić.

Opublikowano

A ja mam pytanie z innej beczki. Co sądzicie o Assassin's Creed Brotherhood? Mam zamiar nabyć ale zastanawiam się pomiędzy AC i Fable 3, jakie są wasze opinie. Będziecie grać w multi? Jakie pierwsze wrażenia (z trailerów/bety etc.) Pozdrawiam :rolleyes:

Opublikowano

MOcny jesteś gra nie miała premiery a pytasz już o opinie ..... :D

Jak nie grałeś w poprzednie części AC to moim zdaniem daruj sobie AC:B

Opublikowano

canuks: Pytam tylko o opinie

Grałem w AC 1 i 2 oraz Fable 2 obie gry podobają mi się na podobnym poziomie (zaj.e.biste), jestem ciekawy jakie są wasze odczucia :teehee:

Edytowane przez Barboro37

Opublikowano

To ja bym proponował na teraz Fable 2 bo taniutki a jaks skończysz to AC:B bedzie w bardziej przystępnej cenie . No chyba ze masz mega parcie na nowego Assasina to bierz teraz ,chociaż z doświadczenia wiem ze mało opłacalny interes brać gry na premierę :)