selene 3 367 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Ok. 100 godzin rozgrywki, świetna fabuła, duży świat, mnóstwo pierdół do zrobienia po drodze, postacie zapadające w pamięć i do tego fajna grafika i audio. Sam sobie odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza
xzdunx 7 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 ok już się nie pytam czyli póki co fable 2,3 oraz tales to pierwsza kolejność zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Jak chcesz grać w Tales of Vesperia i masz okazję kupić to bierz. W Europie generalnie ciężko dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Czy ja wiem czy cięzko .... moze w polsce w UK grę łatwo dostać i ze śmieszne pieniądze .Ostatnio na zavvi.com była w jakieś promocji chyba za 15 funciaków Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 (edytowane) Sklepy Ci się pomyliły. Zavvi nie ma gry od dobrych paru miesięcy. Nie ma w takich sklepach jak zavvi, thehut, shopto, game itd. Czyli nigdzie Gry prawdopodobnie już od dawna nie produkują na rejon europejski i jak można nową dostać to jakieś niedobitki z magazynów. Na amazon.co.uk są 4 używki po 50 funtów i 2 nówki po prawie 60 funtów Edytowane 7 Listopada 2010 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
m0rr0s 3 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Spodoba mi się far cry 2 jak lubię sandboxa oraz nie przeszkadza mi ten typ montonii, który jest obecny w assasin's creed? Cytuj Odnośnik do komentarza
k0chan 2 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 jak lubisz monotonię, to może ci się spodoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Ja lubie sandboxy, w Assassinie pierwszym nie czułem monotonii w ogóle i cały czas się świetnie bawiłem. Zrezygnowałem FC2 po 4 godzinach gry, bo już nie mogłem wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Można zagrać, ale na dłuższą metę męczy. Ogólnie świat jest spory, ale pozbawiony miejscówek zapadających w pamięci i mało się w nim dzieje. No i niesamowicie irytujące są wszechobecne patrole - zamiast spokojnie sobie jeździć i robić misje, co chwilę trzeba uciekać przed kolejnym identycznym dżipem, którego załoga chce nas przerobić na mielonkę. Jak grałem to na samym początku byłem wręcz zachwycony grą, ale dość szybko kompletnie się zniechęciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bosu 15 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 FC2 jest wyjątkowo nudna i monotonna. Monotonność assassins creed to nic w porównaniu z nudą jaką oferuje Far Cry 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
m0rr0s 3 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 No, powiem, że mnie zniechęciliście. Zdecyduje się chyba nadrobić moje główne zaległości, czyli AC2 i Mass Effect 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Witwiki 9 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Sprawdź star wars . Wyszło demko na live Cytuj Odnośnik do komentarza
m0rr0s 3 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Jest sens grać w star wars jak się nigdy nie było fanem filmu ani książek? Cytuj Odnośnik do komentarza
severian 0 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 (edytowane) Raczej nie ma sensu.Sprawdzone na mojej własnej osobie Całe to uniwersum jak dla mnie jest zbyt infantylne. Edytowane 11 Listopada 2010 przez severian Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 882 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Ja nie byłem fanem, nawet nie byłem zainteresowany SW, ale jak zagrałem w KOTOR'a, to wszystko się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oziek 10 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 poszukuje niedrogiej gry, w której jest tryb kooperacji. niedrogiej ( do 100zł ), najlepiej aby w głównej kampanii była ta możliwość. Graliśmy z kumplem z cod mw2 w tryb spec ops i nas wciagneło, myśleliśmy że Black Ops będzie oferował coś podobnego a tu tylko tryb zombies. Orientujecie się czy są jakieś gry w podobnych klimatach ? ( o ile się nie mylę jest najnowszy splinter cell oraz cod waw, który można kupić za ms points), a coś jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza
k0chan 2 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 jak nie grałeś Oziek, możesz wyrwać drugą część Army of Two (The 40th Day), z kumplem co prawda na ps3 pogrywamy, ale kampania w miarę fajna, a i gra już dość tania Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 (edytowane) Wszystkie te gry mają co-op'a przez całą kampanię (szczególnie polecam Gearsy, miażdżą system. Jak dobrze poszukasz to za 100zł kupisz obie części) - Gears of War 1 i 2 - Halo 3 i Halo 3: ODST - Left 4 Dead 1 i 2 - Resident Evil 5 Edytowane 13 Listopada 2010 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
barcelona fan 33 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Grałem w sporo gierek gdzie jest co-op i dla mnie dwie najlepsze produkcje do kooperacji to Splinter Cell: Conviction i Resident Evil 5. Bo oprócz strzelania i ratowania się nawzajem oferują szereg fajnych opcji w kooperacji, więc warto sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Barboro37 0 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 A ja mam pytanie z innej beczki. Co sądzicie o Assassin's Creed Brotherhood? Mam zamiar nabyć ale zastanawiam się pomiędzy AC i Fable 3, jakie są wasze opinie. Będziecie grać w multi? Jakie pierwsze wrażenia (z trailerów/bety etc.) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 MOcny jesteś gra nie miała premiery a pytasz już o opinie ..... Jak nie grałeś w poprzednie części AC to moim zdaniem daruj sobie AC:B Cytuj Odnośnik do komentarza
Witwiki 9 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 I powinieneś przejść Fable2 przedFable 3^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Barboro37 0 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 (edytowane) canuks: Pytam tylko o opinie Grałem w AC 1 i 2 oraz Fable 2 obie gry podobają mi się na podobnym poziomie (zaj.e.biste), jestem ciekawy jakie są wasze odczucia Edytowane 15 Listopada 2010 przez Barboro37 Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Bierz AC:B :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 To ja bym proponował na teraz Fable 2 bo taniutki a jaks skończysz to AC:B bedzie w bardziej przystępnej cenie . No chyba ze masz mega parcie na nowego Assasina to bierz teraz ,chociaż z doświadczenia wiem ze mało opłacalny interes brać gry na premierę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi